Jedna sa o absenciu sexualneho zivota, co nevylucuje ze chut mam, lenze nevidim v sexe pozitok a tuzbu, kedze jednoduchsie mi pride masturbovat. Ked som nejaku zenu mal tak som sa spravil do 10 min a to bol koniec. Dlhe milovanie ma nebavi. Pokracovanie..
Aj ako milenec som o nicom lebo myslim len na seba, aj byvala mi vytykala, ze som v tomto prvotriedny sebec. Ani zenu spravit neviem, a ani sa mi nechce kedze pozeram len na seba. Aj ked som s byvalou mal sex tak najradsej by som bol keby po sexe odisla domov a ja mal klud. Preto mi viac vyhovuju kurvy pretoze urobim sa a idem domoov, a nemusim pozerat na nu, pretoze tam ide o to aby mne bolo dobre.
Celkovo ma sex nebavi, a radsej si vypocujem hudbu, zahram play station, pozrie politicku diskusiu, alebo dam koment na FB.
Nie si asexuál, pravdepodobne máš poruchu osobnosti, pohľadaj radšej terapeuta. Väčšina "asexuálov" nie sú asexuáli, ale poruchy osobnosti, resp. nezrelé osobnosti alebo len skrátka ľudia neúspešní vo vzťahovom živote. V malom množstve prípadov sa skutočne jedná o sexuálnu poruchu, ale je to skôr výnimka. Je však ľahšie svoju neschopnosť nájsť si intímneho partnera, zracionalizovať tým, že je to vlastne osobná voľba a nie osobné zlyhanie. Vtedy vina leží na nejakom externom faktore a nie je to zodpovednosťou daného človeka, takže sa človek cíti menej zle.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
Celkovo ma sex nebavi, a radsej si vypocujem hudbu, zahram play station, pozrie politicku diskusiu, alebo dam koment na FB.
Mam navstivit sexuologa?