Som tak nehorazne vytoceny ze viac som este nikdy v zivote nebol
Ty kokos raz , dva , tri nadych,vydych aaaach.... Ako je do prdele mozne ze to 18 ci 19 rocne dievca co zabilo svoje decko vyhodenim z okna kratko po porode dostane podmienku ? sak to je chladnokrvna vrazda a pri plnom vedomi zato ze sa pcha do riti ucite
Hmmm to ti poviem.... ale ak sa jej potvrdilo to, že to spravila v tom šoku, nooooo neviem ako sa to momentálne volá, tak to ju z časti ospravedlňuje... TEDA VRAJ!!!! Tak som to počula, ten šok, ti vyvolá pôrod a niektoré ženy to psychicky nezvládajú, niektoré svoje novonarodenné dieťa neznášajú a opovrhujú ním, ono to po čase prejde, no a niektoré svoje dieťa zabijú
Ale zdá sa mi to tiež dosť nespravodlivé, celé tieto zákony na Slovensku
Preto idem študovať právo a dostanem sa tak vysoko, že tam hore spravím poriadky a BUDE!!!! ha ha, každému taký trest aký on spravil!!! Výnimka len za znásilnenie
no mas prawdu keby to sprawi nejaka ciganka alebo chudobna baba ktora by nemala penazi taq je v keli ale ked to sprawi taqy pripad taq sa z toho wylize ale aj taq nechapem ako mohla swoje wlastne decko zabit
noo to tu mame take drble zakony.. vid priklad ides na aute.. a nejaky clopvek ti vbehne do cesty, ty ho zraziis a dostanes dva roky.. ide na aute niekto znamy a dostane podmienku...
Hej, zachytila som ten prípad... Tiež ma to poriadne vytočilo, ale za to všetko môže slovenské súdnictvo a právnici... Ale zas ty nemôžeš vedieť, či ozaj nebola v nejakom popôrodnom šoku alebo čo... Ale už keď ho porodila, ako keby ju to zabilo dať ho do domova... Polámala by som jej hnáty...
no to je naozaj strasny sok a prekvapenie ked o sebe 9 mesiacov vie ze je tehotna to musela byt teda strasne sokovana asi necakala ze to z nej niekedy aj vylezie...
Typek - 9 mesiacov o tom vedela, ale mal by si si nieco zistit o poporodnej depresii, a potom byt mudry. Neschvalujem co urobila, ale urobila to v skrate a urcite ju to strasne mrzi, tak neviem co ju kazdy sudi. A neverim, ze ta to az tak strasne vytocilo ako pises na zaciatku, mam dojem, ze si chcel byt zaujimavy.
nemusis verit viac menej vytocilo ... mala 9 mesiacov na to aby nieco spravila sak to pre boha ani rodine nepovedala ako si mozes zastavat niekoho kto spravi takyto cin ? ale nic v zlom
Nechapem ako mala to srdce vyhodit to dieta z okna...asi jej to doslo co vsetko urobila ale...aj tak dalo sa stym nieco ine urobit......obycajna chudera ..
Nie je to ziadna chudera, konala skratovo... je uplne jedno aky trest dostane, pretoze do konca zivota bude zit s tym, ze zabila svoje prvorodene dieta a ziadny horsi trest pre nu neexistuje...
ja si vsimam vsetko co mozem to ta uistujem a kriste pane ake skratove chovanie sak o tom za 9 mesiacov nikomu nepovedala to nebol skrat to bol plan sak to bije do oci aj slepemu...
a ako preco dostala len podmienku? co je inteligentna nejak extra alebo preco? nechapem. myslim si ze inteligencia nehra v pripade vrazdy rolu. zabil si ides do basy, jedina vec co ju mohla zachranit je to ze bola vysinuta, a to by sla do liecebne psychiatrickej. ale kedze to je nejaky inteligent ak som dobre pochopil, tak nechapem ako moze len s podmienkou vyviaznut
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
zeny to maju a mali vzdy tazsie
Ale zdá sa mi to tiež dosť nespravodlivé, celé tieto zákony na Slovensku
Preto idem študovať právo a dostanem sa tak vysoko, že tam hore spravím poriadky a BUDE!!!! ha ha, každému taký trest aký on spravil!!! Výnimka len za znásilnenie
Presne to isté mám na pláne aj ja. Budeme aspoň dve, pôjde nám to ľahšie.
neni to fer a je to celkovo smutne,ze dokaze urobit nieco take aj v soku...
v tomto štáte sú svinsky jebnuté "tresty!!!!!