čuuuu vsetci...tak pls uz ked ste tu pomozte mi...Mam holku a som na nej total zavisli..Ani ma nebavi chodit vonku s kamosmi a nemam chut zit ked nesom snou..Aked ide ona hett s kamoskami tak uz mi vadi ze nieje somnou..Tak prosim pomoct lebo uz ma to SER
to je pekne ze "si na nej zavisly" ale ked s nou budes takmer NON STOP potom si uz poleziete na nervy a na druhej strane, nemalo by ti vadit ze je niekedy s kamoskami sak nech ma trocha " volnosti" nie ?
poznam taky pripad, jeden moj kamarat to tiez tak preziva. ale nerob, to, snaz sa odputat, nemysliet na nu a zabavit sa niecim inym, ked s nou nie si, lebo to nedopadne dobre.
Hmm... No, ako, je to pekné, myslím, že snom dosť veľa báb je mať takého chalana... teda... ktorý by nechcel chodiť von s kamošmi, ale ona by mohla, samozrejme, ale tiež si myslím, že to jedného alebo druhého rýchlo prejde... Ale budiš...
A áno, súhlasím s Azelom. Hrdosť musí byť... Ale zas podľa mňa, ani s tou to netreba preháňať...
ja ja som bol na svojej ex zavisly... trosku som si ju neskor aj idealizoval. ale zil som s tym a snazil som sa pochopit preco neje so mnou ked neje. aj ked som neskor zistil, ze ona ani nechcela byt so mnou az tak casto
hlavu hore, este si z nej poblazneny a mas ruzove okuliare. bude to fajn, len prosim, neskoc na nu ked ju zbadas!
si myslim, ze je to pekne, ked ju mas tak rad.ale...povedzme si...toto jej zacne liezt na nervy a ked s tym seknes, bude jej to chybat.z toho vyplyva? rob to dalej, ale OBMADZUJ! good luck
neblazni, nemozes s nou byt nonstop, chytite ponorku a skonci to katastrofou...treba si dopriat obcas trosku volnosti...a ked ti to nezabera..tak skus vymenit zavislost z nej na nieco ine..napr. alkohol, drogy, etc... :p
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
A áno, súhlasím s Azelom. Hrdosť musí byť... Ale zas podľa mňa, ani s tou to netreba preháňať...
hlavu hore, este si z nej poblazneny a mas ruzove okuliare. bude to fajn, len prosim, neskoc na nu ked ju zbadas!