@hajzelodkosti pred 4 rokmi to boli solidne stavane notebooky ale teraz jak si vsimam uz aj oni ich coraz viac skladaju z plastov ktore drzia len silou vole pokope
hentie vyklapacky seljake nepodarene, do toho by som nesiel. to sa ti rozsype v rukach po roku
mac neviem no ked mas tolko penazi a chut ich do toho vrazit, tak ich vraz do niecoho lepsieho zostavovo ako ma mac za rovnaku cenu, a keby ti strasne chybal ten system tam tak si kludne mozes nahodit linuxa
ale zase, to pisem preto, bo ja by som maca nebral keby mam na vyber, takze subjektivny som silno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Inak, keby som mal dosť prachov, tak Dell. Vaio mi príde predražený na to, čo ponúka.
ale odporucam mat vela penazi a kupit ultrabook s win7 a spravit si na povale zasobu win7 aj pre vnucata
mac neviem no ked mas tolko penazi a chut ich do toho vrazit, tak ich vraz do niecoho lepsieho zostavovo ako ma mac za rovnaku cenu, a keby ti strasne chybal ten system tam tak si kludne mozes nahodit linuxa
ale zase, to pisem preto, bo ja by som maca nebral keby mam na vyber, takze subjektivny som silno
neber acer, sony katastrofalna kvalita chasisov vacsinou, problemy s reklamaciami
hp tiez vraj problemy s reklamaciou, mne masinka sla v pohode par rokov
lenovo/ibm su bomby a ako vidis, dokonca su aj v ruzovom
este toshiby sa mi celkom pozdavali, alebo niektore ultrabooky, ale tam ta cena je vyssia
gg bb
ThinkPadys! to ber
@hajzelodkosti to v @12 je tak skarede ze mi staci vidiet foktu a nie