no tých soundtrackov je strašne veľa dobrých ale uvediem tu aspoň jeden... MARC ANTHONY FEAT. TINA ARENA - I WANT TO SPEND MY LIFETIME LOVING YOU (ZORRO - 1998)
No naj soundtrack urcite k anime Hellsing , ale ak chces silou mocou z filmu tak z tych pochmurnejsie ladenych Ja , Legenda . Z tych veselejsich Harold and Kumar 2
najlepší soundtrack na svete bol, je a vždy bude z filmu Armageddon - či už od Aerosmithu alebo ten druhý, kde sú absolútne všetky zvuky z filmu aj vrátane piano a husľových verzií I don´t wanna miss a thing.
perfektne soundtracky sú k filmu Posledný mohikán najma piesen The kiss ..ale inač super soundtracky robi hans zimmer (napr.robil hudbu k poslednemu samurajovi, mission impossible , kral artus a podobne )
Ja zbožňujem soundtracky...to je vlastne takmer jediné čo počúvam. Ale obľúbený nemám. Vyberám podľa toho na aký štýl mám náladu. Úžasný je Eternal sunshine of the spotless mind, Sweeney Todd, Babel, The holiday a mnoooho mnoho ďalších
no neviem či zrovna k filmu ak film tak Little Nicky, ak hry tak skoro všetko od Electronic Arts - Fifa 06,07,08,09, NHL 6,7,8,9, Guitar Hero I,II,III,WT, Rockband 1,2 a Flatout2
fuuu skvele soundtracky tych je dost hm tak rozhodne take ako requiem, once alebo p.s. i love you, no ale aj ten twilight je super...mne sa strasne paci aj k resident evil main theme, ktoru robil marilyn manson
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
áále práve som si spomenula,že v jednom takom trápnom filme o "modernej popoluške" bol dobrý song ale neviem to nájsť nikde
20 Girl alebo I will follow you into the dark... su uzasne skladby x)
Clint Mansell - Lux Aeterna (Requiem For A Dream)
Aerosmith - I don"t Wanna Miss A Thing (Armaggedon...?)
Yann Tiersen - Comptine D"un Autre Été L"aprés Midi (názov filmu nie som schopná napísať)
Celine Dion - My Heart Will Go On (Titanic *odíde sa hanbiť do kúta
Jaromír Nohavica - Kometa (Rok ďábla)
There"s No Place Like London (Sweeney Todd)
The Pink Panther (-//-)
...úvodná zvučka ku Cold Case, The Simpsons, Red Dwarf a Televíznym novinám.
anime to mam jednoznacne ze Bleach OST3 krasne take akoby mexicke/spanielske pesnicky
a hry tak to je tazke ale asi Burnout Paradise (Guns"n"roses-Paradise city)