Ahoj. Potrebujem poradiť. Cítim náklonnosť ku kolegvi, ale neviem, či to cíti rovnako. Boli sme spolu na chate (on ma pozval), pilo sa, bola dobrá nálada. Boli sme unavení a šli sme si ľahnúť. Miesta bolo dosť, ale aj tak mi dovolil, aby sme spali spolu.
Neviem, či ti mám veriť, lebo si tu raz prihlásená a hneď si založila diskusiu. Ale tak pripadá mi, že to myslíš úprimne.
V prvom rade nepoznám teba a hlavne ani toho kolegu, takže to čo ti napísem, nemusí byť správne, je to len môj dohad.
Ale myslím si, že by z toho mohlo niečo vzniknúť. Keď ťa sám pozval na tú chatu (aj ked je možné, že pre niečo iné), je k tebe pozorný, teda vždy ti pomôže a chce sa s tebou aj stretávať je znamením, že má o teba záujem. A to, že ťa už viac nepozval, možno na teba nechce naliehať.
Skús ho aj ty niekde pozvať prvá, ved zato nič nedás a trávievaj s ním viac svojho voľného času, občas si niekam vyrazte.
ale je možné aj to, že ta berie iba ako dobrú kolegynu. A ked sa dozvie, že ty k nemu cítis niečo viac, tak sa vás vzťah pokazí.
nic take ze chces byt viac nez jeho kolegina mu nehovor....je to dost trapne a navyse to znie dost napicu...skor ho ignoruj a on po paru dnoch ta pozve na kavu zase...hehe...alebo sa ho opitaj ci nezajdeme niekedy na kavu a je to....urcite nepovie ze ne...
alebo to urob inak .. je totiz dost mozne, ze to tvoje odmietnutie si zle vysvetlil. spytaj sa ho, ze ci sa nehneva, ze si odmietla, len si mala uz iny program, ale ze velmi rada s nim zajdes na kavu ak ma este zaujem je to take nepriame vtiernutie -)
suhlasim s Emdi, mohol si to zle vysvetliť, tak skús za ním zajsť a ti ho pozvi na tú kavu a možeš dodať, že už nemáš taký nabitý program, ze si si našla volný čas ..atd. alebo mu narovinu povedz či sa fakt nehneval, či si to zle nevysvetlil. skús viac času s ním tráviť ale neukáž mu svoje velké sympatie aby si ho neodohnala..v tom nech spravi on prvý krok ak chce niečo viac..len si počkaj ako sa to vyvinie.
Myslim si, ze ste uz obaja rozumny tvorovia. Uz ked ta aj pozyva a necha platit seba za vsetko a je k tebe naklonny nemusi este znametat to, ze ta lubi a ze chce nieco viac. Ale mala by si sa ho na to spytat ty. Inak riesit vstahy s kolegami nie je priaznive podla mna. Pozvy ho ty na obed, zeby si sa chcela s nim porospravat a spytaj sa ho na to co k tebe citi. Ze si tak pripadas, ze citi k tebe nieco viac ako len ku koleginy a, ze ti na nom velmi zalezi. vsak uz vies ako dalej. no
Prve 2 vety filipp3 vystihol uuuplne dokolane proste nie ze ta napadne mu zacat vykladat take veci typu milujem ta a chcem byt viac ako kolegyna a bla bla bla to je vrchol trapnosti a ak by mne toto dakto povedal akokoolvek by to bolo uprimne by ma to riadne vydesilo ale podla toho ako si to napisala po tebe dost ide co je dost super taakze chod za nim a spytaj sa ho ci teraz na tu kavu co ta volal nepojde...podla mna si to fakt asi inak vysvetlil (ved ako by si si to vysvetlila ty kebyze ho dakde ozvesa on povie ze nema cas)
si mlada, mozno aj pekna tak preco nie?...no neviem.....a keby si mu povedala ze by si chcela byt viac ako jeho kolegyna tak to by bol prepadak 1. stupna....na jeho mieste by dajaky debil vybuchol hotovym smiechom...ale ako si opisovala vas vztah tak mozno ma o teba nejaky ten zaujem...sak ho pozvi na kavu ty...a ked to prijme tak sa v pohode porozpravajte a bude aj happyend...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
V prvom rade nepoznám teba a hlavne ani toho kolegu, takže to čo ti napísem, nemusí byť správne, je to len môj dohad.
Ale myslím si, že by z toho mohlo niečo vzniknúť. Keď ťa sám pozval na tú chatu (aj ked je možné, že pre niečo iné), je k tebe pozorný, teda vždy ti pomôže a chce sa s tebou aj stretávať je znamením, že má o teba záujem. A to, že ťa už viac nepozval, možno na teba nechce naliehať.
Skús ho aj ty niekde pozvať prvá, ved zato nič nedás a trávievaj s ním viac svojho voľného času, občas si niekam vyrazte.
ale je možné aj to, že ta berie iba ako dobrú kolegynu. A ked sa dozvie, že ty k nemu cítis niečo viac, tak sa vás vzťah pokazí.