Myslíte si, že som divná, lebo vôbec nepijem alkohol? Stretla som už veľa ľudí, ale ked sa dozvedeli, že nepijem, tak ma nejako vyšachovali z partie. Kamarátov mám len pár, ale ked som s nimi, tak len na kofolu alebo tak.. Na akcie ma už nikto nevolá, leb
Chápem tomu ak osa cítiš a tak, ale považujem za divné skôr to, že mu zakazuješ piť. Akože rozumiem ,že to má svoje opodstatnenie ale nie je tvoje decko aby si mu šla niečo zakazovať O.o veď je to jeho vec, preboha... ja by som nezniesla keby mi niekto niečo zakazoval...
ja pijem len velmi prilezitostne aj aj to len velmi malo. uz som si zvykol, ze som taky odveci, ktory nechodi v piatoky na kamaratske stretnutia v byte, ale nemozem povedat, ze inak by som sa citil nejako odstrceny, radsej v piatky si doma pozrem film a precitam knihy ako sa ozierat. a co sa tyka frajera, tak si myslim, ze by si ho mala nechat, nech si so svojim zdravym, aj ked jemnu kamaratsku radu by ti nikto nemal zazlievat...
preboha, lutujem ta, ze mas v okoli takych ludi...
ja som sa prvykrat pripila v ramci jednej kartovej hry a to mam uz 20, inak nepijem vobec, nie len kvoli liekom, ale preto, lebo mi to nechuti a taky nazor mam uz od 14tich a vzdy som si za tym stala, aj ked iste osoby mali hlupe poznamky (ach) a popravde, nie je vobec zdrave, prehanat to s alkoholom...
a tvoj chalan je divny, nie ty...a tvoji kamarati tiez
si divná, pretože obmedzuješ slobodné rozhodnutie tvojho frajera.
a pochybujem, že sa s tebou nebavia kvôli tomu, že nepiješ. podľa mňa budeš celkovo nejako zabrzdená. lebo keby si bola v pohode, tak sa s tebou nebudú "nebaviť" pre takú blbosť.
@emilywolf pozri na to sa da tak isto pozerať z jeho strany ako z tvojej. vieš, keby sm mala frajera a ideme s partiou von alebo na koncert, proste.. nepijem často ale ked ideme tak akože proste vela akcia, tak ano. a keby mi povedal že "nepi lebo ani ja nepijem" tak mi ma to vrcholn e nasralo. na to nemáš právo.
stoj si za tým názorom, a keď ti toto spraví frajer tak sa mu vyser na hlavu... ja tiež ako nejak extrémne nepijem, sem tam narodeniny sú a tak a neviem nejaká udalosť, ale žeby som sa opil pre nič za nič len preto že sa mi chce, to neakceptujem ani ja. A keď ťa ma rád tak to pre teba spraví ale vidno že pre neho je dôležitejší názor kamarátov ako tvoj.
@emilywolf chápem ,že sa ti nepáči na neho pozerať ked je opity, ale pokial s nim nevies byt a js tym, ze sa obcas alebo teda neviem jak casto opije, potom nie je riesenim zakazovanie ale rozchod.
@emilywolf ale prečo máš potrebu ho obmedzovať? Keď si rád vypije s kamarátmi ale neviem kým tak ako čo teraz? Proste... je tak isto jebnuté zakazovať mu to ako jeho presviedčanie že by si mala piť. ani on ani ty nemáte právo obmedzovať alebo nútiť jeden druhého.
Vieš čo ano z jednej strane, ako ti tu niekto píše, že ťa asi nemá rád ked to nevie akceptovat, ale co tak pohlad, ze si egoisticka a sebecka, pretoze ked nemozes pit ty, zakazes to jemu?! -.-
pride mi to trosku ako keby si im zavidela ze mozu pit a ty nie...ja by som tiez keby som v podobnej situacii hoci...jak sa poznam urcite by som sem tam pila aj napriek tym liekom...chapem ze chces od svojho chalana aby "v tom" bol s tebou ale...pride mi blbe mu to zakazovat...nabuduce si najdi nejakeho co nepije lebo ak sa s tym nezmieris tak to asi bude natazko...
hej, toto je normálna bežná situácia...tiež som si ňou prešla...na "okraji spoločnosti" len preto, lebo som nerobila niečo, čo robili všetci ostatní a tak sme si navzájom prišli divní...to bude tou strednou školou, v staršom veku sa už k tomu ľudia trochu inak stavajú a sú viac tolerantnejší....
tvoj priateľ sa inak tak skoro nezmení (ak vôbec), čiže pouvažuj či chceš mať vedľa seba takého človeka alebo nie...viem, že to myslíš v dobrom, aby nepil, ale reálne vážne mu nemôžeš takéto veci zakazovať....je to jeho slobodná vôla, kým sám od seba nebude chcieť prestať piť, tak piť bude..nič s tým neurobíš...nie si jeho matka, aby si mu zakazovala, čo má a čo nemá robiť....buď sa s tým vyrovnáš aký je alebo...
@emilywolf zavadzas, vsimla si si? lebo na zaciatku si hovorila, ze proste nechces pit ale teraz vidno, ze nepijes prakticky len kvoli tomu ze nemozes kvoli liekom, nie ze by si nechcela.
Co na tom nechapem? Nemozes pit.
Zopakujem to co pred tym, pre mna si egoisticka a sebecka, pokial to frajerovi zakazujes, lebo on moze a ty nie. "Ked nemozem ja, nech nepije ani on" no toto je rozum.
@8 asi jediný rozumný a vyspelý názor v tejto diskusii
"Každému vadí, ked si poviem svoj názor na alkohol" - toto vysvetli a asi bude každému jasné, prečo ťa nevolajú a celkovo to je pičovina... určite ťa "nevyšachovali" len preto, lebo nepiješ...
a raz do toho pletieš lieky, raz, že nechceš piť... tak povedz narovinu... vypila by si si, ale nemôžeš kvôli liekom? alebo nechceš piť?
mám 15 a nepijem a každý že čoooooooooooooooooooooooooooo
ale mám kamarátov, ktorí to proste berú, vedia, že sa viem zabaviť a tak, ale prišlo by mi to byť divné, keby že niekomu začnem zakazovať piť alkohol len kvôli tomu, že nepijem ja O.ô dafuq
@emilywolf podla mňa najkokotnejší a ako vidím máš tam ž oblúbený žáner metal a ak zoči voči zaraduješ medzi metal tak si daj facepalm a začn iradšej piť
Asi je fakt chyba v kamošoch a v tvojom okolí. Ja tiež nepijem, som v partii, kde si každý, kto momentálne nešoféruje, dá buď pivo alebo poldeci a nikto nekritizuje, že ja nepijem. Nie som síce jediná, ale kamoš, ktorý je na tom rovnako s nami nechodí až tak často von. No a tú partiu nemám dlho, dali sme sa všetci dokopy len na začiatku prázdnin a naozaj nikto nemal pripomienky alebo blbé narážky, dokonca som si párkrát aj vypočula slová obdivu, že dokážem celý večer presedieť čo len bez jedného piva
Takže, jednoducho im povedz, že nie si alkáč, že ti to nechutí, nedovoľuje ti to tvoj zdravotný stav a nech to berú. Keď im je blbé pozerať sa na to, že oni pijú a ty nie, je to ich problém, a nech si dajú aj za teba
Čo sa týka frajera, ja osobne nemám rada, keď chce niekto niekoho zmeniť, ako keby mu ten druhý patril. Každý má svoj vlastný rozum a jasné, vadí ti to, ale chcela by si, aby ti on zakazoval niečo, čo ti prináša potešenie a uvoľnenie, keď už to tak mám nazvať?
dneska je to tak že ked nepijes tak sa nezabávaš a ked sa nezabávaš tak si divná.no a samozrejme musíš zapadnut do kolektivu to znamena že ked niekto pije tak musíš pit aj ty.inac nezapadneš do kolektivu a si divná.musíš si nájst druhu partiu.ale dneska už vlastne neexituje taká čo nepije.
