isla som po strku a moj uzasny (stary) bicykel nemal brzdy (a moj otec s ktorym som isla to mal maximalne pass), vyletela som z neho a od pasa dole som bola cela krvava a roztrhana
btw. v takom stave ma to este nutil odbicyklovat domov a potom mi kupil novy bike ktoreho som sa ani nedotkla
Šmyk na lístí - trochu vyvrtnuté rameno a obe zápästia a odrené kolená. A potom som mal ešte jeden pád, rozdrbalo sa mi koleno a mám tam celkom slušnú jazvu dodnes.
Viem sa bicyklovať... A spadla som.. Náhodou som vletela pod koleso cyklistu predo mnou,lebo zabrzdil na voľnej ceste a mňa to prehodilo ponad neho dakde dopredu :/ Ale žijem
Viem sa bicyklovať a padám viac jak jazdím raz som na cyklotúre spadla do lesného potoka, raz do priehrady, v žihľave som skončila tiež zopárkrát, párkrát nezvládnutá zákruta, občas náraz do stromu (na sprestrenie). Čo sa mi stalo? Až na to skrivené koleso v podstate nič, stále otravujem okolie svojom prítomnosťou
jj na moste (esteze nie z neho), na hlavnej ked som strcila koleso do kolajnice a .....
ked som bola mala, tak ma vozili na tycke a stale vraveli "nedavaj nohu do kolesa" a ja som ju tam samozrejme dala, co mi vyvrtlo clenok, prehodilo ma cez bike na strk, co mi roztrepalo usta a holka co bicyklovala preletela a spadla na mna - co jej zmiernilo pad
jj na bicykli sa mi uz podarilo dost vela krat spadnut..ale co si najviac pamatam..ako som soferovala a sesternica mi sedela na tyci no a tak nejak mi dala do kolesa nohu..sme boli okamzite vytrete na chodniku..
hej viem sa ani nepadam nejak casto ale za tych mozno 15 rokov mojho posobenia na biku som uz co to popadala
u babky som spadla do zahonu ruzi, nastastie v malej rychlosti. potom som spadla do rieky, lebo sme isli po lesnej cesticke tesne pri brehu a uhybala som sa stromu. nastastie voda bola plytka. minule som zavadila ramenom o taky ten velky model kornutku pri zmrzlinarni...to bola skoro 180ka na skladacke
Raz som tak fajne spadol keď sme si dali preteky v lese (bolo to dole kopcom) a ja som si nevšimol jeden debilný kameň, tak prevrátilo celý bicykel. Domov som šiel s napuchnutými prstami, krvavými rukami a nohami... =D Odvtedy som už na bicykli nebol, ale nie preto, ale preto, lebo mám defekt. =D
co si pamatam, tak som spadla a bolo to dost smiesne...sa mi snurky od otasiek zamotali do penalov a uplne ma ,,priviazali,, k bicyklu...som sa citila trapne...lezala som na zemi aj s bicyklom a nevedela sa odmotat
Viem sa bicyklovať. Spadla som jeden jediný raz, keď som sa odniekiaľ vracala, šla som pred panelákom a (my tam máme parkovisko a medzi ním a panelákom je tráva, rozdelená do takých štvorcov a také "chodníky", ktoré to parkovisko spájajú s chodníkom tesne pred panelákom, a dá sa na nich aj parkovať...) akurát cez ten "chodník" som prechádzala, zatáčala doľava a zadné koleso mi prešlo cez trávu, ktorá bola mokrá a šmyklo sa mi a... Už si pmätám len to, ako som bola mierne poskrúcaná pod bicyklom s vybitým zubom! :/ Odvtedy mám kvôli strachu mierne problémy so zatáčaním doľava.
viem sa bicyklovať, ale to mi nebráni aby v tom, aby som z neho nepadala. naposledy to bolo tuším, keď sme šli s bratom po hrádzi v noci a ja som nevidela jarok.
na odreté kolená, lakte a poriadných pár modrín som bola v poriadku ale ja som spadla z bicykla už aj do záhonu ruží, čo bolo vtipné sa z toho dostať von ...
naháňali sme sa s kamarátom, ja som sa spustila z dosť strmého kopca a tam oproti mne zrazu stará škodovečka...už som sa tam videla, ale našťastie som tu ustála _D
Keď som mal 4, prežil som cyklonehodu, pri ktorej som urobil s mojim otcom 4 saltá a skončili sme v rieke, odvtedy na bicykel nesadnem approppo, čo robí táto diskusia v téme hudba?
