nikdy by som nespáchala samovraždu...ale keď sa ráta aj to že som schopná schytať guľku za niekoho koho milujem...tak toho som schopná ...ale to je len teória...ale teraz taký za koho by som to schytala ešte neexistuje..
v pripade jedneho cloveka by zalezalo dost na tom kto to je a v akom sme vztahu a v pripade viacerich (okrem ciganov apod.) by som sa riadil tym co povedal sam velky Spock z StarTreku: "Potreby vacsiny prevysuju potreby mensiny alebo jednotlivca"
Ľudský život ako ľudský život je podľa mňa veľmi ošemetný faktor
A ak by šlo o náhodného človeka, tak nie, nevidím k tomu moc dôvod.
To by muselo ísť o človeka, o ktorom by som si myslel, že jeho ponevieranie sa po svete má väčší význam, ako to moje ...
A inak, vám, čo by ste tak zachránili blízkych, nezdá sa vám to akési zvláštne? Zachránite človeka z jediného dôvodu - že je vám blízky - a po vašej samovražde tento dôvod automaticky pominie, bude úplne nepodstatný
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
Pre ostaných nie.
pre všetkých by som sa zabila ked tak rozmyšlam,som velmi mala blcha na tomto svete.
2.) Nie
Neviem.
Pride taka situacia - uvidim
Nepride - pan boh zaplat
2) Áno
..A nepýtajte sa na dôvod..
@depropex nie špekulant okrem teba samozrejme
ak by išlo o život niekoho z mojich blízkych tak asi áno ale keďže sú to náhodný ľudia ...
myslím že v skutočnosti by to dokázalo len málo ľudí, takmer všetci sme egoisti :/ len sa tak tvárime že nie no opak je pravdou ...
no iba kôli výsledku testu, ťažko by som niečo také spravil v reálnom živote ...
stále rovnaký názor?
je veľa takýchto psychologických otázok ktoré derú hlavu
a nerozumiem ako by som im tym zachranila zivot?
dala by som sa na ine cesty ako to urobit
A ak by šlo o náhodného človeka, tak nie, nevidím k tomu moc dôvod.
To by muselo ísť o človeka, o ktorom by som si myslel, že jeho ponevieranie sa po svete má väčší význam, ako to moje ...
A inak, vám, čo by ste tak zachránili blízkych, nezdá sa vám to akési zvláštne? Zachránite človeka z jediného dôvodu - že je vám blízky - a po vašej samovražde tento dôvod automaticky pominie, bude úplne nepodstatný
Rozhodne NIE, som sebec chcem hlavne prežiť ja
nechcem byť hnusná, ale vážne, ak by to mal byť niekto cudzíé, tak určite nie...je len jedna osoba, kvôli ktorej by som sa zabila, keby som musela...