Takže. Ako začať. Pred pár týždnami som bol na tom tak že mi každý skákal po hlave. Vsetko sa ale zmenilo. jedneho krasneho rana (pred par dnami) som si povedal ze nech sa deje co sa deje JA ostanem doma a do skoly poslem len svoje telo. Tym to začalo.
Po par neuspesnych pokusoch sa mi to podarilo. Distancoval som sa od mojho tela. uz som to nebol ja ale iba moje telo. bolo mi jedno ci budem v trapnej situacii alebo tak. uz ma nic nezaujimalo. a zacal som byt agresivny. pozerali sme film a jeden typek zamnou mi povedal nech sa uhnem ze nevidi. povedal som A co ja s tym mam? je to moj problem kur.va? myslis ze ma to trapy? chces ma nasrat? mali ste vidieť jeho tvár dokonca aj učiteľka ostala ticho. alebo pred pár dnami mi jeden týpek omylom zhodil peračník. strasne ma to nastvalo a začal som: co to kur.va robís? ty ma chces nasrať? skusas ma? skusas moju trpezlivost? a hodil som ho do tabule. nikdo sa nezmohol ani na slovo. ked mi to zacal neskor vycitat tak som zacal ze: ty do koho picujes? hm? drgol som donho s ramenom a on tam len ostal bez slova stat. chybalo trosicku aby doslo k bitke lebo som mal strasne nervy. bavi ma ten respekt xixixi konecne som stastny.
hej, to su ti loseri, ktori si myslia, ze ked odpovedaju agresivne a vulgarne, tak sa ich niekto zlakne. pravda je, ze ludia ta maju v pici a nikoho nezaujimas. co uz.
veru..pravda je taka ze ludia tvoju osobnost takto budu len prehliadat pretoze v ich ociach budes obycajna agresivna troska...nikoho nebudes zajimat pretoze nikto nikdy nebude mat skutocny zaujem o niekoho koho nezaujima nikto iny okrem jeho sameho
to fakt si myslíš, že si hustý a máš rešpekt? a ešte to tragihrdinstvo v hlave Brácho si len kokot a ľudia nie sú zvyknutí na kokotismus poriadne reagovať. V skutočnosti si len hovienko čo poriadne zaváňa a tak aj dopadneš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ty telo.
A nie si to ty ten čo rozbil tých 5 chalanov len holými rukami?
A jednému z nich si takú ranu vrazil až mu šlabikár z aktovky vypadol...
v nemocnici si na moje slova spomenieš....
STARY ZABAVNY BIRDZ, KDE SI?