Už dlhodobo mám pravenú stravu a snažím sa cvičiť (to znamená, že cvičím pravidelne, ale keď je napr.skúškové tak je prvoradá škola, a teraz pred štátnicami som bola na to lenivá). Teraz mám 65kg a 165 cm, schudla som už 15 kg (čiže som predtým mala 80 kg
Maj sa rada taká aká si , nezaujímaj sa o to kto ti čo hovorí, keď budeš šťastná tak schudneš sama ani nebudeš vedieť ako . Hlavne si ver a keby si aj neschudla, tak čo hlavu hore nikto nie je dokonalý !
Čo by som si mala myslieť o ľuďoch s nadváhou? Sú to rovnaký ľudia ako všetci ostatný. Svojej matke vysvetli, že ti nie je príjemné, keď rozoberá tvoje osobné veci a život pred ostatnými ľuďmi.Povedz jej, že ani ti nerozoberáš jej problémy s inými ľuďmi. Ak sa vo svojej koži necítiš dobre, tak pokračuj vo cvičení. Keď na cvičenie nie je čas, tak jednoducho nie je.
možno to vyznie hlúpo, a je to protichodné, ale je mi až do plaču, že aj napriek tomu že sa tak snažím, tak som stále iba tučná krava pre ostatných, podľa mňa je to podraz voči toľkej námahe, no ale zase ľuďom sa nikdy nezavďačíš
@mm47 korčulujem sa, bicyklujem, plávam, chodím na prechádzky so psom, turistika, beh len ked ma nikto nevidí, čiže skoro ráno, a mám pár cvikov od jedného trénera, a aerobik, no snažím sa to striedať, a ešte aj veľa vecí vyskúšať chcem
bud si fake ked nechces dat fotku a ked nee tak tvoja mama je s prepacenim jebnuta pica co si nezasluzi mat dceru ... no a jeb na seckych ked mas 65 kg nemozes byt nejak extra tlsta dokonca by som povedal ze je to akurat sa pozri na mna ja mam 100 kilo
čo ti šibe, veď 65 kg na 165 cm je v pohode....a to že si schudla už toľko veľa by ti malo dodať sebavedomie...iste ti niekto aj povedal, že to na tebe vidno a že je to fajn nepočúvaj len negatívne názory
a ak to tvoja máti znova vytiahne v spoločnosti, vytiahni aj ty nejaký jej komplex a hneď zistí, aký je to pocit!!
@torpedo08 máš pravdu, aj ja mám pocit, že som normálna, čo sa týka fyzickej stránky, ale otázne je, či aj po psychickej, dúfam, že to neprerastie do anorexie, mám pocit, že mám k tomu blízko po tom všetkom
Na tvoju výšku je to celkom v pohode . A to koľko si schudla kíl,že si predtým vážila 80kg tak fakt klobúk dolu,už len snaha sa cení,no to už je námaha. Svoju mamu nepočúvaj,mamy sú už raz také ,mne zas mama furt nadáva že som chudá a že nejem,pritom sa nacpávam,jem čo mi chutí,veľa ráz nezdravé jedlá z ktorých sa len priberá a nič z toho . Bud mám rýchle spaľovanie alebo to vybehám...som športový tip. Takže si z mamky nič nerob,matky sú už raz také. A predovšetkým v 1.rade ak sa za svoju váhu TY SAMA nehanbíš a si so svojou postavou spokojná tak nie je čo riešiť. Hlavu hore a nepočúvaj matku .
Eeee, ja mám 163 a kíl 62 takže chápeš, že aj mňa je kúsok viac. A čo ?? Komu sa nepáči, tak nech nečumí. Úprimne, chvílu som nad chudnutím rozmýšľala, lenže potom som náhodou, bez vlastného pričinenia schudla zo 64 na 62 a samozrejme stratila som aj z pŕs. Uprimne, des z toho že stratím z prs len maličký kúsok vo mne vyvoláva väčšiu paniku, ako to, že vážim o pár kíl navyše. Plus, ty si schudla dobre, gratulácia. ( ja nemám ani len chuť chudnúť som príliš veľký flegmatik na to, aby ma trápilo, že mám nejaké kilá navyše )
aj ja som hruska.. aj ja uz dlhodobo cvicim a vysledky skoro nic.. a mama? uplne rovnaka.. od prirody chuda palicka co nikdy nemusela cvicit, dobre sa jej do mna picuje ze som tucna ked som proste taka vzdy bola
mám o 5 centi viac a o 3 kg menej ako ty. podľa mňa to s tebou také zlé nebude. ak sa ti podarilo schudnúť už 15 kíl, je to úplne super, len v tom pokračuj a ono to pomaly pôjde. Hlavné je, aby si bola v pohode, a bola spokojná sama so sebou, mamou sa nenechaj vyviesť z rovnováhy. Možno je to len jej spôsob, ako ťa k niečomu prinútiť, ale skús jej narovinu povedať, že ti to ubližuje, a keď už nevie pochváliť tvoj úspech pri chudnutí, nech sa k tomu radšej nevyjadruje vôbec.
