Mam 13 rokov a vsetky skoro moje spoluziacky maju vysku 150 az vysie a maju aj prsia niektore a ja som strasia jak moja spoluziacka ktora je vysoka a ma prsia a ne len jedna ale este niektore a ja som strasia mam 13 rokov ako som napisala mam 143 vysku d
Ani ja nejsom nejaka taka a pohoda.. a ked sa ti k voli tomu smeju tak je to len ich ehm ehm myslim ze to nie je nic zavazne.. na to sa neumiera ,na kazdeho to dojde inak.. sakra nedohodli se sa s tym jednym chalanaom tuto? =DDD jeho trapi oneskorena puberta.. heh. teba tez.. hmm
nooo podla mna pokial ti tvoj lekar nenasiel ziadnu poruchu tak si v pohode ver mi keby s tebou nieco bolo davno by ti to tvoj obvodny lekar analizoval
mala by si navstivit nejakeho odbornika napriklad patologa ten by ti s tvojim problemom iste pomohol , jedno male vysetrie potom ta este zavrie do takej malej chladnicky neboj neboli to a potom sa zisti kde je chybka vela zdravia!!
fuuuu nechcel by som to je fakt strasne sak si to zober z inej stranky- TY NEMAS OBYcAJNU CAST TELA KTORU MA KAZDY INY CLOVek.. zamysli sa nad sebou, a rob s tym nieco..takto sa ti len ludia budu smiat aka si strasne plocha
no teda to su odpovede.moja priatelka ma 20 rokov a ma asi taku postavu ako ty no žiadnym komplexom netrpy.a predstav si že ma kamaratov viac ako dosť.to ako vyzeraš z vonkajšej strany časdto neovplivnime teda z časti ale ako vyzeraš vnutorne teda aka si to ano tak sa snaž na tom pracovať a vzhladnechaj tak.no možeš chodiť na rozne cvičenia .posilovne atd
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov