Ahojte.Chcel by som sa vas spýtať , ktory mobil by ste mu odporučili. Sony xperiu M alebo L... Obidve mobily sa mi páčia ale neviem ktorý si vybrať. U xperie M že vraj nejdu presuvať aplikacie na sd kartu ale neviem či to je tak aj u L , keďže niekde sa p
@after Ak ti mám poradiť tak ani jednu tie Xperie sú oničom som vlastníčka jednej z nich nerozumiem ako môžu ľudia písať na tie mobily také úžasné recenzie po čase seká a niesom jediná v mojom okolí komu ten mobil ide na nervy...
@after
Ja by som mobily od sony neodporucal, aspon z vlastnej skusenosti,... strasne oneskorene aktualizacie oproti inym znackam, ak vobec nejake dostanes, ak ti predcasne nezrusia podporu len kvoli tomu aby si ludia kupili nove modely,.. ochrana displeja je strasne biedna, od vyroby maju na displeji foliu ktoru ked das dole poskrabe sa na hocicom..
Ja mám s xperiami samé dobré skúsenosti. Z tych dvoch by som bral xperiu L ma lepší fotak a 4 gb internú pamäť, M ma len 2 gb a to je na aplikacie dosť málo. Aplikácie presúvať na kartu sd sa neda na ziadnom androide pokial nespravis root.
Mám tretiu Xperiu a všetky ma dožierali závratne klesajúcou funkčnosťou, ale sú veľké, tenké a hranaté, najlepšie do ruky
Momentálne mám Lko a síce je oproti M o nejakú necelú stovku drahšie (na splátky od operátora anyway), ale M je myslím si na úrovni mobilov spred piatich rokov. Kde mám aplikácie pravdupovediac netuším.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Medzi L a M je len málo rozdielov, ale keď už chceš brať, zober radšej L, má väčší displej a lepší foťák. Mm ho pár mesiacov, je v pohode.
Ja by som mobily od sony neodporucal, aspon z vlastnej skusenosti,... strasne oneskorene aktualizacie oproti inym znackam, ak vobec nejake dostanes, ak ti predcasne nezrusia podporu len kvoli tomu aby si ludia kupili nove modely,.. ochrana displeja je strasne biedna, od vyroby maju na displeji foliu ktoru ked das dole poskrabe sa na hocicom..
Momentálne mám Lko a síce je oproti M o nejakú necelú stovku drahšie (na splátky od operátora anyway), ale M je myslím si na úrovni mobilov spred piatich rokov. Kde mám aplikácie pravdupovediac netuším.