@3 to nemyslis vazne, zapal pluc alebo priedusiek ti nic nehovori? nie je to taka sranda ako to znie- obycajny zapal.. keby si sla k doktorovi hned na zaciatku uz by si mala pokoj..
@petika bud rada ze len hrdlo, to je v poho, vacsinou..
ja som bola tez chora este v juli..horucky, kasel..no strasnee..ale ja som vlastne stale chora..kaslem vkuse, len necem ist k doktore, bo sa bojim ze mi zobere krrv=D
ja som mal isť zajtra na hrebenovku cez malú fatru a baba čo mala ísť s nami dostala črevnú chrípku tak sa zatial nikam nejde... tak mi o tom niečo hovor :/
asi 5 dní pred dovolenkou ma chytilo hrdlo tak ako teba, pridal sa nos = taká klasika.
utekala som k doktorke, dostala som ATB na 3 dni a po 5 dňoch mi nič nebolo a na dovču som šla ako rybička. bohužiaľ teraz mám pre zmenu chorý žalúdok, takže o chorobe cez leto toho viem svoje...
Kamoška mi leží v nemocnici, zápal priedušiek či čo to má...jej sa tieto prázdniny darí riadne, zlomila si nohu koncom júna, do 16.júla mala sadru... poteší
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
@petika bud rada ze len hrdlo, to je v poho, vacsinou..
len najhorsie je, ze nema ma ani z coho bolet
utekala som k doktorke, dostala som ATB na 3 dni a po 5 dňoch mi nič nebolo a na dovču som šla ako rybička. bohužiaľ teraz mám pre zmenu chorý žalúdok, takže o chorobe cez leto toho viem svoje...
Neprejde mesiac, aby ma aspon raz nebolelo hrdlo a nemala som teploty.