ja mám lenovo a je to drúk, 4-krát som ho musela už preinštalovať a to ho mám od Vianoc ale tak najprv vírus, potom vírus a naposledy zistil že je preištalovaný teraz vďaka bohu ide
Určite by som bral Lenovo mám sním len dobré skúsenosti žiadnu inú značku by som už nechcel....možno je to tým že som si zvykol na trackpoint a prácu bez neho si nedokážem ani predstaviť
@demonica13 ja mam teda lenovo uz 7 rok.. 2 comp a jedinu chybu co mal som si zavinil sam.. padom.. ked som poskriabal HDD a i napriek tomu som z enho vytiahol udaje a slapal dalej.. a slape doteraz..
Séria Edge od lenova nie je zrovna podarená. V minulosti som mal Lenovo (vtedy ešte IBM) zo série T a bol som s ním veľmi spojný, pred rokom som si kúpil E320 ale oproti T sérii je iba z lacného plastu a celkovo menej pevný. Po troch mesiacoch mi navyše odišiel displej. Lenovo je dobrá značka, ale iba ak tvoj rozpočet začína na 800 eurách.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
inak ak môže tak sa poobzeraj po procesoroch ako intel core i3
for example » www.alza.sk/hp-probook-4330... aj keď HP moc nemusím
alebo lacnejšia varianta Intel pentium ale určite lepšie ako zacate
» www.alza.sk/notebooky/podla...
@padres » www.alza.sk/lenovo-thinkpad... takze nieco take by bolo lepsie? HP som už mala a uz nechcem, to iste s Asus.
hovorí sa že notebooky do 500 € sú všetky rovnaké tam je vraj jedno akú značku si vyberieš. Ja mám NB za 800 € a to už je trošku iná káva