nenapisem uz nikdy...po dnesnom dni...staci mat rozumu aby to clovek pochopil...17..ty si uz dospelak...na teba nemam..ty si hviezda..rokov vela ale mozgu malo..zivot je krasny..pre mna vsak zajtra konci..a ked si z toho niekto robi este aj prdel...tak pardon..ty si dospelak..ty si mudry..ty si hviezda
Neriesim... nehovorim, ze sa ti nemohlo stat nieco zavazne, ale ako o tom mame vediet, ked len jebnes tragicky nadpis a prazdny prispevok na forum plne cudzich ludi, ktori o tvojej situacii nic nevedia a tym padom ti nemozu nic relevantne povedat? Toto je jediny argument, ktory pre mna dokazuje, ze si decko (+este tvoja detinska urazena reakcia v prispevku 7). Na veku nezalezi, ty ho vytahujes, nie ja. Cloveka sudim podla reakcii a ty mas reakcie ktore ma opravnili na hodnotenie ake som podal. Opakujem, iste sa ti mohlo nieco vazne prihodit, ale tvoj sposob prezentacie o niecom svedci. A moj sarkazmus/cynizmus na tvoju adresu - ked je niekto dusevne tak nestabilny, ze ho vyvedu z miery urazky cloveka z netu, ktoreho nepozna nevidel neuvidi, jeho vec. Ak by som ta nespicoval ja spravili by to ini. Vlastne ja som ti ani nenadaval, len som sa smial
nadpis ako nadpis...ak sa ti nepacil..nemal si pisat...vlastne uz ani nepis..nema to dovod...nedospejem..kvoli tebe urcite nie...mas pravdu..nepoznam ta..a tak ma absolutne nezaujimaju tvoje blbe vety..nezaujimas ma..si nikto...pre mna nikto..tak ako ja pre vsetkych..a vsetci sa zmozu len na urazanie..a robenie si srandy zo mna..vsetkym som ukradnuty..a neberu ma vazne..ale uz zacnu..ale uz je neskoro..
Mikesk, to nemala byť urážka, ja tu spravidla nikoho neurážam, to mal byť žart... Ako sa môžeš preboha pýtať ľudí, čo ťa vôbec nepoznajú, či si zlý? Nič o sebe nenapíšeš, len sem hodíš otázku... úprimne: Je v tom logika?
hmmm ja sa konecne spytam.... co si spravil bo co ked si napisal ze si zly a co si chcel touto temou vyriesit? a sa pytam vazne bez vycitiek proste ma to zaujima...
Mikesk, nebola som si na 100% ista, ci si to ty, ale tak trafila som
A fakt, jedine riesenie je si takych ludi nevsimat, neboli by to proste ludia, keby sa do vsetkeho starali, aj ked ich do toho nic neni a ked to neni podla ich vkusu, tak zacali odsudzovat, nebodaj vysmievat sa....
A nehovorim, ze ja som uplny anjelik, ale takych ludi ozaj nemusim.
Nauc sa proste nebrat si nic k srdcu, aj ked to je tazke, ja som bola prv tiez strasne citliva, div som sa nerozrevala, ked ktosi o mne nieco zle povedal a teraz mam takmer vsetkych v pazi.
Sak to neni ziadny handicap a neznamena to, ze nemozes byt v zivote stastny.Takze vela stastia
A nechcem tu konkretne verejne pisat o co ide,lebo je to osobne a keby zakladatel chcel, tak by to uz vysvetlil, dolezite je, ze vie Mikesk o co ide...
pls dajte tu link tej starej diskusie....pls...dakujem uz vopred
a podla mna nesi zly..aj ked ta nepoznam... ...kazdy si niekedy polozi otazku som az taka/taky zla/y??to je normalka....hmmm... ..ok dufm ze niekto pochopi co som napisala.....
a este mikesk..citala som predhcadzajucu diskusiu...nic si s toho nerob..je to normalna vec a nie si ani prvy a ani posledy...na svete je takych ludi kopu...drzim palceky
mikesk:nemas zac jj ziju.....niektori su dobry ale to nedaju na javo..ale dobrych ludi je vela....no trosku menej ako vela je ich proste dost ....heh.....urcite si niekoho najdes... len do toho..a nehambi sa za to...ludia to pochopia....no mozno sa ti niektory vysmeju ale to budu len nejaky zdegenerovanci ktorych este postihul cernobyl
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Inak "uz nikdy nic nenapisem na birdz" co mozem robit ine ako sa na soplavom decku smiat?
Dospej chlapce, sewa
Tak v tom pripade sa nemen a urcite si neni zly, za to nemozes, proste si tych j.bnutych ludi, co to odsudzuju neber k srdcu.
A snad som nepisala od veci
A fakt, jedine riesenie je si takych ludi nevsimat, neboli by to proste ludia, keby sa do vsetkeho starali, aj ked ich do toho nic neni a ked to neni podla ich vkusu, tak zacali odsudzovat, nebodaj vysmievat sa....
A nehovorim, ze ja som uplny anjelik, ale takych ludi ozaj nemusim.
Nauc sa proste nebrat si nic k srdcu, aj ked to je tazke, ja som bola prv tiez strasne citliva, div som sa nerozrevala, ked ktosi o mne nieco zle povedal a teraz mam takmer vsetkych v pazi.
Sak to neni ziadny handicap a neznamena to, ze nemozes byt v zivote stastny.Takze vela stastia
A nechcem tu konkretne verejne pisat o co ide,lebo je to osobne a keby zakladatel chcel, tak by to uz vysvetlil, dolezite je, ze vie Mikesk o co ide...
a podla mna nesi zly..aj ked ta nepoznam... ...kazdy si niekedy polozi otazku som az taka/taky zla/y??to je normalka....hmmm... ..ok dufm ze niekto pochopi co som napisala.....
Aj ked ja by som sa s tym asi nedokazala vyrovnat, musi to byt tazke.
A pohladala som ten link na staru diskusiu, ak som spravne pochopila, tak ti to nebude vadit, ak to tu zverejnim » www.birdz.sk/forum/forum.php...
Ale nie robim si p...