Ach dlho som nevydržal. Musím sa niekomu vyrozprávať keď ma okolie ignoruje. No takže inač začal som cvičiť, popri robote som ešte robil donaškára, jeden deň som sa učil na gitare čiže viem striedať 2 akordy na viac nebol čas lebo vždy bol niekto doma-
a je mi blbo hrať pred nimi. No a inač potrebujem poradiť nejaké darčeky pre rodičov a sestru na Vianoce + keby sa našla spriaznená duša ktorá by ma prichílila na Silvester tak by som bol rád
No a čo sa týka auta tak všetky kvapaliny vymenené čiže pripravené na zimu Zadne zimné gumy som už stihol žčuchať, musím nájsť nejaké ďalšie schopné. Mam prenajatu garáž na celú zimu + objednávam si náradie Konečne bude servis u Vladyho
@passarinho inac ked si pri tom servise ako sa da vyriesit ked mam baterku s dobrymi parametrami len + a - su na opacnych stranach cize kable v aute nedociahnu? prosiiim porad
@mojdedo otočim baterku naopak Poprípade si kúpim dlchšie káble alebo len take nejaké prepojky. Jednu stranu das na baterku, druhu zaskrutkujes do starej » www.skoda-diely.sk/eshop/6u1971228...
@mojdedo ak ti jedna dotiahne tak kupis len jednu a mas vystarane. PS neodporucam obycajne kable ktore najdes v elektrikarstve. Ja som s nimi skusal napojit starter a pri startovani mi prehoreli. Proste na 200 Amperov niesu stavane. Urcite najdes taku prepojku niekde v autoshope alebo objednaj z netu
@riskozvychodu ako normalne raz za urcitu dlhu dobu si pivo dam ale teraz ked som uz znovu zacal cvicit tak uz ani pivo ani kofolu. Max limonadu bez cukru To by si musel byt tvoja sestra zeby som sa snazil rozhovorit
Podla mna by ta risko rozhovoril, len by musela byt aspon minimalna snaha aj z tvojej strany, co ocividne nie je podla tvojich prispevkov, potom sa vsak nemozes stazovat na svoje "socialne vztahy". To len taky maly postreh. A ked si taky nezhovorcivy, celkom nechapem tomu Silvestru....
@passarinho
šak ja som bol vtedy v košicoch a som mu písal, že ho prídem omrknúť, šak na živo je to celkom ine...
lenže pánko nechcel, aj by sme sa boli kvalitne natrúbili volakde v fajnovej krčmičke, aj by som ho povozil na mojom tátošovi, aj pokeckali, lenže zuby mi cvakli na prázdno
hahhahaahh, máš bujnu fantáziu fešáčisko...
šak na trubkali je napili, na tátošovi je na mojom BMWáčiku a zuby mi cvakli naprázdno, to že mi pádla sánka od zármutku, no...
ja som už neškodný.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
» www.skoda-diely.sk/eshop/6u1971228...
šak ja som bol vtedy v košicoch a som mu písal, že ho prídem omrknúť, šak na živo je to celkom ine...
lenže pánko nechcel, aj by sme sa boli kvalitne natrúbili volakde v fajnovej krčmičke, aj by som ho povozil na mojom tátošovi, aj pokeckali, lenže zuby mi cvakli na prázdno
šak na trubkali je napili, na tátošovi je na mojom BMWáčiku a zuby mi cvakli naprázdno, to že mi pádla sánka od zármutku, no...
ja som už neškodný.