Máš asi málo sebadôvery, keď sa pýtaš iných, či si divná, alebo sa o tom nemáš s kým poradiť, alebo si hanblivá... divné je na tom to, že asi nepoznáš pravé hodnoty života, keď preto, že nepiješ, pokladáš samu seba za divnú.
Alkohol by nemal byť dôvod stretnutia sa s priateľmi a pokiaľ to robieva tvoje okolie, tak je to smutné a trošku nevyspelé a hazardujúce so zdravím. Alkohol by mal byť skôr na chuť, prípadne s tým zapiť nejakú príležitosť, ale nie piť to namiesto vody a čiste len to... to môžu všetci piť aj okenu, lebo obsahuje alkohol...
IMHO by si mala porozmýšľať a prísť na to, že to, čo je kúl nemusí byť automaticky príkaz nato, aby si to robila aj ty..
@emilywolf každého vec, či pije alebo nie, ostatných si nevšímaj, aspoň budeš zdravšia a múdrejšia a frajer, ak ťa má rád, tak nech ťa berie takú, aká si a keď nie, tak ho pošli do.......preč
ja mám tiež lieky, ktoré si nedám ak idem piť, pijem len s mierou trochu, ale na mňa alkohol nemá euforické účinky, skôr opačne
Prestante uz vsetci s tym, ze ak niekto ma svoj nazor a nie je clenom vygumovaneho stada, tak je divny/a. Nie si divna, mas nazor, mas dovod nepit, tak nepi a z hlupych a zadubenych nazorov si rob srandu ako ja.
PS: ked tvoj chlap chce pit, nech pije, ale ak sa oziera a tebe to vadi, tak si premysli svoj vztah.
si úplne normálna a možno máš na to svoj dôvod- aj mna tak niekedy vyšachujú a to aj preto že pijem vždy len v normálnom množstve a hovoria že aké je super sa ožrať
@emilywolf Nie si divná, len netypická v zmysle že ideš proti obvyklému/väčšinovému správaniu/názoru. A pozor, VEĽKÝ pozor na definície, tvojmu chalanovi nevadí že nepiješ, vadí mu len to že mu zakazuješ piť. Ak by si mu to nezakazovala, pochybujem že by mal nejaké námietky proti tvojmu rozhodnutiu týkajúcemu sa čisto tvojej osoby..
Nie si divná, ja tiež nepijem, len teda príležitostne ako pohár vína na nejakých narodeninách a tak... A necítim sa odvrhnutá od partie a to takmer všetci moji kamaráti pijú.Takže buď máš debilných kamarátov, alebo v tom nebude len abstinencia...
boze inac mam pocit, ze kazda normalna partia by tuto dievcinu poslala rychlo do riti ..a myslim ze to nebude tym , ze nepije..ale ze im svojimi narazkami nici naladu a zneprjemnuje zivot
pretoze kad by bola ticho a bavila sa s nimi tak su radi, ze nepije, a viac im ostane..ale pokial neda pokoj a ma jbnute narazky cely vecer tak sa ani necudujem ze s nou nikto nikam nejde... problem solved
@emilywolf Ja tiež nepijem a napriek tomu ma partia stále voláva na akcie. Ale ja nemám potrebu komukoľvek z nich zakazovať piť. (argument "keď nemôžem ja, nech nepije ani on" nemá logiku a je z neho cítiť celkom slušnú dávku sebectva)
Takže ako už viacerí spomenuli - buď je problém v tvojom zakazovaní pitia, alebo ešte niekde v tvojom správaní, ale dosť pochybujem o tom, že by mal niekto problém s tým, že nepiješ...
Vy ste ma nepochopilii.. Ja mu to nezakazujem, len je mi blbé sa nanho dívať, ako je on na mol a ja som triezva. Mne nevadí ked si dá. Vysvetľovala som mu, nech to nepreháňa v mojej prítomnosti.
