je to mozno dost banalne, ale nikdy predtym som take nieco nezazila. Spoznala som chalana, s ktorym si neskutocne dobre rozumiem , strasne ma pritahuje a mam pocit , ze som sa donho ta trochu zblaznila len mame tu jeden hacik, on je taka umelecka dusa
ide o to ci mam spravit prvy krok ja a povedat mu prva co citim? nie som sice staromodna ale predsa len my zeny to radsej nechavame na chlapoch...alebo sa zatne, vsetko mu vysipem a budem cakat na reakciu ? ..fakt vsetkym naokolo viem poradit, ale ked ide o mna, totalna katastrofa
@torpedo08 bezne si taketo temy nevypisujem a som tu prvy raz ...cize neviem ako to tu chodi a kto sa na ake temy nasiera ..a nech mi vynadaju ja mam silny zaludok ale dik za upozornenie
Totiž očividne časy, kedy po Lucinke ani pes neštekol, sú preč a ja potrebujem vedieť, ako sa dotyčného zbaviť inak ako nechodením na poľštinu, lebo ono sa to so mnou snažilo nadviazať konverzáciu (niekoľkokrát), prisadlo si to a fakt nenamýšĺajúc som si robila nenápadne čiarky, koľkokrát sa to na mňa bezdôvodne otočilo a potom to ešte i čakalo na schodoch, aby to nadviazalo znova konverzáciu a ja.. ja sa chcem toho zbaviť, ani len dvere to nevie pridržať!
@mielikki ja som mala takéto prednáškové pol roka!! a prešlo to až do štádia, kedy mi bolo do očí povedané, že sa do mňa zaľúbil xD a tiež som nevedela čo s tým, ale nakoniec som to uplne nechutne využila vo svoj prospech a nechala sa všade pozývať, keď som bola na mizine akože som ho upovedomila že nič s tebou nechcem mať, ale môžem s tebou chodiť von ak na tom trváš xD a on že mu to stačí..
takže ak je povahovo v pohode, prečo nemať kamoša? ak je to kokot tak je to horšie, ale na takého sa zas dá v pohode byť hnusná, nemusí ti to byť lúto
@h8u tak ja ešte neviem (ale som si istá, že si nenamýšľam a to ma na tom desí), len to má strašné nutkanie so mnou komunikovať o úplne nepodstatných veciach a potom to čakajúc na hodinu vyzeralo asi takto:
-načne nejak konverzáciu
- nejako stručne odpoviem
- chvíľka ticha. radujem sa.
- za chvíľu zas dačím načne konverzáciu a takto furt dokola, ja som už nevedela, či sa smiať alebo čo. potom začala hodina a prisadlo si to (hoci malo milión iných miest voľných) a potom sa furt otáčalo. Nič iné mojim smerom nebolo, takže ma to fakt iritovalo
a ja nie som tak využívačný typ... a nechcem byť hnusná
ale nabudúce si asi dám tričko Carcassu, bude chcieť vedieť, čo je to za kapelu, vybafnem naňho s deathmetalom a on sa pôjde so svojim Najtvištričkom báť do kúta (a nevrav, že je to detinská taktika, ja v tomto nemám prax a toto bude v ideálnom prípade vcelku slušné, milé a ja sa pobavím
@sara222 ach jaj...však sprav to, čo ti našepkáva vnútorný hlas....k niektorej z možností áno/ nie, ťa to určite ťahá viac....alebo si napíš na papier pozitíva a negatíva, prečo by si to mala urobiť tak alebo onak a zariadiš sa podľa toho, čoho budeš mať viac....ale myslím si, že ty už veľmi dobre vieš, čo urobíš, len sa toho bojíš....
a či je chlapec umelecky zmýšľajúci alebo nie...ak si budete rozumieť, nech je trebárs aj z marsu...každý žije v nejakom tom svojom vlastnom svete a záleží už iba na tých dvoch zúčastnených či jeden tomu druhému umožní do tohto sveta nakuknúť a či ten druhý zasa ten svet dokáže pochopiť.
inak s tým prvým krokom...keď ho neurobíš ty, príde iná, chlapa ti zbalí a potom môžeš rozmýšľať ako veľmi vhodné je urobiť prvý krok....chlapci sú tiež len ľudia a niektorí sa takisto hanbia urobiť prvý krok...takže buď sa na to vykašleš, počkám si kým sa spamätá a naberie odvahu alebo tú odvahu naberieš sama
@sara222 s umelcami je to ťažké, majú vlastný svet a sú hákliví na to, keď im doň niekto zasahuje a keď sa musia niekomu prispôsobovať. ja osobne by som to skôr tipoval na taký voľnejší vzťah, pravdepodobne mu vyhovuje to, že sa neviaže a že ti zatiaľ môže povedať nie... ak by to bolo vo vzťahu, tak on sám bude k tebe cítiť zodpovednosť a nepovie ti nie, ale bude zvádzať vnútorný boj s tým, či to ešte vlastne je jeho svet... môže sa stať (nemusí a nehovorím, že to nemôžeš s ním skúsiť), že jedného pekného dňa sa proste postaví na hlavu a povie, že je koniec... samozrejme, toto je len môj náhľad na vec, vychádzam z môjho vlastného charakteru, môžem sa absolútne mýliť.