A nestresuj kvôli tomu, stres dokáže pokaziť všetko, čo človek dosiahol za dlhý čas.
vahu k vyske mas uplne v pohode takze nestresuj s tym ....... a ako tu niekto spominal ked zacne tvoja mamka rozoberat tvoju postavu na verejnosti tak jej to pekne oslat nejakym jej komplexom nech sa citi jako ty... zenska logika myslia si ze ked budu niekoho zhadzovat tak robia "sluzbu" tomu cloveku lebo si myslia ze sa nieco zmeni ale ako to strasne ublizuje sa uz nedivaju.....drzim palce nech sa mas rada a na ostatne ser oni s tebou zit nebudu
Ja som mala to isté Ale skôr s ocom každý deň reči typu choď cvičiť ! Nejedz toľko ! Si tučná .. Trápilo ma to hlavne že ti to hovorí tak blízka osoba ktorú máš tak rada .. ale schudla som a teraz mi zase hovorí že som anorektička .. pritom nevie ani čo to znamená .. a núti ma chodiť po doktoroch .. a že nič nejem
mami sú už raz také.. nič si z toho nerob hlavné je aby si sa cítila ty dobre či máš 165cm a 65kg alebo 165cm a 100kg treba si vybudovať sebavedomie a ked budes sama so sebou spokojná tak ťa žiadne názory nerozhodia. aj mne mama občas nadáva, že som tučná a to mám 175cm a 53kg.. nemozem ze mam velky zadok a prsia ak by som ich nechcela mat musela by som asi 35kg vážiť
mne sa "bacuľky" - hrušky strašne páčia! Je to viacmenej jeden z mojich ženských ideálov.
Mame to kludne vráť, nájdi na nej nedostatok a daj jej pocítiť aké to je, keď niekto druhému hoci nechceme podkopáva sebavedomie. A ona buď prestane, alebo vám to ostane...
Alebo riadne vysvetliť, že nech to na verejnosti nerobí. Nuž neviem, mne to tiež mama bežne robí a ja jej tiež. A to máme fajn vzťah. Je to i tebe - či si z toho budeš brať ťažkú hlavu alebo nie. A po tvojom úspechu nik nemôže povedať, že sa nesnažíš... len pekne, pomaly zdravo, kašlať na mamu, nehanbi sa za seba a miluj sa. Je mnoho ľudí, ktorí sú vyťažení práve na tvoj typ postavy...
@denix "a som ukažkový príklad hrušky obvod mojch bokov je o 30 cm vaščí ako mám pás " ??? tak aj ideálne miery sú 90-60-90 kde rozdiel bokov je 30cm väčší ako pás a rozhodne to nieje hruška
meriam toľko ako ty a mám 69 kíl, po dosť ťažkom niekoľkomesačnom zdravom stravovaní + cvičení, najväčšia váha 82, čiže skoro presne ako ty.. akurát to mám asi trocha inak rozdelené, mám všade všetkého rovnako (hlavne brucho).. ale aj tak si nepripadám nejako mega extra tučná, proste určite nie som chudá to ani náhodou, ale neni to nič tragické a hlavne si to VÁŽIM, keď si predstavím, že som mala o 13 kíl viac.. a presne to rob aj ty!!! máš ešte o 4 kg menej ako ja, nie je možné aby si vyzerala nejako extra hrozne, proste kašli na mamu a na všetko a VÁŽ SI TO, o to ide, je jedno aká si, ale si chudšia než predtým,.. kašli na ňu a keď ti povie, že si tučná, povedz jej že je stará a máš to vyriešené
@denix naozaj MÁLOKTO môže mať brucho rovnako veľké ako prsia, to ak tak veľmi tučný ľudia, pretože tuk sa na bokoch nedrží až v takej miere, on je na bruchu (vysoký cholestrol etc.) ale veď to je jedno, len som chcela povedať že 30 cm ROZHODNE nieje veľa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
vpodstate si si sama sebe odpovedala
Na mamu ser ked ti to hovori , niesi tucna , povedal ti uz niekto okrem nej ze fuj si tucna moc?
Ako cvicis by ma zaujimalo , kardio?
NIKDY sa nehanbi za to aka si.
Aj mne moja hovorí, že som tučná, a to mam 50kg pri výške 172 cm...
a ak to tvoja máti znova vytiahne v spoločnosti, vytiahni aj ty nejaký jej komplex a hneď zistí, aký je to pocit!!
@karolina2808 tak sa vykasli na to uz ! nemozes pocuvat jebnute nazory tvojej mami ktora namiesto toho aby ta podporovala ta zhadzuje pred ostatnymi
a inak mám rovnakú výšku aj váhu ako ty
A nestresuj kvôli tomu, stres dokáže pokaziť všetko, čo človek dosiahol za dlhý čas.
)
a teraz je zo mňapohľadný mladý muž ktorý si občas vymýšla
A oblé tvary sú super - tak sa neopováž schudnúť už ani kilo
Mame to kludne vráť, nájdi na nej nedostatok a daj jej pocítiť aké to je, keď niekto druhému hoci nechceme podkopáva sebavedomie. A ona buď prestane, alebo vám to ostane...
Alebo riadne vysvetliť, že nech to na verejnosti nerobí. Nuž neviem, mne to tiež mama bežne robí a ja jej tiež. A to máme fajn vzťah. Je to i tebe - či si z toho budeš brať ťažkú hlavu alebo nie. A po tvojom úspechu nik nemôže povedať, že sa nesnažíš... len pekne, pomaly zdravo, kašlať na mamu, nehanbi sa za seba a miluj sa. Je mnoho ľudí, ktorí sú vyťažení práve na tvoj typ postavy...
a som ukažkový príklad hrušky obvod mojch bokov je o 30 cm vaščí ako mám pás som biela Nicki Minaj disappointed:až na to že ona je chudá )
a jebem na to
ja mám do 165 cm, okolo 63kg a vyzerám ako napitý kliešť -.-