Strašne ma štve, že si chcem nájsť nejaký dobrý článok o cvičení a fitnesse a tak, ale všade píšu len o chudnutí. Ako keby sa fitness točil len okolo toho. Som jediná,komu to vadí?
ja som sa dozvedela že mi pri formovani brucha nestačia brušaky a podobne cviky al mam schudnut tuk pri 45kg asi ne, no ale tak nejak hlbšie som už nehladala
Lebo weby vacsinou pisu tak, aby mali co najvacsiu citanost a kedze vacsina zien chce schudnut, tak sa tomu venuju. Ale inac, iste len zadavas zle hesla do googlu.
@lintuska To je samozrejme adresovane tomu, kto ten tuk predsa ma. To su vseobecne clanky, ked chcete individualny pristup, treba to riesit s trenerom, alebo si najst clanky pre taky typ postavy aky mas.
Neviem co je pointou tphto fora ale ak hladas nejake speci cviky ci rady najlepsie je ist do fitka zobrat si osobneho trenera a ten ti poradi najlepsie
joj, koho zaujíma názov fóra, nasralo ma to a to je celé @glamorous nie všetci majú prostriedky na to,aby do toho fitka mohli zájsť, vieš? ledva zaplatíme šeky,nie ešte nejakého trénera.
aj ja väčšinu len na chudnutie, no čo už.. ale tak nájdu sa aj také čo sú len cvičenia, len ja sa aj bojím dáko intenzívnejšie cvičiť aby som nebola chudšia ešte viac ako už som lebo mne stačí aj že chodím pešo zo školy domov a to čo som nabrala v lete tak sa už stratilo....
@13 ved ja ti nevravim ze si mas kupit 50eurovu permu, ale toto fakt nepochopim... fitko stoji 3e vstup, trener na hodinu vacsinou 10, to si brigadnici zarobia za pol dna, ale budis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
» www.kb5.cz/...
to vám všetkým treba cviky a cvičebné zostavy z internetu? však si vymyslím dáke posilovacie/idem do fitka
inak myslim existuju aj nejake aplikacie v obchode play tak kukni tam a tak