ako ja uz nechapem........neska mi moja mama powedala...ze sa jej ludia pytaju ci som v sekte.............PREBOHA?! sunormálny?! ako za to ze chodm v ciernom..mam na sebe ais kilo retazi a robim obcas blbosti ta som v sekte????? Alebo je punk sekta (odked
chlape si na tom ako ja aj o mne si myslia ze som satanista a nwm co myslia si to s metalom jeb na nich, ber to tak ze debilom sa zdaju normalni ludia debili
sekta... ja si pod pojmom sekta predstavim spolocenstvo fanatickych krestanov ktory okolo teba kruzia s priblblym usmevom na tvari a s pesnickou typu: jezis ta miluje na perach... ale to asi nebude tvoj pripad
podla mna sekty ako som ich popisala ja su minimalne take nebezpecne ako satanisticke (A) takze povedz svojim rodicom ze nech su radi, ze maju teba, a ze ta to aj tak o par rokov prejde.
Ja milujem otazky ..."Pati, ty si EMO?" este ked vidim dotycnych vyorany fejs, najradsej by som ich prefackala... neznasam to.
A dalsia v triede mi povedala ze ked chodim v ciernom, som satanistka, lebo ona vsetkych v ciernom zaraduje medzi satanistov. Ale co ja mam s nou? Vzdy ma to pobavi
Zvieratqo- juuuj no.. ale o to v satanizme NEJDE neviem odkial to vsetci maju, ze spravny satanista odkusuje hlavy skreckom a robi podobne veci.. ehm.. ale to je blbost..
to je ako ked mna sa opýtala suseda ci fetujem zato ze mam v pupku pearcing a na uchu dve nausnice
nechapem zato ze ma dakto na sebe len cierne veci a ma svoj styl automaticky nas ludia skatulkuju a robia z nas zlych ludi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
podla mna sekty ako som ich popisala ja su minimalne take nebezpecne ako satanisticke (A) takze povedz svojim rodicom ze nech su radi, ze maju teba, a ze ta to aj tak o par rokov prejde.
A dalsia v triede mi povedala ze ked chodim v ciernom, som satanistka, lebo ona vsetkych v ciernom zaraduje medzi satanistov. Ale co ja mam s nou? Vzdy ma to pobavi
nechapem zato ze ma dakto na sebe len cierne veci a ma svoj styl automaticky nas ludia skatulkuju a robia z nas zlych ludi