Ahojte birdzáci! Na zaciatiok poprosim strante sa predsudkov.ide o to ze mam vztah uz skoro rok a pocas neho som spoznala jedneho chalana, s ktorym si od zaciatku sadli, no ja som ho od zaciatku brala ako kamarata pretoze len tak lahko ku niekomu nevzplan
iem... ja som na vyber partnera celkom narocna a nezaujmne ma hned hocikto... Mala som ho rada ale z jeho strany to bolo bieco viac i ked vedel na com je ze mam priatela... Videli sme asi dvakrat v zivote kedze som na intraku a on byva blizko toho mesta...po tom prvom raze mi napisal hned a aj ked sa dozvedel ze mam priatela pisal mi dalej ale bic take ze pod von lebo eroticke spravy uplne bezne co som si vazila...potom sme sa videli druhyjrat na akcii kde sme boli ako partia a ja som zistila ze si s nim fest rozumiem a ze mame tolko veci spolocnych co nemam ani s priatelom...toho vsak lubim a moj vztah beriem vazne on mi vsak po tej akcii zacal este viac pisat a aj tahat ma von zacal posielat spravy s erotickym podtonom a to nerobil...ja som sa snazila udrzat to v kamaratskej rovine slusne som. U po edala ze lubim svojho chalana ale on to zjavne so mbou nechce vzdat... Tak som to pisanie obmedzila az napokon som mu prestala odpisovat absolutne... Na spravu kde ma nazval ze "moja"...velakrat som tieto narazky brala ako srandu ale zase ho nechcem takto namotavat... Horsie je ze odvtedy co mu neodpisujem dost na neho myslim... Viem ze priatelovi by sa tiez nepacilo kebyze mu odpisujem tak som prestala lebo on je zrejme vazne do mna no horsie je ze aj ja ho mam rada a chyba mi...zaroven lubim nadovsetko svojho chalana...toho druheho mam len rada ale no neviem nechcela by som prist ani o jedneho lenze ten druhy caka odo mna nieco viac ako kamaratstvo....stalo sa vam tiez podobne nieco?
Bude to chvíľku možno bolieť, bude ti veľmi chýbať ale toho chlapca to len tak neprejde a stále bude mať narážky ... A keď sama hovoríš, že tvojmu chlapcovi by sa to nepáčilo tak nechaj toho kamaráta radšej odísť. Za tú dobu čo by sa snažil o teba by si mohol nájsť normálne svoje dievča
Mna uz si nejako ziskat to je dost umenie preto som ani dlho nemala vztah az kym neprisiel priatel a po nom uz som nemyslela ze najdem niekoho s kym si bidem tak rozumiet no stalo sa...je to zvlastne akokeby sme aj na tu dialku mali kedzi sebou akesi puto akoby sme boli prepojeni sme skoro uplne rovnaki...ked som ho stretla hned som mala pocit ze ho poznam cely zivot a to sa mi nestalo ani pri frajerovi...preto mi mozno tak chyba...ostatnych chalanov nemam problem odripat ked nieco chcu no toho som dlho nedokazala...vedela som ze mi bude chybat...a tiez si na nom cenim i napriek tomu ze ma obcas naoko bali ze ma do nicoho netlaci a nesprava sa ako arogantny debil ale snazi sa byt so mnou kamarat
Babam sa to stava casto si myslim.. ide o to ze chalan co chce s tebou sex sa neuspokoji s kamaratstvom.. Ak ho mas rada a on je snazivec doslo by k tomu ze by ste spolu daco mali.. je sice mile ze chces kamaratstvo ale on si myslim ze o nic take nestoji ..naco ti je kamarat ktorytakze ani nedokazeja respektovat ze si zadana ?
@fakecocacolazero to mas pravdu ked by som sa k tomu razantne nepostavila stale by mal narazky... Neviem predsa ja chcem napriek vsetkemu aby bol stastny, tak neviem preco si nehladal nejaku slobodu ved chodi na diskoteky aj tak a namiesto toho akoby sa zameral na mna zadanu ako chapem mozno tiez si so mnou tak rozumel a noz o v nieco dufal ze sa rozidem abo co..
