V skratke: kamarát si teraz našiel priateľku, s ktorou sa len minimálne predtým poznali. Sú spolu dva týždne a on u nej spáva, ona mu perie veci, chodí nakupovať, pričom mu povedala, že platiť bude ona, že on nech len to odnesie (urobila z neho pajáca), O
@eraser je to kamarat a ked mi povie, ze ako to maju, tak ja sa zacnem teatralne trieskat do cela, ze ci si mysi, ze je to normalne.....no a on mi zasa tvrdi, ze som staromodna a ze tak, ako to chcem ja to proste uz vo svete nefunguje.....preto ma to "trapi"
ako na druhej strane, nech si kazdy robi, co chce, ked je spokojny.. ja by som sa citila neprijemne, keby mi frajer mal nieco platit.. vzdy ideme napolovice..
ale toto mi pripada, ako keby si adoptovala dieta, nie frajera.. ked mu perie, nakupuje a vsetko plati
@cicinqa tak, bežné to asi nebude ^^ nemôžem sa ale zbaviť dojmu, že v tom silou-mocou hľadáš závadu... keď to funguje, nechaj to tak. ak sa nejaký problém objaví, ajtak ho budú musieť riešiť oni, nie ty. ušetri si energiu na iné veci
@klaudiqaaa zlatokopko nie je, je to moj kamarat....no ona si ocividne mysli, ze takto si ho udrzi.....a radsej budem staromodna, to mi ver pretoze dievca sa moze aj roztrhnut aka je snaziva a celkom zbytocne
@cicinqa no tak to hovor až po tom keď sa rozídu.... keď sa vôbec rozídu... ver tomu že chlapi sú tvory lenivé a pokiaľ majú u ženy všetko čo potrebujú tak nemajú dôvod hľadať si inú
tiež som platievala bývalému skoro všetko. a nie preto aby som si ho udržala, ale preto, že keby som to nechala naňho, nikam nechodíme, nič nejeme, nič nemáme. ale po čase to človeka prestane baviť.
ak sú vo svojej pozícií obaja dobrovoľne, a vyhovuje im to, tak prečo nie? každopádne ako tu bolo povedané, myslím že im to dlho nevydrží, a ja osobne by som sa v pozícií daného chalana príliš príjemne necítil.
ako hovorí smajdalf niektorí ľudia majú takú potrebu starať sa o niekoho stále im dávať darčeky a keď ich vidia šťastných tak div sa na tom neurobia... aj takých berie autobus...
@cicinqa Vážiť by som si ju určite vážil, ale stále platiť by som ju nenechal. A nechápal by som, prečo je taká naivná. Nieje to normálne, je to skôr výnimočné, takže staromódna nie si. A ak si, tak je to len dobré.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
ale toto mi pripada, ako keby si adoptovala dieta, nie frajera.. ked mu perie, nakupuje a vsetko plati
Podla mna je to divne , ja osobne by som mal zly pocit z toho , ja som predsa chlap a chcem sa starat o zenu.
ale whatever... ak ťa to tak turbo zaujíma, poslúž si, dúfam že ti to fórum padne na úžitok... môj názor už poznáš
ja byt nou sa na to vykaslem...
Asi musi byt dost dobry v posteli ze to vsetko pre nho robi
nepoznam ani jedneho z nich cize nadarmo budem vraviet, ci sa rozidu alebo nie ..
ale každopádne mi to príde urýchlené
všetko sa to hýbe podľa tradície dominancie a submisivity.
ak sú vo svojej pozícií obaja dobrovoľne, a vyhovuje im to, tak prečo nie? každopádne ako tu bolo povedané, myslím že im to dlho nevydrží, a ja osobne by som sa v pozícií daného chalana príliš príjemne necítil.
Ale keďže je iná doba, asi je to normálne... Aj keď s tým absolútne nesúhlasím!
Proste ona z neho robí úplného chudáka...
V každom prípade to nevyzerá na ideálny vzťah...
A po dvoch týždňoch? Prepáč, ale podľa mňa to jednoznačne nevydrží dlho
P.S.: A najlepšie je toto:
@neith74 no on to urcil, ze som, ked som mu vravela, ze toto nie je proste normalne, aby sa takto chovala zenska voci muzovi
.
.
.
.
Roztrhnutá reťaz.