Ani neviem ako zacat..proste mam chalana,lubim ho ale bojim sa urobit hocco a pritom to nieje moj prvy vztah..Mozna preto bo co som mala predosle vztahy tak ma len vyuzivali a bojim sa toho ..neviem....Nechcem ho stratit a cem sa zmenit ale nejde to,....P
noo vidim ze sa tu najdu aj taky ktory miesto toho aby pomohli tu len picuju na kazdeho..ale co uz,.BLBI LIDI, TAKY LIDI, PAN BOH ICH MA STEJNE RAD../Husky/
--------- noo bojim sa assi prejavit..Nevim preco...A pritom ja nejsom taka....--------
Andica, ako, nerozumiem, co tu riesis? Bojis sa prejavit? To znamena co? akoze sa mu bojis povedat svoj nazor alebo sa pretvarujes, aby ta videl v tom lepsom svetle? alebo..?
bojis sa ze keby pozna tvoju pravu ja (o ktorej existencii si sa dozvedele az prave s nim) tak by uz nemal zaujem.Nemaj obavy ak ta ma fakt rad bude ta luit aj keby urobis cokolvek.zakladom je komunikacia...neboj sa mu povedat co citis a co len chces...a nemen sa
mala by si mu povedat svoj názor lebo ked mu budes len prikyvovat tak ho to moze prestat byvit.povedz mu co chces co nie co sa ti paci co nie a ........musite sa rozpravat. Musite si hovoriť o svojich názoroch lebo potom to ma aky zmysel?????
je to otrepane ale pravdive... fakt o vsetkom spolu hovorte a hlavne ty prejav svoj nazor, samu seba....ja som bola presne ako ty, a tym som stratila cloveka, ktoreho hrozne lubim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
prejaviť sa alebo čo?
hoc čo je fakt široky pojem..
--------- noo bojim sa assi prejavit..Nevim preco...A pritom ja nejsom taka....--------
vobec nerozumiem?