Pozri rob to co citis.. ale hlavne o tom povedz priatelovi.. je to sice divne ako popisujes toho chalana lebo skor ide o opis cloveka s ktorym by si po case chcela daco mat.. a priatel nato nemusi dobre zareagovat ale myslim si ze tvoj zamer nie je zly.. ale problem je ze ani zeny sa nevyznaju vo svojich pozitoch takze..
čo chceš proste poradiť ako máš žiť ?.. šak rob tak ako cítiš.. Možno ti on ukáže to že svojho priateľa vobec nemiluješ, možno ti ukáže ako veľmi ho miluješ.. To že si budeš zakazovať niečo len kvôli tomu žeby ti to vadilo keby to robil tvoj priatel nieje dobrá voľba.. Takto sa ukazuje pravý charakter človeka..
@lool141 nie len som to chcela dat zo seba von a zistit ci niekto nezaziva nieco podobne ako ja... Ja verim v to ze ze vsetko sa vyvinie tak ako ma lebo to proste tak ma byt... teraz je to tal ze prestala som so snim pisat a som s frajerom,inak on o nom vedel
@Wowko všetko v živote je o rozhodnutiach. Už si sa rozhodla toho druhého aby sa k tebe dostal, pustila si ho do svojej intímnej zóny a tvoje podvedomie ho analyzuje. Už pri prvom kontakte ti prebehol rýchly sled udalostí v mozgu a postupne si odpovedáš na rôzne otázky - porovnávaš druhého s prvým. je to prirodzené.
Pravdepodobne medzi Vami zafungovala chémia a to, že máš priateľa o ktorom tvrdíš ,,že ho ľúbiš,, nie je v tomto okamihu podstatné. Podstatným je fakt, že nemôžeš, alebo lepšie povedané nechceš toho druhého dostať z hlavy. je to nový podnet a je na tebe, ako sa s tým vyrovnáš.
No nepremýšľaj dlho a nebuď sebecká. Ono sa stáva, že zamilovanosť zmizne, no po nej väčšinou nasleduje láska. Ak nenasleduje, tak nemáš ďalej čo riešiť s terajším partnerom a bolo by od teba fér, ak by si mu darovala slobodu. Ono byť vo vzťahu s niekým, kto myslí na inú ľudskú bytosť ako tú, s ktorou je vo vzťahu je veľmi smutné a bolestivé.
Pauza vo vzťahu podľa mňa nejestvuje a nie je to nič iné, len ticho pred búrkou a oddialenie nevyhnutného.
,,Ak sa potrebuješ rozhodnúť, tak si hoď mincou. Nie je dôležité na ktorú stranu dopadne, ale to, na ktorú túžiš aby dopadla, ak je minca ešte vo vzduchu,,
Priateľovi o tom nehovor. je to tvoj bordel a ty s ním musíš existovať. Bolo by fajn ak by o všetkých našich prešľapoch vedeli partneri, ale tak, ako aj o nevere, ani o podobných takýchto skutočnostiach by sme nikdy partnerovi, ktorý nás ľúbi vravieť nemali. je to veľmi sebecké a doslova sa mi to hnusí.
Ľudia, jebe vám na hlavy totálne. Mám priateľa... ale druhý mi posielal erotické správy ktoré si vážim, máme toho viac spoločného ako s mojím priateľom, viac si rozumieme. Po tom čo sme boli vonku druhýkrát mi začal posielať erotické správy, čo predtým nerobil. Boha, sama nevieš čo píšeš. Už si nepíšeme, ale chýba mi, dosť na neho myslím, ale inak nadovšetko ľúbim svojho frajera, až tak, že musím myslieť na iného. Ale nechcem ho, veď mám priateľa. Čo mám robiť?
Normálne mám nervy na také a je mi zároveň aj smutno, že ľudia sú sprostí neskutočne a príde mi to, že čím ďalej, tým je to horšie.
Stalo sa mi akurát to že kamarátka začala chcieť viac než kamarátstvo... je to smutné, lebo ak ste zadaní, alebo to neviete opätovať, prídete o kamaráta úplne... pre "prírodné" pudy v podstate...
Ale tak vo svete je milión ľudí, s ktorými si môžeš rozumieť takisto.
