@pysta666 zmes stylov? o nicom? tak pre tvoju informaciu- prvy ich album bol deathmetalovy, potom k nim prisiel dalsi spevak a dalsie dva albumy su metalcore
ako ok, v pohode, ale nedokázal by som to počúvať viac než 10 minút, zdá sa mi to trochu všetko také podobné, nie rovnaké ale podobné, preto ma to nudí.
pozri sa. mne je v podstate uplne fuk, ako sa co vola, podstatne je, ze sa mi to paci a je mi tiez uplne ukradnute, ze tebe sa nepacia, zaujimal len nazor vacsiny a vacsine sa pacia
@frez metalcore a melodeath je rozdiel pretoze v melodeath sa len growluje a v metalcore je aj cisty spev.......ale jj beriem je to moj nazor ze sa mi cely ten metalcore nepaci
@pysta666 ok, vyhral si ale to nic nemeni na veci ze mne sa Sonic Syndicate pacia A paci sa mi prave to prepojenie dirty a clean vocals ... A poznas skupinu LORDI?
@frez skupina Inhale/Exhale nehrá čistý deathmetal. dokonca ani z ďaleka, keď to porovnám s pôvodným čistým deathmetalom ako je Morbid Angel alebo Death. určite majú bližšie k metalcoru
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
okrem toho je to trochu príliš čitateľné, človek hneď vie koho mali za vzory
a dosť sa to podobá na už neexistujúce Still Remains
poznámka: za poriadny metalcore považujem napr.
» en.wikipedia.org/wiki/Inhale_Exh...
sonic syndicate majú omnoho omnoho omnoho bližšie k melodic deathmetalu ako inhale exhale.
navyše tie klávesy ...