ahojte chcela by som radu som hrozne nekomunikativny a citlivy clovek chcem sa bavit so vsetkymi v skole. vykrikovat a tak. ale nejde to ako to mam spravit ? a nikto sa so mnou nebavi, co sa tyka vyzoru si myslim ze nevyzeram tak strasne ale chcem sa norm
@gertri no ono je na to najlepsie zacat tak , ze trebars vykric sa niekde trebars ked si sama doma v izbe a povedz si ze uz budes komunikativna , ale mala by si zacat krocha pomalsie na to , napriklad ked vidis ze v tvojej skole je este niekto iny taky malo komunikativny tak s nim hod rec , a s tym aj nazbieras sebavedomie lebo zistis ze vies v pohode komunikovat , ak chces komunikovat s chalanmi , tak nato musis byt hlavne pekna , takze rob nieco pre to aby si bola pekna a chalanom sa pacila , a chalani s tebou potom budu flirtovat aj komunikovat aj keby si bola absolutne nekomunikativna
ta ja ta chapem ja sommoc tiež nevedel komunikovat s niekym na koho niesom zvyknuty ...Ale ved sa iba prekonaj povedz si že ked to dokazala henta tak to dokažeš aj ty no bože,oni sa ti do riti pchat nebudu
@stalingrad1000 no je to tam fakt hrozne ja tam sedim ako kopka nestastia a vsetci sa tam zo vsetkymi bavia niekedy aj rozmyslam ze nieco vykriknem cez hodinu ale potom si poviem ze na to nemam a ze by tam moj hlas znel divne a potom si pripadam blbo a kazdy ma aj tak berie podle mna
ja som druhacka na gympli momentalne...aa cely prvy rok som presedela v lavici, s ludmi som si povedala maximalne ahoj a konec..nvm,mozno to bolo aj tym,ze mi tam bol kazdy cudzi...no...az dokedy neprisiel skolsky vylet a alkoholicke akcie v juni xD moj osobny rekord toto, skoror rok s nikym nekecat btw, nic si z toho nerob, jednoducho to mas v povahe, nic s tym nenarobis asi..i ja som sa uz viackrat snazila..
@haffner ale ja sa bojim toho ze sa nejak strapnim a to vsetko bojim sa co i len vykriknut z lavice je to pre mna hrozne ale hrozne sa chcem prekonat ale nedokazem to
Cit sa spokojna sama so sebou... cim vacsie pole spokojnosti z teba vyzaruje, tym pohodlnejsie sa pri tebe citia ostatni (teda... nie samolubost, ale vyslovene "vsetko je OK").
Inak sa zapajaj do rozhovorov, nie? Ked sa ti stane nejaka mrte divna situacia, tak to je normalne, to sa deje stale. Nejak si to ospravedln a zracionalizuj v hlave a ides dalej...
@najivna nie nejebe nemyslim vykrikovat tak ze budem kazdemu liezt na nervy ale proste ze sa so mnou budu chciet bavit a budu poznat moj hlas ze si nebudu o mne mysliet ze som uplne ticha a tak neviem ci mi rozumies proste chcem zapadnut a o nic viac sa nesnazim
@gertri prečo by si sa mala ved normalne chod ku niekomu sa ho spyta skade je či ma surodencov ak sa ti nebude on pačit tak mu povec ty si ale jeblina a chod za dalšim a proste to spoznaš ...pozri sa , neber to ako vnucovanie sa niekomu
uz tu mas asi tretiu diskusiu na tuto temu, ak sa nemylim ak ta to tak velmi trapi, chod k cvokarovi, mozno ti daco predpise a bude lepsie.. alebo aspon k psychologovi. bo niekedy to nejde silou vole prekonat, aj ked sa velmi snazis.
