Ahojte.v skole sme dostali napisat uvahu Som deviatak co dalej...hladala som na nete nejake referaty,clanky... ale nic som nenasla.mohli by ste mi prosim napisat ze co by som tam mala dat alebo nejaku stranku kde to najdem...prosim vas,velmi to potrebujem
Tvoja buducnost je v tvojich rukach, porozmyslaj co by si chcela v zivote robit, kam ist dalej na skolu a podobne.. Nikto z nas ti tu nenalinkuje nic co by vystihovalo TEBA. Si jedinecna, tak sa netvar ako masovy produkt a neopisuj, radsej pohni mozgom a zisti kde chces raz byt a ci mas nejake ambicie O.o
Napíš čo chceš ďalej robiť.(stredná atď)Čo chceš v živote dosiahnuť?Ps amätaj si,že najšťastnejší človek na svete je ten,ktorého práca je to čo ho skutočné baví.
Vsak porozmyslaj nad tym ake mas v meste/ okoli SS, na ake mas ake predpoklady a kde by si chcela, nechcela ist, ktore su neskor vyuzitelne v tvojom zivote To bude jadro... Uvod mozes zacat opisom vyberovej dilemy
no ale ma to byt uvaha takze nemam pisat o tom ako si ja predstavujem potom zivot,ale tak vseobecne.nieco take ze...Co dalej?Tuto otazku si polozia tisicky deviatakov atd...(uvahy,slohy a taketo veci som nikdy nevedela pisat,inac patrim medzi najlepsich z triedy)
lahké ked budeš musieť opisovať neexistujúci strom pod oblokom tvojej školy .. síce aj to je celkom lahké predstaviť si strom a použíívať expresívne slová
Budem fakt slušná lebo práve mi z úst vyletelo toľko nadávok, že sa za to hanbím aj sama -.-
Nádych, výdych.
To si fakt tak vypatlaná, že nevieš napísať sloh na tak primitívnu tému?
Bože, šak sa rozpíš o takých hovadinách ako je monitor, ako musíš v deviatke myslieť na budúcnosť, strednú, vysokú, ako sa všetko do všetkého odvíja, že teraz musíš zaujať zodpovedný postoj aby si sa mal potom v budúcnosti lepšie a proste tie hovadiny čo chce učiteľka počuť.
Najľahšia téma akú si mohla dostať. Veď ti stačí zbúchať pár myšlienok o tom, čo ťa čaká a čo chceš v živote, ale nie - ty to hľadáš na referátoch. Deti dnešné už bolí mozgom hýbať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Budem fakt slušná lebo práve mi z úst vyletelo toľko nadávok, že sa za to hanbím aj sama -.-
Nádych, výdych.
To si fakt tak vypatlaná, že nevieš napísať sloh na tak primitívnu tému?
Bože, šak sa rozpíš o takých hovadinách ako je monitor, ako musíš v deviatke myslieť na budúcnosť, strednú, vysokú, ako sa všetko do všetkého odvíja, že teraz musíš zaujať zodpovedný postoj aby si sa mal potom v budúcnosti lepšie a proste tie hovadiny čo chce učiteľka počuť.