Hlavne ak máš svojho chlapca rada, buď k nemu úprimná, nerobí nič za jeho chrbtom
@likjul nemusis odpisovat... Prekrutil/a si si v komente veci podla svojho gusta , asi aby toto forum bolo zaujimavejsie...tvoj nazor ti neberiem, len tebe by sa asi tiez nepacilo, kebyze chces vediet ci aj ostatni prezivaju nieco co ty lebo kazdy sa obcas potrebujeme vysporiadat so svojimi pocitmi, a niekto druhy by ta zasypal urazkami
A dakovam .. budem si to pamatat...ak mi to nepojde ako sekretarka/asistentka pana Kalinaka a Fica ..tak mi neostane asi uz nic ine.. len sa venovat dalsim random bullshitom
@likjul tam ma byt ze " pisal mi dalej ale NIC take ze pod von alebo eroticke spravy" uznavam pisala som to narychlo... Asi by ta nezabilo kebyze si sam logicky domyslis ale ty hned ides druheho urazat Ja zase takychto ludi povazujem za sprostych
Pozri keby si vedela čo máš robiť tak by si sem asi nepísala.. ale neviem či toto je zrovna miesto kde ti poriadia.. sú rôzne iné stránky .. hľadaj na webe.. viem že su aj také ktoré sa zaoberajú rozchodmi a podobnými vecami.. Toto je stránka ktorá už dlhšiu dobu stratila na tom čo tu bolo dobré.. Sem tam sem napíše niekto hodnotné dačo, to pravda ale inak nič moc no.. Tak na písanie blogov fajn začiatok.. Hádam ten svoj problém vyriešiš GL..
Ja ta uplne chapem. Lenze pozri uz len to ze pise narazky s erotickym podtonom by sa mne nepacilo. Keby chce tak o teba zabojuje inym sposobom... A stal by ti mozno jednorazovy sex s nim za ten vztah co mas?
ked si taka domotana, tak je cas asi trocha sa dat dokopy po fyzickej stranke. ja si myslim, ze taketo veci su vysledkom proste toho, ze si clovek neda dost do tela a potom je hotovy uz pomaly z kazdeho tutmaka. treba to vybehat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Ináč zaujímavé koľko textu si venovala jednému chalanovi a koľko druhému
Pravdepodobne medzi Vami zafungovala chémia a to, že máš priateľa o ktorom tvrdíš ,,že ho ľúbiš,, nie je v tomto okamihu podstatné. Podstatným je fakt, že nemôžeš, alebo lepšie povedané nechceš toho druhého dostať z hlavy. je to nový podnet a je na tebe, ako sa s tým vyrovnáš.
No nepremýšľaj dlho a nebuď sebecká. Ono sa stáva, že zamilovanosť zmizne, no po nej väčšinou nasleduje láska. Ak nenasleduje, tak nemáš ďalej čo riešiť s terajším partnerom a bolo by od teba fér, ak by si mu darovala slobodu. Ono byť vo vzťahu s niekým, kto myslí na inú ľudskú bytosť ako tú, s ktorou je vo vzťahu je veľmi smutné a bolestivé.
Pauza vo vzťahu podľa mňa nejestvuje a nie je to nič iné, len ticho pred búrkou a oddialenie nevyhnutného.
,,Ak sa potrebuješ rozhodnúť, tak si hoď mincou. Nie je dôležité na ktorú stranu dopadne, ale to, na ktorú túžiš aby dopadla, ak je minca ešte vo vzduchu,,
Priateľovi o tom nehovor. je to tvoj bordel a ty s ním musíš existovať. Bolo by fajn ak by o všetkých našich prešľapoch vedeli partneri, ale tak, ako aj o nevere, ani o podobných takýchto skutočnostiach by sme nikdy partnerovi, ktorý nás ľúbi vravieť nemali. je to veľmi sebecké a doslova sa mi to hnusí.
Normálne mám nervy na také a je mi zároveň aj smutno, že ľudia sú sprostí neskutočne a príde mi to, že čím ďalej, tým je to horšie.
Ale tak vo svete je milión ľudí, s ktorými si môžeš rozumieť takisto.
Hlavne ak máš svojho chlapca rada, buď k nemu úprimná, nerobí nič za jeho chrbtom
A dakovam .. budem si to pamatat...ak mi to nepojde ako sekretarka/asistentka pana Kalinaka a Fica ..tak mi neostane asi uz nic ine.. len sa venovat dalsim random bullshitom