aha nechceny? tak keby omylom niekoho zabijem tak sa priznam ... inak by som jasne ze zahladila stopy.. uz velakrat som premyslala nad dokonalym zlocinom
Samozrejme, že to prvé, keď už si plánujem nejaký zločin, nebudem sa priznávať. Jedine že by som niekoho (nechtiac) zrazila autom, alebo inak niekomu vážne ublížila bez toho, aby som to chcela... neušla by som ako hovado bezcharakterné.
@bangbangboom aj tebe vždy napadne nejaká blbosť, čo by ťa mohla odhaliť a ty ju nemôžeš "odstrániť"?
@trdelniiiq myslím, že možnosť B sa nedá považovať za nechcenú... aspoň mne to tak príde... takže je to v tom amoku, niekto ťa proste nasere, neovládneš sa a pôjde hore chu.. .stromom, ak sa bavíme o vražde
@nerwous15 je to nechcene, kedze zabit nechces ale nemas inu moznost, pretoze v opacnom pripade zabiju teba
pripadne ta postavia pred dilemu, ze bud zabijes 1 cloveka a dalsich 10 bude zit, alebo nezabijes ani jedneho ale umrie ich vsetkych 11..stracas tu moznost slobodnej volby, resp. musis volit tak, aby pozitivne konzekvencie boli v prevahe nad negativnymi
@trdelniiik noo tak fajn, teraz na inú tému, co najlepšie možné dôsledky, ale je rozdiel, či tie dôsledky padajú na teba, alebo nie, ak ma chápeš, tak zas takto to povedať (napísať) nemôžeš
@nerwous15 hm no skor neviem ako to spravit uplne tak aby po mne neostala ani jedna stopa vzdy si myslim ze by som niekde nieco trapne nechala .. a aj tak by ma odhalili urcite lebo by som mala motiv no ale nejdem tu prezradzat moje vrazedne plany, este si o mne ludia pomyslia ze som psychopat
@bangbangboom ono, trošku máme aj tú smolu, že naši kriminalisti sú celkom "vyspelí" proste niečo v tej hlave majú ale zas nie je až tak ťažké nechať falošné stopy, ako napr nejaký odtlačok menšej nohy, vlas opačného pohlavia... taktiež vlákno zo šiat, ktoré si nikdy nemala atď... zas veľa falošných stôp je blbosť, lebo im dojde, že miesto činu, kde je toľko stôp... tak tam niečo nehrá... najlepšie je nechávať falošné stopy práve pre sériových vrahov, kde čo môžu zapotrošiť pri každej jednej vražde a tam to už nie je tak nápadné... ja osobne som stále hovoril, že keby som si naplánoval nejakú vraždu, tak jedine zo sieťkou na hlave, nech mi nevypadne nejaký vlas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a) konal som v amoku
b) konal som v sebaobrane a v bezprostrednom ohrozeni zivota
c) nad dalsimi moznostami sa mi premyslat nechce
@trdelniiiq myslím, že možnosť B sa nedá považovať za nechcenú... aspoň mne to tak príde... takže je to v tom amoku, niekto ťa proste nasere, neovládneš sa a pôjde hore chu.. .stromom, ak sa bavíme o vražde
pripadne ta postavia pred dilemu, ze bud zabijes 1 cloveka a dalsich 10 bude zit, alebo nezabijes ani jedneho ale umrie ich vsetkych 11..stracas tu moznost slobodnej volby, resp. musis volit tak, aby pozitivne konzekvencie boli v prevahe nad negativnymi
volim skor konanie, ktore bude mat co najlepsie mozne dosledky
Kebyze si to naplanujem, isto sa nejdem hned aj priznat Teda jasne, nejaki maniaci sa zlocinom chcu aj pochvalit, ale proste
Napriklad v "10 malych cernoskov" to bolo dost dobre prespekulovane .
@ouch 10 malych cernoskov slo do sveta..?