s SOS to ide dolu vodou. Od vtedy čo vyhrali cenu OTO. Fakt. Videl som ich začiatky, to bol humor. Teraz je to len také prázdne vypĺnanie vysielacieho času.
Podla mna 7 S.R.O. je taky humor, nie moc pre mna. A S.O.S. bolo dobré na začiatku teraz je to tiez take nijake. Este mozno niekedy Farkasovci alebo Pomáhajbo, ale napr. U slováka je to uz furt to isté. Uz to neni to co bývalo.
mne sos nepripada dva krat vtipne aj ked niektore veci sa im podarili... asi to az prilis porovnavam s programom ktori bol kedisi na markize volalo sa to o 3 start na tom som sa šulal jak drbo a 7sro zalezi podla nalady niekedy sa dost dobre pobavim aj na tom
7SRO nie je nič pre mňa asi, tak to ani nedívam, ale na SOS sa viem chechtať stále...Podla mňa sú dobrí stále ak majú dobré námety na humor........Napr. Nevesta, Papeky, Pomáhajbo, Farkašovci....podla mňa je to stále dobré....
7sro je inteligentná zábava a distingvovaný suchý anglický humor Milana Lasicu je squelý SOS ide dolu vodou.Začiatky boli úžasné, ale tak je to vždy. Najprv tu bol NOGA a SKRUCANY, potom KRAUS a MARCIN ( inak nevidím nič vtipné na tom ak niekto opakuje tie isté notoricky známe vtipy ) a teraz DANGL-SKLAR-pomajbo-POLNIšOVá. ešte pred rokom sa dali.teraz je to už len trápenie.
Ja mam 7sro veeeelmo rada a byvali casy ked som mala rada aj Sos ale to uz je daavno...SOS sa uz opakuje a snazia sa byt nasilu vtipni co im moc nejde...Tak isto to bolo napr. aj s uraganom..vlasne suhlasim s mircom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a 7edem sro je super program
a 7 S.R.O sa tiez niekedy da D