júúúúj keby len raz keď som sa učila bez pomocných koliesok tak som pár krát skoro skončila v potoku , ale inak som padala do žihľavy.. ale teraz už nepadám keeď sa mi nešmykne tak nie
Nedávno sa mi stalo, som išla obrovskou rýchlosťou oproti idúcemu autu, som chcela zabočiť a som to napálila cez obrubník, ktorý bol príliš vysoký, aby som naň vyšla.. a zrazu som kĺzala po betóne odvtedy sa mi naň príliš nechce..
Išiel som takým fajne stmím kopcom(po asfalte) a nejak som nabral vyššiu rýchlosť a moje ošúchané brzdy to nezvládali lenže tam už cesta nepokračovala lebo tam bolo také T a tak som preletel križovatkou predným kolesom narazil do zvodidiel a preletel na druhú stranu do takej dvojmetrovej žihľavy Vtipná príhoda
podľa mňa každý kto sa vie bicyklovať už z toho bicykla musel spadnúť...alebo nie? ... takže aj ja ale neboli to žiadne vážne pády... aspoň si nepamätám nejaké zranenia
ked som bol maly, este som ani do skoly nechodil, tak som raz spadol, a rozbil som si koleno...a potom uz vecsi, 13/14 mal kamarat novy bike v predu s tlmicom, a nenastaveny (tlmic meky, brzda silna) tak som zabrzdil prudko, a vyhodilo ma to z bikeu celkom haluz som preletel cez korman a pristal som na bruchu... mal som oskrete tie bedrove kosti spredu alebo jak sa to vola... a tusimze este ruky...
a potom este raz bol kamarat v skole na bikeu, to bolo nedavno mozno rok dozadu, a som si ho poical, lenze som nevedel ze je to nejaka bmxka alebo co a nemalo to brzdy... a ja na ceste v jednosmerke oproti mne auto, tak hop na chodnik (co mal asi 70cm do sirky) a oproti mne zena s nakupom a pri ceste zaparkovane auto... som nemal kam uhnut ale skoro sme sa vyhli, len tam bola znacka dopravna, a o tu sa mi zachytilo riaditko, tak som proste drbol na zem... a riadne, na koleno, som asi 2-3 tyzdne krival potom este
Vedieť viem, nikdy mi to nebránilo epicky sa vydrbať. (Hoci napr. dole kamennými schodmi sa mi nič nestalo.)
Bicykel je momentálne v dosť dezolátnom stave, volant otočný o 360°, sedadlo desivo škrípe, blatník hrkotá, osi kolies nie sú ani zďaleka rovnobežné..ale svojvoľne zanášať o poldruha metra začne až potom, čo sa odtrepem o štyri dediny ďalej a naspäť musím z bezpečnostných dôvodov tlačiť.
tak bicyklovať sa viem ale pri tích kktinách čo robím to nestačí asi najhorší pád čo som mal si vlastne ani nepamätám iba s počutia viem som si preskakoval cez reťaz (cca 70cm nad zemou) a v poho ale reku že idem na tú vedľa a to už nebol dobrý nápad najlepšie bolo to prebratie na druhý deň ráno, dojdem za matkou do kuchyne poviazaný s vydrvenými zubami a so slovami že čo sa mi stalo a nikdy nezabudnem na ten xicht keď sa ma spýtala že či si robým srandu
ale zasa asi pred mesiacom som mal celkom funny prihodu tipek na Passate mi nedal prednost v takej neprehladnej zakrute a skoncil som mu na kapote chlap celý rozklepaný vybehol z auta že čo mi je a ja som mu s nehoráznym smiechom povedal ""nič ale zrusšil som vám puklicu"" ale chlap stále v strese že ide volať sanitku a tak
samozrejme tých zjebov je oveľa viac ale to sú už len také dosť oničom si myslím
keď som sa učila na horskom bicykli stala sa mi dosť nepríjemná vec. Oproti z garáži išlo auto a v tej panike som chcela zabrzdiť a počkať na kraji .. no zabudli mi povedať , že na tomto novom bicykli neplatí spätné pedálovanie a tak som teda skočila .. a narazila som rozkrokom na prednú tyč v nohavičkách som mala dosť krvi .. neskutočne to štípalo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
btw. v takom stave ma to este nutil odbicyklovat domov a potom mi kupil novy bike ktoreho som sa ani nedotkla
Preletela som cez volant po nabúraní do činžiaku,vybúrala som sa a kamarátkou na hlavnej ceste......
