Som debil prokrastinátor čo si neváži čas, neviem to oceniť., dajte mi facku
mám dobrý život, parádny príjem, veľa voľného času......času toľko že by som sa mohol zdokonaliť v niečom....ale asi som len spratok čo si to neváži ......rozpovedzte mi svoje príbehy aj do TS-iek aby som sa nakopol aby mi to prišlo ľúto že aký som oot.
@ladydoga jj
Alebo si kúp/vezmi psíka (kľudne z nejakého z útulku), s ním sa môžeš venovať agility, športom, turistike (málo toho určite nebude, psy si vyžadujú kvantum pozornosti, starostlivosti)... A dá ti toľko nezištnej lásky a vďačnosti, ako asi žiaden iný tvor na Zemi
Takže aktualizujem svoj status: dnes som bol vo fitku. Vynikajúce ! Išiel som tam o siedmej a cvičím do teraz, sú tu fajn ľudia a predtým som myslel že sem chodia iba taký no....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Jazdia tam už 17 roční polskí chlapci
Alebo si kúp/vezmi psíka (kľudne z nejakého z útulku), s ním sa môžeš venovať agility, športom, turistike (málo toho určite nebude, psy si vyžadujú kvantum pozornosti, starostlivosti)... A dá ti toľko nezištnej lásky a vďačnosti, ako asi žiaden iný tvor na Zemi