prirodzene..pulpfiction mam aj ja rada, a k tomu pridavam kill bill, PM je tiez jedinecny, ale ja mam rada viac toho, chytlave su napriklad: Bandits, James Bond, milujem Donnieho Darka (ten fakt odporucam), Fantaghiro, The X-Files (uplne prvy), Beach bol o nicom film, ale soundtrack by vas mohol milo prekvapit, Good night, and good luck, Tha Jackal...
a z orchestrovych su najlepsie Hviezdne vojny, Harry Potter, The godfather, The Lord of the Rings, Winettou
najhorsie soundtracky: eragon, bigfish, pirati z karibiku, DaVinciCode, Babel (iba jedna sa mi paci)..tie sa mi dostali do usi, preto ich uvadzam, urcite je toho viac
a jedna pesnicka z topgun je super (take me breath ci ako) a z robin hood by b.adams, stara znama...
ja ma perinbabu a ta je tiez super a okrem toho pri uceni som pocuvala pana prstenov, armagedon alebo gladiatora... mam radsej tie pri ktorych sa nespieva len hra hudba samostna
Ja mam rada z I am Sam, K-Pax-Svet podla prota, Ameliu z Montmartru, pocula som ze aj Trainspotting je dobry, dalej klasika Nebezpecne znamosti, Shrek, Mrs., Ms.Smith, Black hawk down, Kingdom of heaven, Corpse Bride, French Kiss, Madagascar, Narnia, aj Fight Club ujde,Dont ask your last dance, Affair of Thomas Crown, Kytice, Somersault to su take moje naj.
Tak podla mna soundtracky ktore stoja ZA TO: Beautiful Mind, The Holiday, Pirati Car.3, The Island a Dragon Heart. - toto su moje najoblubenejsie a best composer u mna jednoznacne vyhrava H. Zimmer.
aha, tak ja tiez dodam, ze pre mna je najlepsim skladatelom john williams, no najuzasnejsia piesen zo soundracku je Mio Nemico od Amedea Minghiho bezkonkurencne
ahojte všetci, prosím vás neviete ako sa volá soundtrack z filmu Prsteň Nibelungov/Kráľovstvo prsteńa (2004) ....je to taká krásna skladba na začiatku ale aj na konci filmu
Predvianocna nocna mora... take ze Trainspotting a PF nebudem riesit... a instrumentalky schindlerov zoznam a skrotena hora... inak suflasim s vyssie napisanym a naj skladatel je podla mna Danny Elfman... on a Tim... *in love*
no tak Requiem for a dream je jednoznacne uzasny soundtrack, ale velmi sa mi pacia aj napr. z Velmi nebezpecnych znamosti alebo z 10 veci, ktore na tebe nenavidim. tam su fakt skkvele soundtracky.
no.. veľa z tých mojich THE BEST bolo už spomenutých... (PF, Trainspotting, myslím, že aj Cruel Intentions)... tak pridám, že Le Fabuleux Destin d´Amélie Poulain a Arizona Dream majú tiež úžasné soundtracky...
inak Perfect Day už je zo sólovej dráhy Lou Reeda, to už nie je Velvet Underground
Ja milujem soundtrack z LOTR, podľa mna je to najlepšia filmová hudba aká kedy vznikla, aspon pre mna, hoci to asi veľa neznamená kedže filmy čo som videla a páčili sa mi by sa ozaj dali zrátať na prstoch jednej ruky..
Ale tá hudba je vážne úžasná. Má v sebe asi všetko, čo si v hudbe ako takej cením... a perfektne rozbieha predstavivosť .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
a z orchestrovych su najlepsie Hviezdne vojny, Harry Potter, The godfather, The Lord of the Rings, Winettou
najhorsie soundtracky: eragon, bigfish, pirati z karibiku, DaVinciCode, Babel (iba jedna sa mi paci)..tie sa mi dostali do usi, preto ich uvadzam, urcite je toho viac
a jedna pesnicka z topgun je super (take me breath ci ako) a z robin hood by b.adams, stara znama...
PROSÍM
a este aj Moulin Rouge a smaozrejme Nebezpecne znamosti a Bolero(cesk.film)
inak Perfect Day už je zo sólovej dráhy Lou Reeda, to už nie je Velvet Underground
Ale tá hudba je vážne úžasná. Má v sebe asi všetko, čo si v hudbe ako takej cením... a perfektne rozbieha predstavivosť .
Aj Vangelis je dokonaly. A Pirati Karibiku, Alexander Velky, Kral Artus, A Galdiator. Je to uzasne