ja mam w300i....a je fajn....len bol už v oprave...ale to som ho nechala zamrznúť (doslova )...ale tak tieto foony dosť mrznú,ale na musicu su super...
Ja mam W200i super mobil, len skoda, ze nema bluetooth len infracervene... Ja ho mam ku dajakemu pausalu... som doplacala len malo... a skusenosti s nim mam velmi dobre
tiez mam W200i,celkom dobry mobil..ten bluetooth vsak niekedy chyba,a mam k nemu aj repraky aj sluchadla,cena tusim nove nejakych 3tisic a nieco,ale nie som si ist,vsak sa pozri niekde
aj ja mam ......a tiez mi chyba modry zub....aaaa super skusenosti,niekedy sa zasekne,ale na hudbu je fajn...hlavne ked sa mi nedopatrenim cez hodinu odopnu sluchatka z mobilu a zacne to na celu triedu revat,vsakze ...
Ja si myslim, ze SonyEricssony su kvalitne mobily a vydrzia dlho pokial ich uzivatel vie prispobit svojim poziadavkym a anebucha ich o zem a nezahdzuje ich do vody
Jediná výhoda tohto mt je tá, že patrí už medzi mt, na ktorých sa dá prehrávať music..ale ináč..to je šmejd..na kkt rozlíšenie..fotky a la pekné štvočeky..
Keď chceš už schopný mt..odporúčam Sony Ericsson K530i..sú pravdaže aj lepšie..ale s týmto budeš spokojná zaiste..a ném ASI ani moc drahý..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
radsej si zozen W810i, co je 100-krat lepsi mobil. A da sa kupit za 5000sk.
Keď chceš už schopný mt..odporúčam Sony Ericsson K530i..sú pravdaže aj lepšie..ale s týmto budeš spokojná zaiste..a ném ASI ani moc drahý..