@1 to čo je za logika, kupovať 12 GB!!! Môj kamos má este ten starsí model kde je 80GB, to tiež nie je nič-moc, ale proste 12 GB je už moc málo......
Inak prečo si radsej nepočkás na PS4-ku?
Je o čosi len drahsia, a v januáry (nie na Vianoce!!! ) sa bude dať kupiť...
GTA V na tom nezaras, ale na GT6 to bude stacit.. a @Qwedsayxc PS4 by som nekupoval, naco? jedina hra koli ktorej by som kupoval PS je gran turismo a ta na 4ku zatial neni (gta v pride zanedlho aj na pc)
@aversio To akože ide len o hry, ktoré na to existuju? Jasné že zatiaľ tam vsetky možné hry nie su, kedže je to nové, ALE- tie updaty, čo su tam!!!! Tie super novinky! Tam ked si ides stiahnuť hru, tak ju hned môžes hrať - prvá časť je hned stiahnutá, a zatiaľ čo ju vyhrás, stiahne sa druhá....
Hrá sa v oblakoch!
Proste ide o tu KONZOLU, o jej výkon, nie len o hry... Onedlho bude GT 6 aj na PS4-ku...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Každý kto si ju kúpi , nakoniec musí dokupovať nový HDD lebo zistí že na 12 Gb sa nič nemestí ...
Inak prečo si radsej nepočkás na PS4-ku?
Je o čosi len drahsia, a v januáry (nie na Vianoce!!! ) sa bude dať kupiť...
Hrá sa v oblakoch!
Proste ide o tu KONZOLU, o jej výkon, nie len o hry... Onedlho bude GT 6 aj na PS4-ku...