@greyness No vieš, ja piť nemôžem, lebo beriem lieky. Ty si možno nikdy nebola chorá a nebrala lieky, takže to možno tak nechápeš. Ale ja by som sa nemohla najebať ani keby som chcela..
@nixxina Ja nemám blbé narážky, ale ked mi núkajú, tak vždy odmietnem a potom na mna hadzaju debilné pohľady. Tak sa potom so mnou ani moc nebavia, lebo ja som tá čudáčka čo odmieta alkohol.
Prekvapivo, podľa mňa ste všetci normálni. Len to vytvorilo situáciu, ktorá viacero ľudí moc neteší ...
Nie som zrovna zástanca opíjania sa, ale keď to je jeho spôsob zábavy a uvoľnenia sa, nečudujem sa mu, že kvôli tebe neprestane.
Tebe sa nečudujem, že by si nechcela, aby toľko pil, je logické, že potom asi nie ste na jednej vlne, preňho to nie je zdravé a ak máš negatívny názor na alkohol, jednoducho chápem, že nechceš, aby tvoj priateľ veľa pil.
A chápem aj partiu, ktorej sa nepozdáva mať medzi sebou človeka, ktorý má vážne námietky proti alkoholu, ak si na alkohole zakladajú, tak to môže kaziť opíjaciu atmosféru.
Ja nepijem a vo všetkých týchto veciach, ktoré by sa mohli posrať, som mal asi istú dávku šťastia. Hlavne na ľudí, ktorí boli ochotní tolerovať moje občasné antialkoholické vrtochy.
A časom som ten extrémne negatívny názor zmenil.
Síce sa tomu čudujem, ale nie každý sa zabaví ako ja a ak im v tomto alkohol pomáha, radšej s ním a natešene ako bez neho a v negatívnom rozpoložení.
@emilywolf takto ti poviem neni na tom nic divne ale tvoj frajer je svojpravna osoba takze mu dovol nech si trochu vypije ked pije ako duha tak ho nechaj alebo no neviem ako chces ale alkohol je zdravy pokial ho ludia uzivaju primerane a nerobia pod jeho vplyvom hovadiny
(co nieje moj pripad) ale chapes podla mna ti radim dobre
To, že si slušná neznamená, že si divná ... V dnešnej dobe je to malý zázrak. A frajera občas nechaj sazabaviť, no s mierou ... Ak to preháňa, brzdi ho
Kednepijesje to tvoja vec a asi by ti vadilo keby ti tento tvoj nazor na alkohol niekto menil. Tak isto chapem ze tvojmu chalanovi vedi ked mu vnucujes svoj nazor ze pitie je zle ked nechces pit-nepi. Mozes mu poradit a chapala by som keby si mu nadavala za to, keby sa ozral jak svina a ty by si ho musela nosit domov. Ale ak mu chces nadavat za to ze ma iny nazor ako ty a vadi ti to najdi si ineuo.
Ps: kamosi ta neodsudzuju za to ze nepijes a uz vobec nie za to ked vedia ze koly liekom ani nemozes. Neni to koly tomu ze aj im si nadavala za to ze piju? neber to ako urazku ale ako radu ze v com je mozno problem..
PS 2: ani ja ti nebudem vnucovat svoj nazor na hudbu ale zoci voci...ber to ako radu-skus radsej metallica, dragonforce, nightwish su tiez dobre skupiny
je super že nepiješ a vieš sa bez toho zabaviť na tom neni nič divné ...ale trošku sa mi nepáči že ty sa snažíš aby ťa druhí tolerovali zatial čo ty netoleruješ ich, samozrejme že sa ti nepáči ked frajer pije to ťa chápem ale ak sa lúbiťe skúste si to zariadiť tak, že ked bude chcieť piť tak nech ide sám s kamošmi a ty pôjdeš s kamoškami ktoré nepijú a ked budete spolu piť nebude ...je vela možností len bud tolerantná máš okolo seba mladých ludí ktorí chcú skúšať
mam spoluziaka, ktory ma 22 a v zivote nepil a nefajcil ani ..a je to uplne v pohode kamos.. takze,v tomto nie si divna... ale myslim si,ze frajerovi by si to zakazovat nemala..ked ti vadi ho vidiet opiteho,tak v ten den s nim nechod von..
