@etelnair bratranec je exot, nadhodil to svojej babke, či to robila a všetci sme len pozerali ešte nám nezabudol oznámiť, že kedy to zažil prvýkrát on + prvé dojmy
co ja viem , na kurvach mi to nevadi, ale ze by mi to robila baba ktoru by som miloval, tak tiez asi by som to odmietol, zda sa mi to tak trochu ponizujuce ...
ale tak je jasné, že niektorí ľudia nikdy neprekonajú nejaký predsudok, a radšej sami seba presvedčia, že tak je to správne. len aby potom neľutovali, že to aspoň neskúsili
to máš asi ako keď tvrdíš, že nejaké jedlo ti nechutí, a pritom si ho nikdy nejedol.
Radšej by som sa dobrovoľne popravila kávovou lyžičkou, než si vypočula, či moji rodinní príslušníci praktizujú orálny, alebo akýkoľvek iný sex. (Mám naivnú teóriu o dlhej histórii nepoškvrnených počatí v našej rodine.)
ano, si divny "Proste vôbec, celkovo, ani z jednej strany, príde mi to nechutné a nikdy to nechcem robiť..." - cize ani ty ho nechces robit? taka krasna intimna vec a on to nikdy nechce robit. Nuz, tak zbieraj znamky a pestuj rododendrony.
nechcel byi si si to viskušat s chalanom ktory je mymoriadne mudri a ma strašne velkí kokot...ma cca 25centimetrov ked nestojy a analnom sexe somnou budeš mať anal rozvílagrovaní ako starý nafťak...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
na tom divné nič nie je, je to otázkou vkusu
raz na rodinnej oslave sa toto rozoberalo a babka z bratrancovej strany povedala, že to je nechutné a že oni to nerobili
mohol by si najprv skusit ake to je a az potom hovorit
tak to neni o tom, že to nemáš rád, ale o tom, že sa to bojíš vyskúšať
myslím, že v tomto nemáš pravdu vyskúšaj, uvidíš.
ale tak je jasné, že niektorí ľudia nikdy neprekonajú nejaký predsudok, a radšej sami seba presvedčia, že tak je to správne. len aby potom neľutovali, že to aspoň neskúsili
to máš asi ako keď tvrdíš, že nejaké jedlo ti nechutí, a pritom si ho nikdy nejedol.
Radšej by som sa dobrovoľne popravila kávovou lyžičkou, než si vypočula, či moji rodinní príslušníci praktizujú orálny, alebo akýkoľvek iný sex. (Mám naivnú teóriu o dlhej histórii nepoškvrnených počatí v našej rodine.)
@7 naivna teoria
@leilla sak ty si niekde minule pisala, ze neznasas anal a nikdy by si ho nerobila... ci to si nebola ty? teraz si vlastne nie som isty
nebola som to ja. aspoň som sa teda určite nevyjadrila v hentakom znení