Nie niesi svina a on precoby mal doma plakat ked ho to nebavilo ked si sa stale urazala??...ver mi si mu viac menej ukradnuta a asi si mu musela uz pekne liest na nervy.....takze nie niesi svina a chlapec moze dakovat bohu ze si sa rozysla chudak ze to musel stebou vydrzat moj osobny nazor nemusy sa vam pacit mam pravo ho vijadrit
podla mna niesi svina.. proste si to tak citila a chapem ta pretoze mne sa uz toto stalo dva krat . 1. krat som bola ta svina ja a ja som niekoho nechala.. a 2. krat ta svina bol chalan.. vies tak to proste chodi a nezostava ti nic ine ako sa s tym zmierit. a tvojmu chalanovi tiez.. uvidis on sa z toho dostane.. a ked ta ma rad tak to pochopi.. len sa s nim nasilu nedavaj do kopi ak si vnutorne rozhodnuta ze to uz nema zmysel. vela stastia
podľa mňa on už na to čaKal, ale možno si to len zle napísala.. mno asi je to taKto lepšie, ale sKôr mi to pripadá, aKo Keby si sa chcela len ,,pochváliť, že si nieKoho nechala" sorry..
Neviem poznam aj horsie dovody an rozchod..obcas si dvaja nesadnu,bud nemaju na seba naladu alebo podobne..ale ak sama vies ze ho nelubis len mas rada tak to by cenu nemalo...ale ak by si s nim chcela este byt myslim ze porozpravat sa by pomohlo.
Je dobré uskutočniť rozchod skôr ako s tým otáľať a čakať na niečo čo možno ani nikdy nepríde. Nie si sviňa, je normálne, že ľudia plačú a sú z niektorých vecí zranení, ale prejde to. Uvidíš, spamätá sa z toho a bude to ok. paa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Jednoducho si ho nepodviedla tak co riesis. Skor keby si sa s nim nerozisla a natahovala to ako sopel tak v tedy ano. A ten bicykel si mu vratila?
ak ho mas rada vyries si to ak sam s nim nebude dat vyser sa nanho