Vôbec nie si divná. Toto je skazená a sprostá mládež, nenechaj sa odradiť. Ja som tiež taká istá Stoj si za svojim názorom a buĎ radšej sama sebou, lebo pretvárkou sa budeš ešte viac trápiť nájdi si iných kamarátov, ak ti to vadí, ja osobne by som nechodila do takej partie ani keby čo bolo... frajer je asi tiež riadny debil podľa všetkého... prajem ti veľa úspechov a posielam ti veľa slniečkovej energie Odrážaj tie teenagerské duté hlavy pevnou rukou!!!
@emilywolf nie si divna, ale tiez by som so svojim nazorom moc nemachrovala, ja nepijem, ale nehovorim to radsej nahlas, lebo ludia ma potom nikde nevolaju... a to ze zakazujes nieco frajerovi, smutne, lebo takto ho od seba odozenies.... kebyze je starsi by to pochopil, teraz je vplyv kamaratov velky a necudujem sa... povedz mu, ze sa ti to nepaci ale prikazovat mu? sak nie je tvoje decko
Ak tvojmu chalanovi na tebe záleží tak by ťa mala aspoň trochu poslúchať, inak ti o to nestojí. Ja si sem tam pri príležitosti dám jeden dva, ale keď som bola s priateľom tak som si v živote nevypila, priateľovi som zakázala pri mne piť, pretože mi to bolo taktiež nepríjemné sa na neho pozeráť ako sa opíja. No našťastie počúvol. Ale keď nieje so mnou tak to nemá obmedzené.
ja tiez nepijem alkohol uz par rokov iba na velke udalosti mozno jeden poharik a aj to moze byt len tequilla alebo cervene vino... ano nepijem preto lebo okrem tych dvoch mi alkohol nechuti... co sa tyka tvojho chalana je debil ze ta nebere s tymto presvedcenim taku aka si a rovnako ani od teba nieje pekne mu to zakazovat v tomto vidim neriesitelnost problemu pretoze ty mu nezakazes a on ta neprinuti a ze ta za to odsudzuje partia neni od nich pekne
@emilywolf úplne ťa chápem... nie si jediná... ani ja nepijem a to ani nemám zdravotné problémy... neznášam opitých ľudí a nemám preto ani veľa kamarátov, lebo dnes každý pije... už som si na to zvykla ale niekedy je mi to až nepríjemné ako zazerajú, keď hovorím niečo o tom, ako to nemám rada... nehovorím pivo si občas dám ale neopíjam sa... ešte som nikdy nebola opitá a každý sa tomu čuduje
vôbec nie si divnáá ja nepijem vôbec skúsila ale nikdy nie dlhodobo alebo v podstate sa dá povedať nepijem nechcem. Možno sa tak zabavím na 18 ale neožieram sa lebo chcem byť kúl to ty máš jebnutých kamarátov to taký alkoholici nemôžu ani pochopiť prečo nepiješ sú divný oni nič si z toho nerob a tvojho chalan by som poslala niekam ked ani len nechápe tvoj zdravotný stav.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
100 komentov
Chápem tomu ak osa cítiš a tak, ale považujem za divné skôr to, že mu zakazuješ piť. Akože rozumiem ,že to má svoje opodstatnenie ale nie je tvoje decko aby si mu šla niečo zakazovať O.o veď je to jeho vec, preboha... ja by som nezniesla keby mi niekto niečo zakazoval...
ja som sa prvykrat pripila v ramci jednej kartovej hry a to mam uz 20, inak nepijem vobec, nie len kvoli liekom, ale preto, lebo mi to nechuti a taky nazor mam uz od 14tich a vzdy som si za tym stala, aj ked iste osoby mali hlupe poznamky (ach) a popravde, nie je vobec zdrave, prehanat to s alkoholom...
