Zazitok by asi nejaky bol. Ale momentalne si nemozem spomenut na ine, ako na ten diel Mr. Beana, ked bol na omsi v katedrale a vysmrkal sa do vrecka saka, ci ako to bolo. Potom sa od toho samozrejme odvijali dalsie nechutacke prihody .
Nevolal ma tak nikto.
Slovo ako take mi nema preco prekazat, kazdee posobenie slova beztak na cloveka vplyva iba kvoli tomu, ze si vybavi jeho vyznam.
...a inak fuj si pamatam na zakladke1-4 som mala nechutneho spoluziaka furt mu tiekol sopel z nosa a on to aj jedol vraj slansie nez tycinky ..no nebolo to prijemne s nim 1x som sa nasrala a hodila som donho na dvore balik vreckoviek nech ich pouziva so zdravim volal sa ze Fero...zivot mi s nim doprial aj dalsich 5rokov v fruhej triede.. takze neviem horsie sa mi vybavuju veci na slovo Fero ..sopel je v pohode
zaujimave slovo, ale hovorim ho bez ľ ...a o zazitok sa veru podelit chcem...v skolke moj spluziak vyfukol taky sopel co vyzeral ako husenica...odvtedy som nic podobne nevidela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Zazitok by asi nejaky bol. Ale momentalne si nemozem spomenut na ine, ako na ten diel Mr. Beana, ked bol na omsi v katedrale a vysmrkal sa do vrecka saka, ci ako to bolo. Potom sa od toho samozrejme odvijali dalsie nechutacke prihody .
Nevolal ma tak nikto.
Slovo ako take mi nema preco prekazat, kazdee posobenie slova beztak na cloveka vplyva iba kvoli tomu, ze si vybavi jeho vyznam.
ale jedná sa iba o to slovo, nie o podstatu, ktorú vystihuje
Pred vyše týždňom som mal sýtožlté sople (choroba) a dnes krikľavozelené (sprej). Môže byť?
...a inak fuj si pamatam na zakladke1-4 som mala nechutneho spoluziaka furt mu tiekol sopel z nosa a on to aj jedol vraj slansie nez tycinky ..no nebolo to prijemne s nim 1x som sa nasrala a hodila som donho na dvore balik vreckoviek nech ich pouziva so zdravim volal sa ze Fero...zivot mi s nim doprial aj dalsich 5rokov v fruhej triede.. takze neviem horsie sa mi vybavuju veci na slovo Fero ..sopel je v pohode
zelený
Ale nejaký zážitok typu- kuknem pod vankúš a tam sopeľ.
videl si už niekoho kto mal nádchu a používal ešte látkovú vreckovku? (nie papierové)
no a tá vyzerala už no... dosť nechutne od toho.. po tolkých použitiach...
a no hm ten človek sa z toho dovracal na postel
Ináč za najlepší zážitok máš desať úplne bezvýznamných bodov.
hm super
filip