@indifferentgirl súhlasím ľudia pijú chlastajú neustále keď je príležistosť a bože ako náhle deti nemôže isť vonku piť ta už konec sveta..juch...všetko zle!! s Radosťou ho budem tráviť doma pri pohári vína či whisky pri filme s familly..
ja som u babky, jediná pyrotechnika ktorú máme vzhľadom na moju schopnosť prizabiť sa aj s kvapkou vody, su prskavky, budeme 9ti na jednom gauči pozerať silvester na markize a čo, no
kedze som doma len 3-krat do roka, tak som doma rada. pre mna je to aj tek len vecer ako kazdy iny. len s tym rozdielom, ze o pol noci otvorime sampus, pripijeme si na novy rok a o pol jednej budem uz tvrdo spat.
určite si nebola sama... okrem toho, ja som mohla ísť von, ale nechcelo sa mi... na čo... nejako extra Silvestra nepotrebujem oslavovať... som radšej bola doma v teple pri telke... ako vonku mrznúť, schlastať sa, aby mi bolo zle a bolela ma hlava a v tom horšom prípade schytať petardu do hlavy...
určite si nebola jediná ja som síce nebola doma, ale u susedov, no to je skoro to isté....hrali sme hru pri víne a o polnoci sme si pozreli všetky možné ohňostroje čo sa na dedine dajú....a bolo fajn
neviem ani ako mám zahlasovať... prišiel za mnou priateľ a boli sme u nás doma..medzitým sme boli o polnoci pozrieť na ohňostroj pekne zblízka, pripili sme si a zase domov takže v podstate, áno bola som doma
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
(čo je inak fajn, ak by moja potenciálna spoločnosť nemala plány, ktoré s týmto nie sú kompatibilné, hoci sa už črtá riešenie
ale v konečnom dôsledku je to deň ako každý iný, tak čo?
prečo sa "všetci", ktorí budete doma, tvárite, ako keby ste mali zomrieť?
lepšie ako napr. v nemocnici
Rozbiť sa môžem hocikedy inokedy...
dosol som jak rit o jednej s kamaratom a super som si podebatoval s mamof