Ale prosím ťa, kľudne sprav ten prvý krok, aj ja som musela urobiť prvý krok (aj druhý, tretí, ak nad tým tak rozmýšlam) Čo ťa nezabije, to ťa posilní.
Toho svojho som tri týždne spracovávala, že sa mi páči jeden chlapec, s ktorým si často píšeme cez net, že je zhodou okolností z jeho mesta a zhodou okolností má rovnako veľa rokov ako on A tomu môjmu tuťkovi to nedošlo a začal žiarliť... sám na seba
A potom keď som mu jedného večera nevydržala a oslovila ho tak, aby ma pochopil, ostal zarazený ako vidle do hnoja
mesiac a pol sa to vyvija! My sme sa s tym mojim vyvijali 7 mesiacov cize to mas este v pohode a aj to som musela viac iniciativy vyvinut ja tak chod do toho
@sara222 mesiac a pol je v pohode, sú aj pomalšie sa vyvíjajúce vzťahy, lenže to záleží na ľuďoch. ale je jasné, že ty chceš viac jeho pozornosti a vôbec všetkého, jediné, čo ti stojí v ceste je snáď strach... som za, aby si šla do toho, aspoň sa prestaneš trápiť tým, že sa to vôbec nehýbe a daj vedieť, ako to dopadlo
@meredithgrey vysvetlenie zjavne nedostanem, tak budem dúfať, že nie si nejaká moja bývalá... kokos ale diki za takúto paranoju, konečne mám okrem absolútnej švihnutosti aj normálnu psychickú poruchu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
áno, je to s ním krásne, ukáže ti úplne iný, nádherný svet, ale keď od teba odíde, zanechá len totálnu spúšť... viem o čom hovorím
a nesúhlasím s @1
hocikto, na koho si bola naviazaná, a odíde, zanechá spúšť
Totiž očividne časy, kedy po Lucinke ani pes neštekol, sú preč a ja potrebujem vedieť, ako sa dotyčného zbaviť inak ako nechodením na poľštinu, lebo ono sa to so mnou snažilo nadviazať konverzáciu (niekoľkokrát), prisadlo si to a fakt nenamýšĺajúc som si robila nenápadne čiarky, koľkokrát sa to na mňa bezdôvodne otočilo a potom to ešte i čakalo na schodoch, aby to nadviazalo znova konverzáciu a ja.. ja sa chcem toho zbaviť, ani len dvere to nevie pridržať!
(A fakt ma táto situácia desí
hoď pred ním vreckouku a ak ju zodvihne je slušne vychovaný, ak ju necha na zemi, tak mu odkáž aj za mňa že je nevychovaný sedlák ...filip
takže ak je povahovo v pohode, prečo nemať kamoša? ak je to kokot tak je to horšie, ale na takého sa zas dá v pohode byť hnusná, nemusí ti to byť lúto
-načne nejak konverzáciu
- nejako stručne odpoviem
- chvíľka ticha. radujem sa.
- za chvíľu zas dačím načne konverzáciu a takto furt dokola, ja som už nevedela, či sa smiať alebo čo. potom začala hodina a prisadlo si to (hoci malo milión iných miest voľných) a potom sa furt otáčalo. Nič iné mojim smerom nebolo, takže ma to fakt iritovalo
a ja nie som tak využívačný typ... a nechcem byť hnusná
ale nabudúce si asi dám tričko Carcassu, bude chcieť vedieť, čo je to za kapelu, vybafnem naňho s deathmetalom a on sa pôjde so svojim Najtvištričkom báť do kúta (a nevrav, že je to detinská taktika, ja v tomto nemám prax a toto bude v ideálnom prípade vcelku slušné, milé a ja sa pobavím
a či je chlapec umelecky zmýšľajúci alebo nie...ak si budete rozumieť, nech je trebárs aj z marsu...každý žije v nejakom tom svojom vlastnom svete a záleží už iba na tých dvoch zúčastnených či jeden tomu druhému umožní do tohto sveta nakuknúť a či ten druhý zasa ten svet dokáže pochopiť.
inak s tým prvým krokom...keď ho neurobíš ty, príde iná, chlapa ti zbalí a potom môžeš rozmýšľať ako veľmi vhodné je urobiť prvý krok....chlapci sú tiež len ľudia a niektorí sa takisto hanbia urobiť prvý krok...takže buď sa na to vykašleš, počkám si kým sa spamätá a naberie odvahu alebo tú odvahu naberieš sama
Toho svojho som tri týždne spracovávala, že sa mi páči jeden chlapec, s ktorým si často píšeme cez net, že je zhodou okolností z jeho mesta a zhodou okolností má rovnako veľa rokov ako on A tomu môjmu tuťkovi to nedošlo a začal žiarliť... sám na seba
A potom keď som mu jedného večera nevydržala a oslovila ho tak, aby ma pochopil, ostal zarazený ako vidle do hnoja
A @mielikki ...chachaaa xD