Koli zene. Prvy krat v zivote. Den predtym som bol s jednou holkou v podniku cely cas sme sa rozpravali, ale ja som ju ani vobec neriesil, lebo tam boli jej kamarati a zazerali na mna tak som ju ani nepobozkal, ale nikto si na mna netrufol Lebo to boli este deti. No ale vcera sme isli za jej partiou a bol tam nejaky vyholeny pit bull debilko a my sme Len dosli pozdravil som ich a on ma napadol zacal ma mlatit hlava nehlava tusim ze aj kopacku som dostal nic sa mi nestalo len peru mam rozbitu trochu ale ajtak som nereagoval a odysiel som bolo ich tam vela na nas.. kamarat dostal tiez Babenka to videla ale vobec sa nas nezastala len bola ticho vizerala ze sa boji. Celkom sa mi pacila a furt ju nahodne stretavam ale neviem ci este mam sancu? Lebo sak silnejsi samec vyhrava. Ako to zeny vnimaju? Alebo mu musim dat napicu aby som bol zase ja ten lepsi?
Rob to tak ako ja- keď chcem založiť fórum, vopred si napíšem text diskusie do iného textového poľa a tam si ho skopírujem. A keď založím fórum, prvý koment dám jednoducho ctrl+v a mám.
@xxar3s No, neviem či v takom prípade by to dievča niečo zmohlo. Myslím, že keby sa ozvala, vôbec by sa neštítil udrieť aj ju. Taký ten typ- vyholená hlava a v nej prázdno, s takými nemá cenu sa ťahať, nedá sa s nimi normálne hovoriť. Myslím, že šancu by si mal, a dosť veľkú. Podľa mňa s takým kreténom nie je šťastná (iba ak by sama bola úplne sprostá), a s každým, kto by sa k nej správal krajšie, by sa cítila lepšie. Ale musíš potom počítať s tým, že si na teba ten idiot niekde v uličke počká so skupinkou jemu podobných.
Mal si to hneď riešiť ako dospelý človek a volať políciu bratm.
S kokotizmom sa dá bojovať jedine pragmatickými krokmi a trvaním na nich. Ak máš po takej bitke ako si opísal len roztrhnutú peru nebál by som sa ani odplaty a keby som sa jej aj dočkal zas by som zavolal políciu a neboj chlapca by prestalo za chvíľu baviť byť neustále takto vyriešení.
Alebo je tu druhá možnosť. Pustiť z reťaze psychopata v sebe a proste sa mu pri bitke rehotať do očí a ten zvyšok ako pokračovať už vymyslí ten psychopat v tebe sám
@karlotiskot keby som zavolal policiu tak sa totalne znemoznime pred babami a skoncime vsetci do rana na pandlici a vysmeju sa nam do xichtu. Musime to inak riesit - planujeme odvetu zavolam aj dalsieho kamarata co robi biletara a je 2x vacsi ako tam ten pit bull blbecek. Teraz prekvapili oni nas, nabuduce prekvapime my ich. Ja neviem co su toto za debili sak zeny sa neriesia cez bitky.
@xxar3s Hovori že sú to debili, čo ženy riešia cez bitky, ale sám to ideš rieši´t cez bitku...
A vieš, tej žene by možno imponovalo, že vieš vyriešiť spor s károm, ktorý jej asi veľmi svojím správaním neimponuje. Takto si možno akurát o tebe pomyslí, že si rovnaký kár.
@karlotiskot ked chceme bojovat s debilmi musime sa znizit na ich uroven ale nakolko sme inteligentnejsi dobre sa na to pripravime. Ja si myslim ze zeny to tak vnimaju uz od praveku, ten co vyhra bytku je v ich ociach silnejsi samec a toho potom zena respektuje a pri tom sa citi bezpecne.
@xxar3s Inteligent sa práve prejaví tým, že sa NEzníži na úroveň debila. A nemusí sa pri silnejšom cítiť bezpečnejšie, skôr z teba bude mať väčší strach. Chceš priateľku, ktorá s tebou bude len preto , že sa ťa bude báť?
Prosím ťa, vážne sa nezachovaj ako blbec. Ak to dievča s tebou bude len ak ukážeš, že máš väčšie "gule", tak je potom dosť o ničom. Nechceš radšej normálnu a inteligentnú partnerku, ktorá ťa bude mať pre iné (intelektuálne) hodnoty? Alebo že by to bol pravý dôvod, prečo nechceš múdru ženu (nemáš jej čo ponúknuť)?
@nostroma chapem o co ti ide len neviem ci v tomto hra inteligencia nejaku rolu. Pudy su vzdy silnejsie a pud sebazachovy je jeden z najsilnejsich - zena bez ohladu na to aka je inteligentna potrebuje po svojom boku silneho samca ktory ju dokaze ochranit.
@xxar3s Práve na to je inteligencia- vďaka rozumu sa dá potlačiť pudy. Ak koná žena/muž IBA pudovo, vôbec sa nelíši od zvieraťa. Chceš ženu, ktorá sa chová ako zviera? Pochybujem.