a tvoj chalan je divny, nie ty...a tvoji kamarati tiez
a pochybujem, že sa s tebou nebavia kvôli tomu, že nepiješ. podľa mňa budeš celkovo nejako zabrzdená. lebo keby si bola v pohode, tak sa s tebou nebudú "nebaviť" pre takú blbosť.
na tie pohorsene pohlady naladu nemam
a kebyze mi frajer zakazuje pit no to by som sa inak zasmiala
Vieš čo ano z jednej strane, ako ti tu niekto píše, že ťa asi nemá rád ked to nevie akceptovat, ale co tak pohlad, ze si egoisticka a sebecka, pretoze ked nemozes pit ty, zakazes to jemu?! -.-
nie si divná,si len mierne priškvarená
Ale nie,proste máš drbnutých kamošov aj všetko okolie keď ťa v tom nechali. Tiež nepijem a určite sa mi toto nestalo a ani nestane.
tvoj priateľ sa inak tak skoro nezmení (ak vôbec), čiže pouvažuj či chceš mať vedľa seba takého človeka alebo nie...viem, že to myslíš v dobrom, aby nepil, ale reálne vážne mu nemôžeš takéto veci zakazovať....je to jeho slobodná vôla, kým sám od seba nebude chcieť prestať piť, tak piť bude..nič s tým neurobíš...nie si jeho matka, aby si mu zakazovala, čo má a čo nemá robiť....buď sa s tým vyrovnáš aký je alebo...
sem sú ľudia viac menej uzavretí ( dajme tomu introverti ) ,nemajú radi spoločnosť a podobné oné. Česť výnimkám .
Takže tak. Neviem či sa pýtaš dobrej " skupiny "
Co na tom nechapem? Nemozes pit.
Zopakujem to co pred tym, pre mna si egoisticka a sebecka, pokial to frajerovi zakazujes, lebo on moze a ty nie. "Ked nemozem ja, nech nepije ani on" no toto je rozum.
ja som tiez nepila ked som mala co ja viem 16 a mala som napriek tomu kamaratov a nikto sa mi nikdy nesmial takze ktovie kde je chyba
@nixxina ty si za prvé pánko a za druhé teraz vypiješ za dvoch chlapov
názor na alkohol si kludne vyjadruj, ak jeho vyjadrenie niekto stojí...myslím, že asi tam bude problém tvojho nezapadnutia do partie/í
a tak záverom..asi si divná, ale nie preto, že nepiješ alkohol...
"Každému vadí, ked si poviem svoj názor na alkohol" - toto vysvetli a asi bude každému jasné, prečo ťa nevolajú a celkovo to je pičovina... určite ťa "nevyšachovali" len preto, lebo nepiješ...
a raz do toho pletieš lieky, raz, že nechceš piť... tak povedz narovinu... vypila by si si, ale nemôžeš kvôli liekom? alebo nechceš piť?
aaaaaaaaano podarilo sa mi objavit caro alkoholu a trenovat
ale mám kamarátov, ktorí to proste berú, vedia, že sa viem zabaviť a tak, ale prišlo by mi to byť divné, keby že niekomu začnem zakazovať piť alkohol len kvôli tomu, že nepijem ja O.ô dafuq
@nixxina už musíme aj mi potrénovať
Takže, jednoducho im povedz, že nie si alkáč, že ti to nechutí, nedovoľuje ti to tvoj zdravotný stav a nech to berú. Keď im je blbé pozerať sa na to, že oni pijú a ty nie, je to ich problém, a nech si dajú aj za teba
Čo sa týka frajera, ja osobne nemám rada, keď chce niekto niekoho zmeniť, ako keby mu ten druhý patril. Každý má svoj vlastný rozum a jasné, vadí ti to, ale chcela by si, aby ti on zakazoval niečo, čo ti prináša potešenie a uvoľnenie, keď už to tak mám nazvať?
