Ahojte asi pred mesiacom sme mali s priatelom sex samozrejme s kondomom tak ako si ho dal dole tak ešte dorábal mňa rukou ale asi až o dve hodiny neskor mi povedal že vlastne mohol mať od TOHO ruku čiže sme čakali na menštruáciu tá prišla presne ako mala.
prečítam si na nete, aké sú príznaky tehotenstva, začnem stresovať, lebo čo keď, vsugerujem si, že určite tehotná som, čakám, menštruácia príde, ale ja sa rozhodnem neveriť jej a stále čakám.. no až sa tie príznaky nakoniec dostavia.
juchu, som v tom, konečne môžem ísť založiť fórum na BZ.
kľudne si si to mohla vsugerovať, čiže nestresuj.....na druhej strane pocula som, že, hoci sa to často nestáva, sú ženy. ktoré majú menstruáciu aj počas tehotenstva......čiže, ak si myslíš, že si si to nevsugerovala, zájdi k doktorovi, ten ti povie, na čom si
podla mňa si neni..... kedže ti prišiel menzes pred tým tak to je jasny znak, že všetko šlape ako má ........maš mať krámy za 12 dni tak preto taketo priznaky čiže premenštruačny syndrom.....druhy raz si davajte pozor
spermie potrebuju dostatocnu rychlost, spravny smer a musia byt aj v dostatocnom mnozstve. je vobec nejaka moznost, ze ta priatel oplodnil s rukou na ktorej mal svoje polozaschnute spermie? preco sa dievcata stresuju s tym, ze mohli otehotniet s rukou, na ktorej boli spermie alebo tym, ze si sadli na plachtu so spermiami..
keď nič iné aspoň sa zasmejem neviem už aký to bol film ale niekde si upratovačka vyhrabala zo smeťáku použitý kondóm a nasadila ho na varechu a "oplodnila sa" aby mohla toho frajera vydierat ale nakoniec bola tehotna s byvalym a mysela si ze to funguje ... nevidela si to nahodou ??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
a menzes dostaneš, neboj, no a hlavne už nesexuj radšej to sa potom nemusíš ničoho obávať
juchu, som v tom, konečne môžem ísť založiť fórum na BZ.
ked uz si mala kramy po tom sexe tak asi tazko mozes byt tehotna.jedine ak ste mali sex po tych kramoch a on sa urobil do teba
troska si to nastuduj...alebo si precitaj tunajsie fora na tuto temu a sa dozvies rozne veci..
Koľko máš rokov ? lebo keď okolo 14-16 tak si sama zaplátaj piču do 19.
Neverím že máš už 19.
2. Alebo chod za lekarkou
3.Zbytocne zakladas taketo fora
4.Keby si mala tolko rozumu tak uz davno si sla bud k lekarke alebo si kupila tehotensky test
zabite ma.