len ma zaujíma, Horkýže slíže ako skupina už nič nevydajú... Je to super skupina frčal som na nej za mládi... Len ma zaujíma, nepoznáte nejakú skupinu s presným štýlom ako HS? Počul som o nejakej, narazil som aj na
prečo by nemali už nič vydať???
btw bijouterrier je vytvorený Kukom, ktorý im pokial dobre viem píše skladby takže jeho rukopis je tam samozrejme vidieť...
veď nedávno vydali album, teraz koncertujú... hudobne to podľa mňa ide s nimi dolu vodou odkedy ich Pročko žaloval - ale kým to ľudia žerú, tak si nemyslím, že skončia (aj keď sa Kuko venuje iným projektom)
@hellium prečo odkedy ich žaloval? či narážaš na album kýže sliz lebo kvôli tomu ich žaloval?
ja vlastne neviem prečo to urobil ale predpokladám že kvôli všetko by to bolo skvelé ale prečo to ten blbec celé, všetko by to bolo skvelé ale prečo to ten jožo pročko moderoval
O 2 roky Slíže vydávajú nový album, dokonca už majú hotové 2 pesničky Bijouterrier je Kukov projekt manažérka je jeho žena A pár pesničiek majú fajn Ale skús Helenine oči napriklad pesničky: Jahody, Plavčík Milan, Mestska policia, Žaneta, Spolupráca, Slivovica Akó, mne sa pačia, tebe nemusia vieš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
btw bijouterrier je vytvorený Kukom, ktorý im pokial dobre viem píše skladby takže jeho rukopis je tam samozrejme vidieť...
to je už ale trošku iný lvl
ja vlastne neviem prečo to urobil ale predpokladám že kvôli všetko by to bolo skvelé ale prečo to ten blbec celé, všetko by to bolo skvelé ale prečo to ten jožo pročko moderoval
ju hu hú
pročko moderoval
ju hu hú
*something