Ahojte, mám 15 a ešte som nemala frajera a s nikým som sa ani nebozkávala ,je to v mojom veku normálne ? prepáčte za blbú otázku ale cítim sa trápne keď sa o tom s babami rozprávame a ja poviem že som ešte nemala frajera .
Omg! . Dievča vôbec nie si čudna . Nerieš to .Maj to u riti . Dnešnej dobe už 12 ročn deti nemajú panenstvo a stavajú sa šlapkami. Len kvôli tomu,že chcú rýchlo dospeť. A robia veľkú chybu. Divná nie si chlapa si určite najdeš . Takže času je veľa a nemaj stres . Užívaj si život a takéto veci nerieš .
@primadonagirl you're so lucky girl ako ti povedali.. užívaj si.. ja mám 19, čo - to bolo..ale žiadny si nezaslúžiš žeby som ho nazvala frajerom ... neboj, všetko príde... a to je na tom to super, že nevieš kedy
však a to čo? v živote nejde len o to mať frajera a riešiť sex a iné veci. ja som do osemnástich tiež žiadneho nemala. mimo to, ja radšej chalanov ako kamarátov. niežeby som bola lezba. ale proste ich mám radšej ako kamošov z čoho vyplýva, že sa vydám tak možno v tridsiatich
nie,musíš začať chľastať a dávať každíému na počkanie,denne mať v sebe 100 rôznych pánov a fajčiť kokoty od rána do večera....myslíš si,že má niekto právo kecať niekomu do života a hovoriť mu,čo je normálne ? keď každý má ten svoj subjektívny názor a každý si myslí o sebe,že on je ten normálny
úprimne povedané, je to v pohode , čo by som dala ja za "čistý štít", ak príde niekto fajný tak sa nebráň, ale nerob žiadne hlúposti a nezačínaj si s nejakými idiotmi
a kto ti povedal, že v tomto veku by si si bezpodmienečne mala nájst frajera ? to je hlúposť veď máš len 15... choď von s kamoškami, zabav sa, uži si leto... v tvojom veku tieto veci ešte riešiť nemusíš... na to budeš mať ešte dosť neboj sa... , časom urcite pride niekto, kto ťa očarí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
a pôsobím, že by mi to vadilo? alebo mala z toho nejakú traumu? alebo by sa na mňa za to niekto škaredo pozeral?
Nie.
Užívaj si to, že nemusíš riešiť také veci (vrátane otázky: Som tehotná) a bodka
Nájdi si až keď budeš fakt chcieť. Niekoho normálneho
Takže ti oznamujem že to je úplne normálne xD.
vsetko ma svoj cas a niet sa kam ponahlat s nicim
hlavne sa nenut nasilu do veci, ktore prikazuje tato vadna spolocnost, lebo skoncis zle
» www.birdz.sk/forum/vztahy/42...
» www.birdz.sk/forum/pocit-bez...
...!!!