ked som bola mala, tak ma vozili na tycke a stale vraveli "nedavaj nohu do kolesa" a ja som ju tam samozrejme dala, co mi vyvrtlo clenok, prehodilo ma cez bike na strk, co mi roztrepalo usta a holka co bicyklovala preletela a spadla na mna - co jej zmiernilo pad
a potom som sa šmykla na nejakom štrku a skoro mi auto prešlo hlavu
Ale to len keď som malá bola, teraz už nezvyknem padať
u babky som spadla do zahonu ruzi, nastastie v malej rychlosti. potom som spadla do rieky, lebo sme isli po lesnej cesticke tesne pri brehu a uhybala som sa stromu. nastastie voda bola plytka. minule som zavadila ramenom o taky ten velky model kornutku pri zmrzlinarni...to bola skoro 180ka na skladacke
Raz som tak fajne spadol keď sme si dali preteky v lese (bolo to dole kopcom) a ja som si nevšimol jeden debilný kameň, tak prevrátilo celý bicykel. Domov som šiel s napuchnutými prstami, krvavými rukami a nohami... =D Odvtedy som už na bicykli nebol, ale nie preto, ale preto, lebo mám defekt. =D
Raz som sa spustila bez bŕzd dole kopcom čo máme na Dlhých Dieloch.
Poviem vám, to bol iný adrenalín
na odreté kolená, lakte a poriadných pár modrín som bola v poriadku ale ja som spadla z bicykla už aj do záhonu ruží, čo bolo vtipné sa z toho dostať von ...
naháňali sme sa s kamarátom, ja som sa spustila z dosť strmého kopca a tam oproti mne zrazu stará škodovečka...už som sa tam videla, ale našťastie som tu ustála _D
a potom este raz bol kamarat v skole na bikeu, to bolo nedavno mozno rok dozadu, a som si ho poical, lenze som nevedel ze je to nejaka bmxka alebo co a nemalo to brzdy... a ja na ceste v jednosmerke oproti mne auto, tak hop na chodnik (co mal asi 70cm do sirky) a oproti mne zena s nakupom a pri ceste zaparkovane auto... som nemal kam uhnut ale skoro sme sa vyhli, len tam bola znacka dopravna, a o tu sa mi zachytilo riaditko, tak som proste drbol na zem... a riadne, na koleno, som asi 2-3 tyzdne krival potom este
Potom som už našťastie nespadla
Vody tam síce veľa nebolo, ale bolo to na skaly, 5 metrov pod cestou, ale našťastie sa mi nič nestalo
Bicykel je momentálne v dosť dezolátnom stave, volant otočný o 360°, sedadlo desivo škrípe, blatník hrkotá, osi kolies nie sú ani zďaleka rovnobežné..ale svojvoľne zanášať o poldruha metra začne až potom, čo sa odtrepem o štyri dediny ďalej a naspäť musím z bezpečnostných dôvodov tlačiť.
tak bicyklovať sa viem ale pri tích kktinách čo robím to nestačí asi najhorší pád čo som mal si vlastne ani nepamätám iba s počutia viem som si preskakoval cez reťaz (cca 70cm nad zemou) a v poho ale reku že idem na tú vedľa a to už nebol dobrý nápad najlepšie bolo to prebratie na druhý deň ráno, dojdem za matkou do kuchyne poviazaný s vydrvenými zubami a so slovami že čo sa mi stalo a nikdy nezabudnem na ten xicht keď sa ma spýtala že či si robým srandu
ale zasa asi pred mesiacom som mal celkom funny prihodu tipek na Passate mi nedal prednost v takej neprehladnej zakrute a skoncil som mu na kapote chlap celý rozklepaný vybehol z auta že čo mi je a ja som mu s nehoráznym smiechom povedal ""nič ale zrusšil som vám puklicu"" ale chlap stále v strese že ide volať sanitku a tak
samozrejme tých zjebov je oveľa viac ale to sú už len také dosť oničom si myslím
este aj zlomena ruka, ale tak to som skakal na dirte
a zopar drobnejsich padov...