Toto sa mi raz snívalo, ale vtedy ma tam brala osoba ktorá to tam poznala a ktorá sa na mňa potom vykašľala Nepekný sen
Inak sa spolieham na mapu ktorú považujem za nutnú súčasť svojej výbavy keď idem niekam, kde to nepoznám A keď už sa chcem len tak túlať, tak sa snažím pamätať si kade sa túlam aby som sa vedela vrátiť tam, odkiaľ som vyrazila
@2 každý sa snaží zapamätať si kadial sa túla a hocikto môže zabudnúť mapu a vlastne stratenie je práve o tom a ked zbadáš že si sa stratila zrazu všetky uličky vyzerajú rovnako a hlavne ked sa trochu zotmie a trochu stresu k tomu
no čo by som spravila? niekto v tom meste bude vedieť anglicky hádam. takže pekne pôjdem na nejaké rušné miesto a začnem sa pýtať.
btw, podľa tvojho popisu mám pri sebe peňaženku, doklady aj kreditky, takže sa budem pýtať na najbližší hotel, v tom prenocujem a ráno sa s čistou hlavou a pekne za dňa na recepcii spýtam, kde tu majú autobusovú či železničnú stanicu, prípadne letisko.
zvacsa sa mi nestava ze by som si nepamatal skadial som prisiel, ale ked by sa to stalo /moc v to neverim/ tak sa zoberiem jednym smerom a idem az kym mozem...
a takto si to prechodim cele a skor ci neskor to miesto spoznam.
Ak je to nieco obrovske, tak tam ludia byt musia.. a rukami nohami sa da vzdy dohodnut, ale najprv to urcite skusim na vlastnu paest a verim, ze sa vzdy dostanem niekam kde to aspon trochu poznam ;o)
tam, kde je metro, sa človek nemôže stratiť a čím väčšie mesto, tým lepšie, mám to overené v Bratyzlawe som chytala infarkty, ale to bol len vďaka kamoške, ktorá po mne chcela, nech ja prídem na itnernáty do dajakej choro ďalekej štvrte, kde som v živote nebola a v tme... čiže som musela checkovať autobusy, autobusové zastávky v polotme, a bola som teda nie v strese, ale v srde neskutočnom... potom mi jeden starý Liptovčan zdvihol náladu a bolo fasa už
hladala by som nejakeho cloveka a proste mu naznacila nohami rukami co sa deje a keby nenajdem tak by som spala niekde na lavicke a cez den by som niekoho nasla a tak..
@9 sak ani mne sa to nestáva sa mi stalo prvý raz... a presne ako vravíš stále som si vravel ved ešte chvílu poblúdim a a a nakoniec som došiel k nejakej rieke tak som to vzdal a zavolal taxi ešte že som mal vizitku hotela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Inak sa spolieham na mapu ktorú považujem za nutnú súčasť svojej výbavy keď idem niekam, kde to nepoznám A keď už sa chcem len tak túlať, tak sa snažím pamätať si kade sa túlam aby som sa vedela vrátiť tam, odkiaľ som vyrazila
btw, podľa tvojho popisu mám pri sebe peňaženku, doklady aj kreditky, takže sa budem pýtať na najbližší hotel, v tom prenocujem a ráno sa s čistou hlavou a pekne za dňa na recepcii spýtam, kde tu majú autobusovú či železničnú stanicu, prípadne letisko.
ešte nejaké otázky?
zvacsa sa mi nestava ze by som si nepamatal skadial som prisiel, ale ked by sa to stalo /moc v to neverim/ tak sa zoberiem jednym smerom a idem az kym mozem...
a takto si to prechodim cele a skor ci neskor to miesto spoznam.
Ak je to nieco obrovske, tak tam ludia byt musia.. a rukami nohami sa da vzdy dohodnut, ale najprv to urcite skusim na vlastnu paest a verim, ze sa vzdy dostanem niekam kde to aspon trochu poznam ;o)
A tiež je vysoká pravdepodobnosť že stretnem niekoho, kto bude vedieť po anglicky a môžem sa opýtať...
Ale pokiaľ by som mala peniaze, asi by som si tú zabudnutú mapu išla zohnať keďže sa nerada pýtam cudzích ľudí
minule som hodinu bludil lesom
lebo som nevedel vobec kde som
ja sa nikdy nestratim mam super orientacne schopnosti