raz.....sme sa na Velku Noc ponahlali k starkej a ja som mala mobil v zadnom vrecku a ako sa obliekam iba čľup! a mobil tam bolo splachnute ....a mobil sa cely den susil a potom isiel-divne
hej padol.. xD bola som este piatacka a mala som stary siemens.... a bolo to v škole na základkaa aa nehutne zachody... ale musela som sa nejak prekonat a natiahnut tam ruku.. ale fungoval.. xD a funguje doteraz... ma ho moja babka xD
@9 No ale ver, že ja som sa musela prekonávať viac Ty si tam mala len to, čo si si sama "vyrobila", ale ja som tam mala sračky z celého baráka.. výsledok upchatia potrubia, a keďže bývame na prvom, všetko vyvieralo u nás, muslea som behať s kýblami a vylievať z balkóna ruky po lakte zasrané
jeeejda ano padol pametam si to som bola na zachode a mala ho vo vacku v svetri a ako som sa naklonila splachnut som zacula len take "čľup" a bolo to bol tusiom este taky stary mobil alcatel iny zazitok
spoluziacke padol siemens taky stary a prezil a kamoske padol taky novy SE a dojebal sa stare mobily su kvalitnejsie a ja len na hajzli pisem s maminho mobilu smsku ked potrebujem a nemam kredit ale taka nemtavá som neni
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
@6 neviem neviem či by som si ten strojček ešte vložila do pusy ani po kopmletnej dezinfekcii