Som s ním dva mesiace a stale neviem či ho lúbim je to super chalan a nechcem mu ublížiť ale stale uvažujem či to stojí zato aby
Bola som velmiiii stastna ked som ho nasla a zacali sme spolu chodit ale co raz viac a viac uzazujem ci ta laska uz nemala prist.Neviem ci ho lúbim a mam zmiešane pocity. Bojim sa toho že somnou uz nikdy neprehovori ak sa s nim rozidem. Má ešte počkaj co
toto sa mi stava skoro vzdy, no skor sa uz nebudete tak rozpravat ako ste zvykli,,on ta po rozchode radsej nebude xciet ani vidiet. ale zostavat s nim len ze ti ho je luto je blbost.. Takze ..ja som za rozchod ak to tak citis, chalanov je vela takze..ak to nieje ten pravy tak co narobis ..pravdepodobne k nemu citis len kamaratstvo...
mne sa stal podobny problem...mala som kamosa 5 rokov, potom sme sa dali do kopy ale ja som k nemu citila len kamarstvo..po 2 mesiacoch som mu povedala ako to ja citim a ze radsej by bolo len aby sme boli kamosi... no a skoncilo to tak ze sa ani nestretavame ani nepiseme...mrzi ma to ...ale moze si za to prakticky sam
@majusqa93 - hm, daj si hlavne otázku prečo si s ním začala chodiť. imho by odpoveď mala byť "lebo som sa doňho zamilovala", ale to je len môj osobný názor. každopádne ak si s ním nezačala chodiť kvôli láske, prečo sa trápiš tým, že neprišla? ak neodišlo to, kvôli čomu si s ním začala chodiť, prečo sa trápiš tým, že s ním chodíš (v zmysle rozmýšľaš o tom nechodiť s ním)?
veľmi dobre viem, o čom hovoríš...takmer rovnaký problém som riešila len nedávno...chalan prišiel do môjho života, páčil sa mi, bol fajn a ja som sa namotala...začali sme spolu chodiť a ja som bola presvedčená o tom, že som zaľúbená, ibaže som nebola...to som zistila iba pred pár týždňami...ako som to vyriešila? chcela som si s ním pôvodne dať pauzu, ale potom som si uvedomila, že to nemá zmysel ak viem, že k nemu nič necítim...to isté by si mala, podľa mňa, urobiť aj ty...ak si sa za 2 mesiace nezaľúbila, tak to už pravdepodobne nepríde a nemá zmysel trápiť sa...uvedom si, že mu vlastne klameš a tým trápiš aj jeho...a ak je to rozumný chalan, pochopí to a bude sa s tebou rozprávať aj naďalej...a ak mu to vysvetlíš citlivo a rozumne, tak si myslím, že nebude mať dôvod ignorovať ťa...ak by tak spravil, je idiot a nestojí ti za to...a to nie sú len prázdne keci
@mm47 no tak je ho netrapim...ked ho opustim bude sa trapit a ja mu nechcem ublizit a ja ho ani nenamotavam hej ?....
@frez no ja som s nim zacala chodit lebo som si myslela ze ho lubim ale zistila som že to bol len osial tiež by to tak nebolo....
@zajko30 nie nemam....mam iba jedneho...ja nechcem byt ta pica co podjebava vies? urcite by som nechcela mat dvoch naraz ako to vy chlapy mate vo zviku ....
@xemmarockx o dakujem že ma chapes som rada že nie som sama... vies ja som si tiež myslela že ho lubim ked som s nim začala chodiť ale iba s ami pacil a bol to osial aspom myslim ....
@h8u no tak presne aj u mna to pride po mesiaci skoro pravidelne ked dakoho mam..... a už mesiac neviem či sa s nim rozisť alebo nie.....
@plusle lenže vies ja som bola v tom že ho lubimmm
@majusqa93 tak to si na tom presne tak ako ja...mne sa to ako stáva dosť bežne...ok, hovorím, jak keby som mala za sebou 10-20 vzťahov, čo nemám, ale zatiaľ sa mi to stalo vždy, že som si myslela aká som zaľúbená a potom som prišla na to, že nič...a vždy som musela chalana nechať ja...ale lepšie, ako keby som ho trápila...so všetkými bývalými som kamarátka a s jedným dokonca najlepšia, takže zlé skúsenosti s tým rozhodne nemám...myslím, že ak sa rozhodneš to spraviť nemáš sa čoho báť...ak si to ešte nespravila, držím prsty
@majusqa93 ak to nechápu, tak nie ty si piča, ale oni sú idioti...však nech sa ocitnú raz v takej situácii...potom uvidia aké to je, a že to je najlepšie riešenie
@xemmarockx no ved toto ked su vsetci taky mudri nech su oni s nim a co som mala robit.....nech si vravia co chcu mne je jedno .....ja viem ako to bolo aj on
rozhodne čím skôr, tým lepšie. Ja som si tiež nebola istá či ho lúbim. Potom prišlo obdobie, keď som o tom bola presvedčená, no spravila som isté veci, čo by som človeku, ktorého lúbim asi nespravila... Keď som oňho prišla, nenávidela som sa, no potom sme sa zas dali dokopy. A vtedy som zistila, že to láska rozhodne nie je... Tak som sa to snažila pár týždňov vydržať no stále to bolo horšie a horšie... Preto som to skončila tak rýchlo ako sa len dalo. Zo začiatku to bolo hrozné, no teraz je už aspoň on šťastný.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
mne sa stal podobny problem...mala som kamosa 5 rokov, potom sme sa dali do kopy ale ja som k nemu citila len kamarstvo..po 2 mesiacoch som mu povedala ako to ja citim a ze radsej by bolo len aby sme boli kamosi... no a skoncilo to tak ze sa ani nestretavame ani nepiseme...mrzi ma to ...ale moze si za to prakticky sam
o čom to ako je?
vieš že som tu vždy prie teba...ked niečo budeš potrebovať,som tu.
Akurát u mňa ten stav zvyčajne príde tak po mesiaci.
Jednoducho zo dňa na deň nechcem a bodka, bez rozumného vysvetlenia. Jak sprosté trinásťročné decko, ale nemôžem za to
Preto pojdem najbližšie na rande až s niekym, kto bude môj potencionálny manžel! Akože keď budem dospelá až, vážne ale!
@frez no ja som s nim zacala chodit lebo som si myslela ze ho lubim ale zistila som že to bol len osial tiež by to tak nebolo....
@zajko30 nie nemam....mam iba jedneho...ja nechcem byt ta pica co podjebava vies? urcite by som nechcela mat dvoch naraz ako to vy chlapy mate vo zviku ....
@xemmarockx o dakujem že ma chapes som rada že nie som sama... vies ja som si tiež myslela že ho lubim ked som s nim začala chodiť ale iba s ami pacil a bol to osial aspom myslim ....
@h8u no tak presne aj u mna to pride po mesiaci skoro pravidelne ked dakoho mam..... a už mesiac neviem či sa s nim rozisť alebo nie.....
@plusle lenže vies ja som bola v tom že ho lubimmm