Keď ich počujete, vrie vo vás krv, nenávidíte ich, pomaly vás zabíjajú, máte chuť zobrať najbližší predmet a zdecimovať s ním vášho úhlavného nepriateľa - človeka, ktorý sa to opovažuje púšťať vo vašej blízkosti a ohrozovať tak vaše mentálne zdravie.
@mielikki je logicke, ze ludia nebudu pocuvat to, co sa im nepaci. Ale keby niekto v tvojej blizkosti napriklad pocuval to iste dookola, urcite by ti to zacalo liezt na nervy
vies o tom, ze slovo zdecimovat povodne oznacovalo zmensit o desatinu? takto narychlo mi napada baby, loser like me, california gurls... ale bolo by toho aj ovela viac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
(a ak by som musela počúvat stále to isté dokola, tak by sa mi sprotivilo snáď čokoĺvek)
Firework - Katy Perry
a tie ostatné čo sa v istom nákupnom stredisku stále točia dokola, už neviem ako sa volajú
A Waka Waka.. Srašne hrozná pesnička ! A cez leto som ju počula na každom kroku !
Kristína . Horehronie
BEP- just cant get enough
... a potom všetky od Ne-ya , Chrisa Browna , Ushera a Rihanny