Samozrejme, že človek má pud sebazáchovy- ale rozumná žena si uvedomí, že vzťah s mužom, ktorý sa chová ako úplný retard nemá zmysel. Takéto vzťahy založené na fyzickej sile vyhľadávajú iba hlúpučké, nevyzreté dievčatá, ktoré tiež nemôžu ponúknuť vôbec nič okrem svojho tela.
zbi ho!
zeny chcu praveho samca...ved myslis, ze preco sa taha s tym hlavohrudom? kvoli humoru,inteligencii,neznosti to urcite nebude
..ale neuznavam take, ze ja som silnejsi,mozem si robit, co chcem, mat kazdu aku chcem, kradnut zeny slabsim,nizsim,chudobnejsim.... nie sme v praveku uz
@nostroma no lenze ono je to zlozitejsie. Mame mozog ktoreho sucastou je maly mozog ktory sme zdedili este po plazoch. Maly mozog je centrum vsetkych pudov a podmienenych reflexov. Ked reagujes na nejaky podnet najprv sa signal dostane do maleho mozgu a az ovela neskor ho spracuvaju ostatne casti mozgu. Preto clovek nedokaze potlacit pudy a preto aj ludia casto reaguju pudovo tak ako zvierata, pudy potom vplyvaju aj na emocie a zeny su emocionalne tvory.
@xxar3s Myslím, že sa veľmi mýliš. Človek dokáže potlačiť pudy, len proste musí CHCIEŤ. A pudy nevplývajú na emócie, sú to 2 rozdielne veci. Skús si to predstaviť sám na sebe- keď vidíš peknú ženu, môžeš cítiť túžbu vyspať sa s ňou- to je PUD. Ale to predsa neznamená, že ju hneď miluješ alebo niečo také- práve naopak, pokojne to môže byť žena, ktorú poznáš a neznášaš ju, ale fyzicky ťa priťahuje. Ale nevyspíš sa s ňou, pretože ju proste nemáš rád. To je EMÓCIA. Je v tom veľmi veľký rozdiel.
@nostroma ja nehovorim ze pudy su emocie, ale na ne vplyvaju. Priklad pud sebazachovy - si v ohrozeni zivota - do krvi sa ti vyluci adrenalin a kortizol a ma to vplyv na emociu strach.
@xxar3s Ale tam ide naozaj o život, to je najsilnejší pud zo všetkých. Vieš, že keď neurobíš nič, tak zomrieš- a vtedy tomu podriadiš všetko ostatné, aby si nezomrel. Ale pokiaľ ide o vyhľadávanie sexuálneho partnera- keď ideš po ulici a uvidíš peknú ženu. predsa neprepneš do módu že úplne prestaneš vnímať všetko ostatné a všetko podriadiš tomu,aby si okamžite dostal čo chceš. To je trochu iné. Uznávam pudy, aj to, že ovplyvňujú naše konanie, ale to neznamená, že to robia bezvýhradne. Nie je to tak, že rozum je iba divákom v tej chvíli, stačí sa len trochu posnažiť a môže ovládnuť telo. (Napr. aj keď si u zubára a máš strach, pud ti hovorí, aby si utiekol, ale rozum ti hovorí že musíš zostať a pretrpieť to, aby ťa už zub nebolel. Stačí sa trochu posnažiť a prinútiˇš svoje telo poslúchnuť a zostať sedieť v čakárni, aj keď sa spoza dverí ozývajú strašidelné zvuky)
nuž ono sa to rieši takto ..... chlapca trošku naštuduješ ,však raz pôjde domov sám..vezmi roxor bo dáku tyč a rozflákaj mu obe nohy a poriadne kolená hlavne preštudovať s ňou + daj tomu čas tak pól roka, po tom pól roku nebude ani tušiť kto to mohol byť
fuu ako to ti aj trochu závidím, že si pokojný ... ako aj ja ale keby sa niečo také deje a len tak by mi pridrbal tak by som sa veľmi ťažko zdržiaval - vybuchol by som a následky by som potom riešil neskôr a aj ich ľutoval možno... no zachoval si sa dobre si myslím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
S kokotizmom sa dá bojovať jedine pragmatickými krokmi a trvaním na nich. Ak máš po takej bitke ako si opísal len roztrhnutú peru nebál by som sa ani odplaty a keby som sa jej aj dočkal zas by som zavolal políciu a neboj chlapca by prestalo za chvíľu baviť byť neustále takto vyriešení.
Alebo je tu druhá možnosť. Pustiť z reťaze psychopata v sebe a proste sa mu pri bitke rehotať do očí a ten zvyšok ako pokračovať už vymyslí ten psychopat v tebe sám
A vieš, tej žene by možno imponovalo, že vieš vyriešiť spor s károm, ktorý jej asi veľmi svojím správaním neimponuje. Takto si možno akurát o tebe pomyslí, že si rovnaký kár.
Prosím ťa, vážne sa nezachovaj ako blbec. Ak to dievča s tebou bude len ak ukážeš, že máš väčšie "gule", tak je potom dosť o ničom. Nechceš radšej normálnu a inteligentnú partnerku, ktorá ťa bude mať pre iné (intelektuálne) hodnoty? Alebo že by to bol pravý dôvod, prečo nechceš múdru ženu (nemáš jej čo ponúknuť)?
Samozrejme, že človek má pud sebazáchovy- ale rozumná žena si uvedomí, že vzťah s mužom, ktorý sa chová ako úplný retard nemá zmysel. Takéto vzťahy založené na fyzickej sile vyhľadávajú iba hlúpučké, nevyzreté dievčatá, ktoré tiež nemôžu ponúknuť vôbec nič okrem svojho tela.
zeny chcu praveho samca...ved myslis, ze preco sa taha s tym hlavohrudom? kvoli humoru,inteligencii,neznosti to urcite nebude
..ale neuznavam take, ze ja som silnejsi,mozem si robit, co chcem, mat kazdu aku chcem, kradnut zeny slabsim,nizsim,chudobnejsim.... nie sme v praveku uz