CHODIM a vidim ze mate pomylene predstavy o solarku, ak sa opalovat viete tak ziadna rakovina nehrozi a ani oranzova pokozka, praveze to dodava nejake vitaminy a je to dobre pri liecbe akne...asi tolko. Ale tak asi si to nemoze dovolit len tak hocikto, v konecnom dosledku to nie je najlacnejsie
@krutafunebracka co je na tom ohavne mi prosim ta vysvetli...vsak aj tiez niesom zastancom toho ked tam je niekto 10 x za den...raz za cas...vsetko s mierou treba!
@pokergirl a aby som ti odpovedala na otazku tak ja tam chodim 2x za tyzden ale uz asi po troch razoch je vidno mensi posun...myslim tak ze mas hnedsiu pokozku...ale ak si bledy typ tak zacni s takymi 3 minutami a pekne postupne zvysuj...ak tmavsi a casto sa opalujes tak zacni s piatimi...no a mozes si kupit specialne kremy,su sice trochu drahsie ale pomahaju tomu aby si bola rychlejsie hnedsia...a nekombinuj opalovanie na slnku s opalovanim v solarku...lebo sa spalis
ja som pred nedavnom zacala chodit do solarka mala som trochu strach ale ono je to desna zabava ked sa tam zavriete date si okuliare a obzerate sa v tom zrkadle normalne sa necudujem ze je na tom niekto aj zavisly lebo ja vidim ze ja asi budem ale ten nechutny oranzovy odtien urcite nechcem dosiahnut to nie solarko zvysuje sebavedomie fakt na 100% viaceri vam to potvrdia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
ale teraz má kamoška nové nechtové štúdio a popritom solárium...tak bude 2 in 1
a nemyslím si,že je to až také nezdravé,pokiaĹ tam samozrejme nechodím každý deň!
Celoročne sa snažím byť bledá, takže na takéto veci ani nepomyslím