Keby mi práve teraz nebola spadla kefka do záchodovej misy a ten koniec so štetinkami sa tak fajne ponoril do tej vody, tak by som sa vás nepýtala takú šialenú vec - stalo sa vám to niekedy? A čo ste potom s kefkou urobili? Vyhodili? Vydezifinkovali a pou
Nemám oddelenú kúpelku od wécka, ale zuby si nečistím nad záchodovou misou, ale nad umývadlom. skús to aj ty A keby sa mi to stalo, tú kefku by som určite vyhodila. veď hnus, koľko baktérií je v záchode a kefky nie sú až také drahé.
@smajdalt - to som urobila, preliala som ju vriacou vodou hneď ako som ju vytiahla.... bola relatívne nová tá kefka, tak som na pochybách, lebo hentie mäkké na citlivé zuby stoja 3 € jedna .....
Tiež mame oddelene.. a ja by som tu kefku asi ani nevytiahla..
raz mi spadla do záchoda ponožka...( neviem prečo som šla s ponožkami v ruke na záchod ale padla mi tam.. potom som asi pol dna splachovala aby zmizla..lebo vyberat mi ju bolo nechutné..
nestalo, ale keby sa mi to stalo asi by som ju už nikdy nepoužila.. ale ak by mi tam padol napríklad nejaký prsteň a pod. tak by som to vydezinfikovala a používala ďalej.
všetkým - záchod máme na rozdiel od vás čistý a bolo spláchnuté. áno, máme umývadlo hneď vedľa záchodu, lebo máme iba maličkú kúpeľňu. spadla mi tam preto, lebo nad hajzlom je polička, kde je pohárik so zubnými kefkami a vypadla mi z ruky, keď som ju tam dávala.......
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
@sabnacke - telefóny? to ako?
raz mi spadla do záchoda ponožka...( neviem prečo som šla s ponožkami v ruke na záchod ale padla mi tam.. potom som asi pol dna splachovala aby zmizla..lebo vyberat mi ju bolo nechutné..
ale fón mi už do WCka spadol
tú kefku by som max na farbenie hára používala ak by som nemala inú ale väčšia pravdepodobnosť že vyhodila
a ak by sa to aj bolo stalo,jednoznačne by som ju vyhodila,ved nejaká hygiena ,nie? našťastie máme dve kúpelne a oddelené WC
ale ak, tak by som ju urcite vytiahla (sme predsa bohata krajina, ktora si moze dovolit pitnou vodou aj splachovat hovna).
no hned by aj putovala do kosa.