PORAĎTE MI, PROSÍM : Ísť na párty...
1. ...na ktorej bude asi päť prijebaných ksichtov, (už som si to zrátala orientačne ) z ktorých ma pár z nich pre niečo nenávidí, alebo ma pre niečo obťažuje... ??
2. ...keď jediné pozitívum vidím v tom, že sa zúčastním. "no, bola som tam. ano" a ešte v tom, že možno stretnem aj starého známeho, ktorého by som rada stretla, ale to je tak 50/50, pretože sa momentálne so mnou nebaví a ak zistím, že je to fakt vážne, tak budem nešťastná až dokiaľ to riadne nezapijem ??
3. ...kde ak sa opijem moc (čo je teoreticky tam dosť možné) tak budem vyvádzať kraviny za ktoré sa neskôr možno budem aj hanbiť ??
4. ...keď ma serie aj to, že si nemám čo obliecť ????
5. ...o ktorej nemám žiadne pocity, nemám na ňu náladu, ale viem, že by ma nasralo štádium po tom, čo by mi každý rozprával pikošky, ako bolo super a ja som pri tom nebola ???
mne by úplne stačil iba jeden z tvojich dôvodov, ani netreba 5.... ale ja na párty aj tak nechodím tak neviem možno nejaký párty týpek by šiel aj keby traktory padali....
Nechoj nikam, keď by si sa spila ako doga. Ak by si si dala pozor, tak určite poj, pokiaľ budeš aj so skvelými ľudmi tam a hentí druhí budú s inou partiou.
ja chápem, že nad tým uvažuješ zas... nerada prichádzam o takéto veci a nerada som potom mimo kolektívu, ktorý tam bol. Ale som v poslednej dobe zistila, že to naozaj nemá zmysel chodiť na také akcie, kde sa neteším, tak by som sa na to proste vykašlala.
@samtord ale nie, nie som, jednej babe som tu okomentovala, že jej uteká oko do strany na fotke, tak sa hneď do mňa treba pustiť.. veď Birdz, do boha, to hovorí za všetko
@luc.ka @trdelniiq
pretože ten pocit, že chcem stretnúť toho človeka z bodu č.2 "starého známeho" je dosť silný a viem, že na tej párty je to dosť možné a ľahšie ako keby som ho mala stretnúť nejak náhodne... to je to.. inak by som nad tým ani neuvažovala... ale bojím sa,že ak sa tej párty nezúčastním, tak ho nijak inak zasa dlhú dobu nestretnem, to je dosť silný dôvod, ktorý konkuruje tým ostatným proti a hlavne pre to sa neviem rozhodnúť
a ešte je tu jedna vec, ten starý známy je bývalá platonická láska jednej osoby z bodu č.1 "prij. ksichty, ktoré ma nenávidia" a neviem, či je vhodné, aby sa tam na mňa tá osoba zazerala, ak by som tam s ním bola... je to oveľa komplikovanejšie... chce sa vám to čítať ? asi nie...
@dandybrendy toto tvoje zlaté pravidlo si sem nemala vyťahovať, pretože mi to pripomenulo, že to bolo donedávna aj moje zlaté pravidlo a tým pádom si mi teraz ešte viac skomplikovala rozhodovanie xD
no tak ako si to opisala to znie dost strasne a normalny clovek by asi nesiel, ale poznam obdobne pocity, a mozno by som sa do toho aj donutila nakoniec
nikdy nevies, co sa z toho nakoniec vykluje
Uz len kvoli tym prijebancom by som sa nahodila a sla sa riadne zabavit. Ja inak malokedy vynecham nejaku akciu, ved co budes robit doma? Citat knihu? Bitch, please, to mozes robit aj cestou do skoly/prace v MHDcke alebo ked prave nikto nema ziaden plan na vecer. A ak by si mala nejaky iny, lepsi nahradny program, tak by si teda zrejme ani nad tymto neuvazovala. Ozrat jak prasa sa zas nemusis, nie? Ja neviem ako ty, ale ja by som nevydrzala len tak sediet doma ked viem, ze moji znami sa niekde zabavaju... Ja na tvojom mieste urcite idem. Ved ked sa ti tam nebude pacit, mozes sa bud po polhodine zobrat a ist domov alebo sa napit a tu zabavu si spravit...
v zivote furt lutujeme najviac to, co nespravime... ked spravime nieco nespravne, aspon si to mozeme odovodnit tym, ze vtedy sa to zdalo ako dobra volba.
akurat dnes som sa zamyslal nad tym, ze skoro vsetky problemy a nestastia si clovek privodzuje svojou pasivitou a necinnostou - preto su aj ti aktivne zijuci ludia bez volneho casu casto omnoho stastnejsi nez ti, co maju kopec casu cele dni
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
1. ...na ktorej bude asi päť prijebaných ksichtov, (už som si to zrátala orientačne ) z ktorých ma pár z nich pre niečo nenávidí, alebo ma pre niečo obťažuje... ??
2. ...keď jediné pozitívum vidím v tom, že sa zúčastním. "no, bola som tam. ano" a ešte v tom, že možno stretnem aj starého známeho, ktorého by som rada stretla, ale to je tak 50/50, pretože sa momentálne so mnou nebaví a ak zistím, že je to fakt vážne, tak budem nešťastná až dokiaľ to riadne nezapijem ??
3. ...kde ak sa opijem moc (čo je teoreticky tam dosť možné) tak budem vyvádzať kraviny za ktoré sa neskôr možno budem aj hanbiť ??
4. ...keď ma serie aj to, že si nemám čo obliecť ????
5. ...o ktorej nemám žiadne pocity, nemám na ňu náladu, ale viem, že by ma nasralo štádium po tom, čo by mi každý rozprával pikošky, ako bolo super a ja som pri tom nebola ???
každopádne potrebujem s tým poradiť, pretože ja si sama poradiť neviem
@trdelniiq
pretože ten pocit, že chcem stretnúť toho človeka z bodu č.2 "starého známeho" je dosť silný a viem, že na tej párty je to dosť možné a ľahšie ako keby som ho mala stretnúť nejak náhodne... to je to.. inak by som nad tým ani neuvažovala... ale bojím sa,že ak sa tej párty nezúčastním, tak ho nijak inak zasa dlhú dobu nestretnem, to je dosť silný dôvod, ktorý konkuruje tým ostatným proti a hlavne pre to sa neviem rozhodnúť
a ešte je tu jedna vec, ten starý známy je bývalá platonická láska jednej osoby z bodu č.1 "prij. ksichty, ktoré ma nenávidia" a neviem, či je vhodné, aby sa tam na mňa tá osoba zazerala, ak by som tam s ním bola... je to oveľa komplikovanejšie... chce sa vám to čítať ? asi nie...
tak bud kusok akcna a napis tomu jednemu, ze ho chces vidiet, a radsej ten cas strav iba s nim
az to odmietne, mozes sa na to vysrat uz uplne
a
nikdy nevies, co sa z toho nakoniec vykluje
akurat dnes som sa zamyslal nad tym, ze skoro vsetky problemy a nestastia si clovek privodzuje svojou pasivitou a necinnostou - preto su aj ti aktivne zijuci ludia bez volneho casu casto omnoho stastnejsi nez ti, co maju kopec casu cele dni
Tu si radsej pozri video o tvojich problemoch