Čo hovoríte na tento mobil? Na nete som si pozerala veľa článkov,vyzeral fakt dobre dokonca mi ho odporúčilo aj pár ľudí,ktorí ho vlastnia tak ak sa aj tu dáky nájde nech mi povie či sa oplatí ho kúpiť...
Obluda. Ak by nemal 12,1 Mpix s krytom, nevedel by som si vysvetliť jeho rozmery. Držal som ho v ruke - na prvý pohľad pomalý Orange software, absencia 3,5 mm konektora a micro USB konektora, ktorý už používa viacero telefónov. SE konečne ustúpil od M2 a môžeme použiť karty typu microSD(HC) až do 32GB. Plusy tohoto mobilného telefónu je veľký širokouhlý displej s vysokým rozlíšením, podpora HSDPA, HSUPA a Wi-Fi. Chýba podpora prehrávania DivX videí.
KONKURENTMI sú momentálne na trhu
Samsung i8910, ktorý má zhodnú výbavu i parametre. Má však väčší AMOLED displej, podporu DivX, nahráva HD videá a disponuje s veľkou vnútornou pamäťou telefónu, no s nižším rozlíšením fotoaparátu.
Apple iPhone 3GS 16/32GB, ktorý ponúka veľmi vysokú rýchlosť systému, taktiež vnútornú pamäť, presnejší displej pri ovládaní prsta. Satio však má však oproti iPhonu väčšie rozlíšenie nielen fotoaparátu, ale i displeja a podporu HSUPA a možnosť doplniť pamäť microSD kartami.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ale aj ekby na to mám peniaze,tolko za telefon by som aj tak nedal
KONKURENTMI sú momentálne na trhu
Samsung i8910, ktorý má zhodnú výbavu i parametre. Má však väčší AMOLED displej, podporu DivX, nahráva HD videá a disponuje s veľkou vnútornou pamäťou telefónu, no s nižším rozlíšením fotoaparátu.
Apple iPhone 3GS 16/32GB, ktorý ponúka veľmi vysokú rýchlosť systému, taktiež vnútornú pamäť, presnejší displej pri ovládaní prsta. Satio však má však oproti iPhonu väčšie rozlíšenie nielen fotoaparátu, ale i displeja a podporu HSUPA a možnosť doplniť pamäť microSD kartami.
» pda.pravda.sk/pgs/content/vie...
(plusy a mínusy na konci recenzie)
k teme- ze lepsie fotky budes mat z fotaku co stoji polovicu ceny tohto mobilu.