Ale ked ty nechces tak niesi divna.
ja sa rada najebávam s frajírom, vždy je srandy kopec
Alkohol by nemal byť dôvod stretnutia sa s priateľmi a pokiaľ to robieva tvoje okolie, tak je to smutné a trošku nevyspelé a hazardujúce so zdravím. Alkohol by mal byť skôr na chuť, prípadne s tým zapiť nejakú príležitosť, ale nie piť to namiesto vody a čiste len to... to môžu všetci piť aj okenu, lebo obsahuje alkohol...
IMHO by si mala porozmýšľať a prísť na to, že to, čo je kúl nemusí byť automaticky príkaz nato, aby si to robila aj ty..
ja mám tiež lieky, ktoré si nedám ak idem piť, pijem len s mierou trochu, ale na mňa alkohol nemá euforické účinky, skôr opačne
PS: ked tvoj chlap chce pit, nech pije, ale ak sa oziera a tebe to vadi, tak si premysli svoj vztah.
Si divná,lebo by si to priateľovi nemala zakazovať,samozrejme keď ste len vy dvaja spolu tak okey,to chápem,ale keď ste s partiou... Tak to nie...
pretoze kad by bola ticho a bavila sa s nimi tak su radi, ze nepije, a viac im ostane..ale pokial neda pokoj a ma jbnute narazky cely vecer tak sa ani necudujem ze s nou nikto nikam nejde... problem solved
Takže ako už viacerí spomenuli - buď je problém v tvojom zakazovaní pitia, alebo ešte niekde v tvojom správaní, ale dosť pochybujem o tom, že by mal niekto problém s tým, že nepiješ...
Nie som zrovna zástanca opíjania sa, ale keď to je jeho spôsob zábavy a uvoľnenia sa, nečudujem sa mu, že kvôli tebe neprestane.
Tebe sa nečudujem, že by si nechcela, aby toľko pil, je logické, že potom asi nie ste na jednej vlne, preňho to nie je zdravé a ak máš negatívny názor na alkohol, jednoducho chápem, že nechceš, aby tvoj priateľ veľa pil.
A chápem aj partiu, ktorej sa nepozdáva mať medzi sebou človeka, ktorý má vážne námietky proti alkoholu, ak si na alkohole zakladajú, tak to môže kaziť opíjaciu atmosféru.
Ja nepijem a vo všetkých týchto veciach, ktoré by sa mohli posrať, som mal asi istú dávku šťastia. Hlavne na ľudí, ktorí boli ochotní tolerovať moje občasné antialkoholické vrtochy.
A časom som ten extrémne negatívny názor zmenil.
Síce sa tomu čudujem, ale nie každý sa zabaví ako ja a ak im v tomto alkohol pomáha, radšej s ním a natešene ako bez neho a v negatívnom rozpoložení.
qoli takym presne nas maju za sucharov ostatni
(co nieje moj pripad) ale chapes podla mna ti radim dobre
To, že si slušná neznamená, že si divná ... V dnešnej dobe je to malý zázrak. A frajera občas nechaj sazabaviť, no s mierou ... Ak to preháňa, brzdi ho
Ps: kamosi ta neodsudzuju za to ze nepijes a uz vobec nie za to ked vedia ze koly liekom ani nemozes. Neni to koly tomu ze aj im si nadavala za to ze piju? neber to ako urazku ale ako radu ze v com je mozno problem..
PS 2: ani ja ti nebudem vnucovat svoj nazor na hudbu ale zoci voci...ber to ako radu-skus radsej metallica, dragonforce, nightwish su tiez dobre skupiny
Nieje debil prečo by mal byt.....
skor zalezi od toho ako casto pije.... ked pije denne tak potom je to debil
ale postatne je to ze on ti respektuje ze ty nepijes... tak respektuj aj ty jemu ze si niekedy vypije pravdaze nie ked je to moc casto zasa
totálne súhlasím
Osobne si neviem predstaviť že by som nepila ale tak isto si neviem predstaviť že by som niekoCHo odstrkovala kôli tomu že nepije (/˛°)