S kamarátom som dostal za úlohu spraviť nejaký koncept (zatiaľ) hudby do post apokalyptickej hry, ktorú programuje. Bude survival to hra na android v opustenom meste. Čo si myslíte o tejto hudbe? JE to zatiaľ len koncept, čo by tam ako mohlo byť ....
inspiroval by som sa songami od Jablonskeho, Zimmera, Two steps from hell, X-ray dog, E.S. Posthumus atd.. proste to by sa mi tam hodilo, hento mi pride take fadne, chyba mi tam razancia
@erjedna no toto je zatiaľ 5 hodinová robota... nerozvinuté myšlienky, čistý koncept... konečná verzia bude oveľa dlhšia ... ešte tam chýba zopár nástrojov a tie sláky musíme prerobiť
vyberat hudbu na zaklade odporucam pouzit dobre sluchadla je zbytocne, kto by na android zapinal kvalitne sluchadla kvoli hre pri ktorej si chce oddychnut
pocuval som to len cez mobil a bez sluchadiel ale zatial je yo fajn ... pohral by som sa s tym ale este detailnejsie urcite + daj sem potom link aj na celkovu hru ked to bude hotove
@melancholik no to si ešte počkáme ... my sme proste len dostali info, že niečo také je vo vývoji a hneď sme niečo "skomponovali" či to má byť na takýto spôsob ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Mam prehnane naroky.
Je to super, aj tak hravam android hry bez zvuku.
@melancholik vyjadri sa