Som normálna? Začala som chodiť s chalanom, a potom som zistila, že je gay...
Mala som priateľa, o ktorom som sa ale dozvedela, že mal pri mne ešte jednu babu(chodili sme spolu asi pol roka, ževraj s ňou chodil tri mesiace)...dobre, s tým som sa ešte vyrovnala...potom si našla nového chlapca, o ktorom som si myslela, že je ten naj
Hmmm, neviem, prečo by si mala byť nenormálna iba preto, že si si našla chalana, ktorý predstieral, že je hetero a potom zistil, že je homosexuál. Proste sa také veci stávajú a s tebou to určite nemá nič spoločné.
To, že dva razy po sebe si mala proste problémový vzťah, môže byť zhoda náhod, smola, alebo tak... ale určite by som si o sebe preto nemyslela, že som nenormálna
@00wonderamanda sice som to nezazila ale viem si to predstavit....neviem na co ta zbytocne natahoval...isto uz od zaciaktu vedel ze je teply...ach jaj...ono to chvilu trva kym najdes niekoho "normalneho". ale sice to znie ako fraza, ale je to pravda: najdes ho vtedy, ked to budes najmenej cakat
Nik nie je nenormálny, len to nebolo do neho pekné. Mal narovinu povedať, že nevie na čom je ohľadom orientácie ako ti to potom šplechnúť do tváre, ešte štýlom, že si nájde chlapa poza tvoj chrbát.
Mňa by to ponížilo, a keď nie to, tak strápnilo, či nahnevalo (nič proti gayom nemám), ale tak čo spravíš.. neskôr sa nad tým zasmeješ jak nikdy
myslim si ako gay, že je to od neho veľmi neseriozny prístup, tu nejde o flirt na jednu noc a pod.
ide o vzťah, kde hra láska, cit a vzájomné porozumenie velku rolu.....
možno ešte uvážovať, že ten chalaln sám seba hľadá a nechce uveriť alebo pripustiť, že je gay, Takéto veci sa nedaju dlho filmovať, skôr či neskôr sa na to príde alebo prezradí,.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ale toto už nie je normálne...vieš aká je to hanba, keď ti príde frajer na rande predstaviť jeho nového frajera???horzné, hrozné
dúfam že nie:d
To, že dva razy po sebe si mala proste problémový vzťah, môže byť zhoda náhod, smola, alebo tak... ale určite by som si o sebe preto nemyslela, že som nenormálna
Jedine individuum si tu ty.
A preco sa to stalo ? Nuz ako jednoduchy vysledok zufaleho pokusu homosexuala viest heterosexualny zivot.
Preco sa zufaly homosexual pokusal viest heterosexualny zivot ?
Pretoze sa bal, ze bude odsudzovany.
Hla pani homofobisi tu mate vysledok svojej poctivej prace !!!
potom sa uisti ci to, co sa ti do usi dostalo je pravda
Ak aj napriek tomu je gay tak ho predsa nechaj, myslim ze orientaciu peknym usmevom nezmenis
tolko odo mna
Mňa by to ponížilo, a keď nie to, tak strápnilo, či nahnevalo (nič proti gayom nemám), ale tak čo spravíš.. neskôr sa nad tým zasmeješ jak nikdy
ide o vzťah, kde hra láska, cit a vzájomné porozumenie velku rolu.....
možno ešte uvážovať, že ten chalaln sám seba hľadá a nechce uveriť alebo pripustiť, že je gay, Takéto veci sa nedaju dlho filmovať, skôr či neskôr sa na to príde alebo prezradí,.
filip