Tak ja ti nepoviem o čom sa snimi bav to by si mala vediet už ty ... A ked nevieš tak tam sed a pozreaj sa ako sa ostatny rozpravaju .Oni za tebou nepridu a nebudu sa stebou rozpravat ked taka budeš
@gertri uhmm daj si na birdz fotku , aby som aspon videl ako vypadas , a potom ti s tym problemom mozem pomoct , ja som tiez prednedavnom na gympli prekonal taketo obdobie a mam s tym uz mensie skusenosti takze cakam na foto
Bud sama sebou, rob len to,čo je pre teba prirodzené Nesnaž sa po niekom opičiť...proste ked vidíš skupinku spolužiakov tak sa k nim pristav,pozdrav ich...započúvaj sa do témy o ktorej sa bavia - a zapoj sa, povedz svoj názor Resp. spýtaj sa ich,aké majú plány na víkend,čo budú robiť...musíš byť trocha iniciatívna ,lebo inak budeš považovaná za sivú myšku ...a ľudia stratia záujem spoznať ťa, tak smelo dotoh
ja som tiež nekomunikatívna ... a neviem nejak mi to nevadí .... bavím sa s pár ludmi v škole ... a inak mám asi kamarátov že ich spočítam na jednej ruke ale vyhovuje mi to ...
nepotrebujem byť stredom pozornosti ... to sa mi protiví ...
1. ak sa tváriš ako maskot depresie a komplexov, nečuduj sa , že sa s tebou nebavia...........to nie je o kráse, to je o výraze tváre
2.ja mám problém nevykrikovať......a vieš čo? našla som si školu, kde to viac- menej žiadajú
3.si nekomunikatívna..........je to kvôli tomu, že tak neznášaš svoj hlas(to je príznak až patologicky nízkeho sebavedomia inak), alebo nevieš čo povedať? ak nemáš slovnú zásobu, nečítaš, celý svet je pre teba Šerezáda alebo INko, nezaujímaš sa o dianie vo svete..........tak sa nečuduj, že nemáš o čom rozprávať......
4.ak si pekná, múdra a aj tak sa bojíš rozprávať......LEN ZATNI ZUBY DOFRASA! NO A ČO, ŽE SA BUDEŠ CHVÍĽU VNUCOVAŤ? TAK SA TO ROBÍ!UKÁŽ,ŽE SI ČLEN SPOLOČNOSTI A NIE NEJAKÝ SOCIOPAT!
Nemusi byt chyba len v tebe ja som mal napr. na strednej otrasny kolektiv a normalne sa dalo bavit asi len s piatimi, chod na nejaky kruzok, alebo si najdi brigadu, kde budes nutena komunikovat, rozdavanie letakov, peticia, obchod, mne to pomohlo a verim, ze aj tebe moze
no ja som tiež mala niekedy problémy s vykrikovaním ale tento rok sme dostali takú dejepisárku, že musíme vykrikovať hlasný tón sa priamo vyžaduje a ešte za to vykrikovanie zvané aktivita dostávame 1
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
inak vsetko v poriadku?
wrr !!!
Uvidiš to pride aj samo po čase
Inak sa zapajaj do rozhovorov, nie? Ked sa ti stane nejaka mrte divna situacia, tak to je normalne, to sa deje stale. Nejak si to ospravedln a zracionalizuj v hlave a ides dalej...
Tak ja ti nepoviem o čom sa snimi bav to by si mala vediet už ty ... A ked nevieš tak tam sed a pozreaj sa ako sa ostatny rozpravaju .Oni za tebou nepridu a nebudu sa stebou rozpravat ked taka budeš
Tod vše
lebo vies keby si naozaj chcela uz by si ich davno oslovila
Neznášam tých, čo majú potrebu sa cez hodinu smiať jak šialení, spievať si a pískať.
SPAMATAJ SA.
nepotrebujem byť stredom pozornosti ... to sa mi protiví ...
2.ja mám problém nevykrikovať......a vieš čo? našla som si školu, kde to viac- menej žiadajú
3.si nekomunikatívna..........je to kvôli tomu, že tak neznášaš svoj hlas(to je príznak až patologicky nízkeho sebavedomia inak), alebo nevieš čo povedať? ak nemáš slovnú zásobu, nečítaš, celý svet je pre teba Šerezáda alebo INko, nezaujímaš sa o dianie vo svete..........tak sa nečuduj, že nemáš o čom rozprávať......
4.ak si pekná, múdra a aj tak sa bojíš rozprávať......LEN ZATNI ZUBY DOFRASA! NO A ČO, ŽE SA BUDEŠ CHVÍĽU VNUCOVAŤ? TAK SA TO ROBÍ!UKÁŽ,ŽE SI ČLEN SPOLOČNOSTI A NIE NEJAKÝ SOCIOPAT!